Gasly: Nevyzerá to s nami bohvieako | Magazín F1 - F1online.sk

Oconovi mají v Saint-Tropez takovou skromnou jachtičku. :smiley:

1 Like

Flavio měl taky Blue než mu ji úřady zabavily.

Koukám že další důkaz Briatoreho komplexu malosti a nedůležitosti.
Dal tomu název podobný jako prezidentský Force One a i stejné barvy.
Ti dva s Alonsem musí být snad příbuzní.

Flavio si vybíral loď aby ladila k jeho brýlím.

kpg9i

Na těch brýlích se mi něco nezdá. :grin:

Nejde ani tak o brýle, ale o ten výraz, tučnost a povahový rys.

Však jsem psal, že jediný rozdíl mezi těmi fotkami byl v brýlích. :wink:

1 Like

Tak to je potom trefné :+1:.

1 Like

Skvělé titulové časy pro Renault s Fláviem, Alonsem a Fisichellou. Podobný příběh na vrchol teď vytváří Famin s Oconem a Gaslym :muscle:

1 Like

Tak ať už je to kompletní.

Alonso už má zase zlomenou sanici, že žužlá hadičkou?

1 Like

Hmotové tlumiče by se teď Renaultu moc a moc hodily.

Připomínáte mě s tím Briatorem a Alonsem ty zástupy tučných žen, které při každé příležitosti všem vyprávějí, jak měli před dvaceti lety 50 kilogramů.
Je to směšné a ještě čekají obdiv stejně jako vy :smiley:.

Něco určitě maj v rukávu, bude to jízda. Nová etapa Renaultu. Navíc sezona bude extrémně dlouhá.

Zatím to na zázraky nevypadá. Alespoň jsem ještě žádné nezaznamenal.

Ale prosím tě, s Gaslyho zpětnou vazbou, s jeho schopnostmi a zkušenostmi, přátelskou atmosférou a pozitivním přístupem, nic jiného než kontinuální zlepšování nepřipadá v úvahu. Navíc odchodem Alonsa ušetřili peníze, to se musí projevit. V Alpine je teď nastolen neuvěřitelný stmelovací proces a roky 2003-2006 byl jen slabý odvar toho co přichází teď, s Gaslym :muscle: Jen trpělivost. Ani ty tituly pro Renault s Alonsem nepřišly ze dne na den :clap: Jak říkám, nejdůležitější je zlepšovat se rok co rok, krok po kroku, cihla k cihle.

2 Likes

Kdo ví jaký osud Renault čeká? Zatím to pro něj moc růžově nevypadá.
Co se týče Gaslyho, tak ten se musí hlavně znovu ukázat světu v dobrém světle, aby si ho všímal třeba i Mercedes.

To sis všiml brzo, tři týdny zpatky Ocon dělal propagaci v Německu tomuhle výrobci jachet

Mercedes si ho určitě všimne, ale nebude kandidátem na sedačku