Gasly: Nevyzerá to s nami bohvieako | Magazín F1 - F1online.sk

Meli po celou dobu zajimava aero reseni, dost nekonvencni, bohuzel bez vysledku. Az to vzal do ruky Emerson, uz pod nazvem Fittipaldi sli o neco nahoru.

1 Like

Protože koukám na F1 a její průběh, ne na wikipedii, jako ty, tak bych nepsal takhle vytažené věci z kontextu :slight_smile:

Kolik jsi už té skutečné formule 1 viděl? Je to aspoň desetina co já? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Gasly se musí vrátit k výkonům 20/21.
Vytvářet dojem, že převyšuje Alpine a dostat se někam jinam.

Teď bude zlomová sezóna. Hodně otevřených okýnek do lepších týmů.
Od tý doby, co mu do života přišly párty a holky, tak hodně vlažný.

Loni byl Gasly v týmu nový a přesto byl lepší než dosud preferovaný Ocon.
Po zkušenostech z RB je určitě lepší se trochu rozkoukat a pak svého soupeře převýšit.
Prvotní cíl splněn.

Po tvých komentářich silně pochybuji, že sleduješ F1, mám dojem, že si jen čteš články a k tomu ne celé :face_with_hand_over_mouth:

Copersucar měl smůlu v tom, že svět se tehdy díval více na Ferrari, McLaren, nebo třeba Hesketh.
Korunu nasadil ročník 1976, který patří mezi nejzajímavější dodnes.

1 Like

To je tak strašná otrava to tady číst.

To už snad bylo lepší když jste tu psali o vaření. Nejnudnější věc na světě, ale pořád lepší než tyhle nesmysly.

Začínám přemýšlet, co za lidi vlastně fandí F1 :thinking:.

Totiž moje nejlajkovanější fotka, kterou jsem sem dal, je tlustej chlap s klobásama…

Na toho chlapa se určitě nikdo nedíval. :slightly_smiling_face:

Vím, ale stejně mě to děsí :grinning:.

Ničeho se neděs. V zimě se moc opékat nedalo, tak tenhle svůdný klobásový pohled každého potěšil. :yum:

1 Like

Ne všichni jedou opékat klobásky do sopky no

1 Like

Proč by měli odcházet? Jen při testech vozili pytle s pískem :slightly_smiling_face:

1 Like

Nevím… nepřipadlo mi to tak… Ale třeba jo.
Oni zase tak špatný nápady neměli… jen ten bídnej motor…

Četl jsem že to tak hrozné není a ztráta motoru Renault se odhaduje na 10-15 koní. Navíc letos prý upravili motor pro potřeby “spolehlivosti”.

Ale zdaleka nevěřím že patří mezi nejhorší. Je to tovární tým takže počítám že budou hned za tou pětkou. Možná RB je bude kousat.

To je tím, že letos nevyjeli s růžovým autem. Neni to letos prostě tak růžové.

Horší než Haas nejsou.
Jsou asi i lepší než Stake. Ti měli sice solidní testy, ale Bahrajn mají díky motoru Ferrari vždycky dobrý.
Williamsu se start moc nepovedl… nebo to tak vypadalo aspoň…
RB asi lepší než Alpine.

7.misto nejspíš.

No od Williamsu jsem si hodně sliboval, a zatím mám pocit že jsem je spíše přecenil.

Mají dost velké změny a jsou malý tým, takže asi chvilku potrvá než se s tím naučí pracovat.
Překvapilo mě, že nevzali zavěšení od Mercedesu… Asi na to nemají nástroje… až na tak obrovský změny.

2 Likes