4k monitor na hraní je pořád přepal a potřebuješ dělo.
A jsou poměrně drahé pokud nechceš nějaký obyč s 60hz
Ja mam fhd 60hz a nestazujem si
Ale je pravda ze notebookovy mam 144hz aj lepsie farby
To mas jak s autami niekto to ma jak presuvadlo a niekto si h.oni nad parametrami
Řekl bych, že pocitově skok z 144 na 240 není už takový jako z 60 na 144.
Jednou se mi hodilo 60hz a myslel jsem, že mám rozbitej počítač.
No ja to mam u 30vs 60 tak, tych 120 resp 144 beriem uz jako prezitok, vlastne len Assetto Corsa hram na 144 inak idem 60 aj kvoli stabilite, notebooky su trosku viac udychane
To jsou teda pěkní podrazáci, ne, že by mě to u Novy překvapilo. Ale už mě největší naštvanost přešla, počkám si, jaké budou konkrétní podmínky. Každopádně F1 TV to jistí, možná bych si konečně tu angličtinu naposlouchala…
dufam ze to nova sport 5 bude mat telekom
Tak O2 TV zdraží kvůli těm dvěma novým kanálům o 50 Kč, to je celkem v relaci celkového zdražování a možná by se zvýšení dalo i zlikvidovat v rámci individuálního vyjednávání (v tom ovšem třeba já moc dobrá nejsem :smile):
https://www.mediar.cz/o2-tv-se-zarazenim-novy-sport-5-a-novy-sport-6-zdrazi-sportovni-balicek/, předpokladem ovšem je, aby člověk už předtím O2 TV měl. Což není můj případ (Vodafone, bývalý UPC), takže si počkám na výsledek “jednání s dalšími distributory”.
“Nova Sport 5 a Nova Sport 6 budou k dispozici všem předplatitelům O2 TV, stanou se součástí základního balíčku O2 TV Bronzová.”
…
Kdybych tomu nerozuměl, tak bych ti to věřil.
A ten balíček nezdraží? To pochybuju, ale pokud ano, tím líp.
Vysvětli Mě z zoho plyne že nemusíš mít Sport Max
Bronzová je úplně obyčejná srajda. Totálně ostrouhanej základ.
Nevěřím, že by tam dali 5,6.
Jako mě nedává uplně smysl zdražit sportovní balíček ale dát to k “bronzový” Ale píšou to tam ne? Nebo to špatně chápu.
Tak to je asi šotek.
Pokud se tak stane, tak to bych se hoooooodně divil.
Jedině, že mají spočítáno, že by přišlo kvůli F1 hodně zákazníků.
O2 bruslí na hodně tenkém ledě.
Vysílací práva na F1 nedostali zadarmo jako ČT v roce 1973, ale museli za ně vypláznout pořádný balík.
Určitě počítají s tím, že k sobě přitáhnou velký počet nových zákazníků. A samozřejmě taky počítají s přeprodejem práv jiným distributorům.
Zatím Q2 teprve sonduje dění na trhu a teprve koncem února se budeme dozvídat reálné podmínky.
"Kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6 zařazujeme již do základního tarifu O2 TV Bronzová. Samozřejmě budou dostupné i v tarifech O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business a v předplacených tarifech,“ doplnila ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.
Tam se točí takových peněz, že jim to je jedno.
Tak hezké, ale to už lepší koupit za 400 Sport balíček.
Nebo zrušit dosavadního a vzít za 550,- Stříbrnou.
Což je asi nejlepší.
Som zvedavý na Kuki. V Kuki “väčšia” je 39 povinných kanálov a zvyšných 30 si môžem každý mesiac vybrať ako v e-shope. K dispozícii pre volitelné sú vsetky kanály, ktoré ponúkajú (139 cca). Myslím, že im Nova tento obchodný model naruší
prosim vas bude mat telekom nova sport 5 a 6 ? alebo ak to skoncilo? ci to voyo po 3-och pretekoch zrusi? dakujem za odpoved