Myslím si, že Telekom bude mať Nova Sport 5 a 6 určite, ale otázka je kedy.
M4-ka to istí #■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Hento je lepšie ale ja som myslel na maďarov
Jo jo, viem.
O2 mi nabízí 70 kanálu včetně F1 na měsíc zdarma, což jen potvrzuje, že se svou taktikou Nova přestřelila a teď se snaží získat ovečky ať tolik neprodělává.
Jestli ani touto propagací nezíská hromadu oveček, tak možná poleví a se svými právy se podělí s dalšími distributory.
Se ví, že povolí… Ještě nás budou prosit !
Ještě budou škemrat jako jezinky.
Sice jsem si pořídil F1 TV a jsem s ní hodně spokojený, ale klasiku ničím nenahradíš.
Já to mám taky tak. F1 TV je super a člověk s ní v pohodě vydrží, ale když bude možnost českoslovenštiny, tak jí dám přece jenom přednost. Holt stará škola .
Na druhou stranu mě nic nevyrušuje a proto, že tamté řeči se nedá rozumět, tak se sám soustředím na sledování a vlastně vidím více.
No jo, já se pořád snažím pochytit co nejvíc, tak se soustředím míň. Naštěstí se toho na trati zase tolik neděje… Ale jinak je to super, hodně možností sledování odkudkoli i zpětně a poměr výkon/cena myslím nepřekonatelný.
Jsem zvědavý jak to bude fungovat na moři. Tam mě čeká Kanada a Španělsko.
No, to je otázka. Tak dej vědět. Už víš, kdy vyplouváte?
Parádní. Na pobřeží je hořící les?
Bohužel ano. Museli jsme od tama odplout, jiskry padaly až na loď. V mobilu mám nádherné záběry jak nad námi létaly Anduly a hasily les.
Téhle zátoce říkáme u Číňana kvůli zdi před kterou kotvíme. Jinak je tahle zeď předěl obory na poloostrově Oštrica.
Je to smutný i děsivý pohled.
Někdy před čtyřiceti léty, když jsem by poprvé na Makarské, tak nám jeden domorodec říkal, že ty požáry často zakládají diverzanti. Neuměl jsem pochopit proč by to dělali. Říkal, že Chorvatům závidí pobřeží a celou situaci jsem pochopil, až začala v Jugoslávii válka.
Jednou jsem v Trogiru viděl jak do stráně udeřil blesk a zapálil nějaký strom. Naštěstí přišel tak silný liják, že oheň rychle uhasil a neohrozil žádný barák v okolí.