Formula 1 sa v Česku a na Slovensku bude vysielať na novej stanici Nova Sport 5 | Magazín F1 - F1online.sk

Keď skupina Nova s veľkou pompou oznámila, že kúpila televízne práva na Formulu 1 a následne došlo aj k potvrdeniu „prestupu“ našej obľúbenej komentátorskej dvojice Števo Eisele – Josef Král, zostávala poslednou veľkou otázkou, na ktorej zo širokého počtu staníc Nova Sport sa bude vysielať. Dnes už poznáme odpoveď.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140761/formula-1-sa-v-cesku-a-na-slovensku-bude-vysielat-na-novej-stanici-nova-sport-5

Obávám se, že letos F1 v televizi neuvidím.
Nova se nám totiž zbláznila. :-1: :-1: :-1:

:grin:

151515151515151515

Co je na tom srandovního? :smiley:

Skvele takze reklamy aj pocas VC v nedelu?

Pohoda, ja by som to ešte zdokonalil a rozdelil to, že prvý tréning na nova sport 7, druhý na 8, tretí 9. A potom by som bol taký roztopašný že kvalifikáciu by som dával tak že Q1 na 10, Q2 na 11 a Q3 na 22, ale tú by som mohol mať len s balíkom kde budú aj predošlé kanály od 12 po 21.

4 Likes

6 sportovních kanálů? :slightly_smiling_face:

Přeci to nedáš na zaběhlý kanál a pak ho nepřesuneš na dražší verzi.
Hodně lidí by si stěžovalo, že se jim mění podmínky atd…

Musíš založit nový a dát ho na dražší verzi rovnou. :smiley:

A Eisele musí mít taky nějaké pořádné místo. :stuck_out_tongue:

1 Like

Super ,takže po toľkých rokoch sa vraciam k ORF1. Síce má práva len na polovicu závodov, ale ak to bude nuda ako 2023, tak to aj bude stačiť. Pamätám si sezóny s 15 zavodmi. Teraz polovičná a 12 závodov:))

Kúp F1TV za tú cenu sa to oplatí.

viac sa oplati kupit balicek kde budem mat nova sport 5 6

1 Like

Pokiaľ si zarytý fanúšik F1, tak F1TV máš omnoho viac než len závody a celý víkend.

ale horsiu kvalitu obrazu

Kolik stojí takovej balíček… resp. cenové navýšení/rozdíl?

neviem ale 40eur to urcite nebude

sekol som sa :smiley: ked sa to tak vezme tak rocne je to drahsie ako f1tv, ale ked si vezmem ze tam mam aj kopu inych kanalov a v lepsej kvalite tak sa to urcite oplati viac

1 Like

Jo… pokud si platíš normálně třeba 20e za TV a s NovaSport to bude třeba 25e, tak v pohodičce.
Já jen, aby si někdo nezřizoval nějakou předraženou TV jen kvůli formulím. :smiley:

Jestli se Nova skutečně rozhodne vysílat F1 na kanálech, které nejsou pro mnoho fanoušků dostupné, tak nám Fandům F1 zbydou pouze dvě možnosti. Vlastně je jich více.[poll type=regular results=always public=true chartType=bar]

• Ke Sportu 5+6 mám přístup
  • Mám O2 a kanály s F1 si rád přikoupím
  • Signál TV mám od jiného distributora, ale kvůli F1 přejdu k O2
  • Kvůli F1 k O2 přecházet nebudu
  • Kašlu na O2. Raději si najdu nějaký link na internetu
    [/poll][poll name=poll2 type=regular results=always public=true chartType=bar]
  • Ke Sportu 5+6 mám přístup
  • Mám O2 a kanály s F1 si rád přikoupím
  • Signál TV mám od jiného distributora, ale kvůli F1 přejdu k O2
  • Kvůli F1 k O2 přecházet nebudu
  • Kašlu na O2. Raději si najdu nějaký link na internetu
    [/poll]

Ajtaci, co :grin: 1515

5 Likes

Běda jestli se mi ten zmetek dostane pod lopatu. :rofl:

2 Likes