Formula 1 sa v Česku a na Slovensku bude vysielať na novej stanici Nova Sport 5 | Magazín F1 - F1online.sk

Rozbila se ti anketa. :smiley:

Tak já ti odpovím slovně.
Mám o2tv. o2tv zlatá, takže tam Nova Sport 5,6. Nebo teda počítám, že by to tam měla být.
Ale já na celou televizi se.u.
A určitě se budu dívat jako vždy na f1tv.
Je to lepší, přehlednější, edukativnější s livetimingema atd… a vše na pár kliků. :slight_smile: :smiley:

2 Likes

Jestli se Nova skutečně rozhodne vysílat F1 na kanálech, které nejsou pro mnoho fanoušků dostupné, tak nám Fandům F1 zbydou pouze dvě možnosti. Vlastně je jich více

• Ke Sportu 5+6 mám přístup
  • Mám O2 a kanály s F1 si rád přikoupím
  • Signál TV mám od jiného distributora, ale kvůli F1 přejdu k O2
  • Kvůli F1 k O2 přecházet nebudu
  • Kašlu na O2. Raději si najdu nějaký link na internetu

0 účastníci

lenze oni este rokuju s inymi distributormi

Teď mě mrzí, že jsem do hlasování F1 TV nevložil.
Nesmírně se kaju a hrbím hřbet. Promiň. :wink:

1 Like

kludne mozes urobit novu anketu, aspon vies ake je to byt ajtak

Vím že jednají. Otázkou jaké si dají požadavky a jestli ostatní distřibutoři záměrně nenechají O2 ve štychu.

Fakt nečakané. Bodaj by sa im na tú novú stanicu všetci z vysoka vysrali.
F1TV to istí, navyše eisele a kral sa komentátorom na f1tv nepriblížia ani keby im bežali naproti.

2 Likes

Nedělej mi chutě. Ještě před pěti léty jsem kouřil a ještě dnes nasávám do nozder vzduch i když vidím z auta kuřáka dvacet metrů od sebe.

Doufám, že to tak dopadne.

1 Like

Tak si zapal Ferdo…
Žijem jen jednou a všichni tam musíme. :slight_smile:

1 Like

F1tv
Daju sa pozriet aj zaznamy vikendov ?
Je to realne spustit aj na smart tv ?
Ci musim nakupit zo 3 notebooky ? :grin:

Rád bych, ale už jsem po repasi. Hlavně vím jak by to dopadlo, když jsem i jako nekouřící stále nikotínový závislák.
Má závislost došla tak daleko, že když vidím krásnou holku s cigaretou v ruce, tak se ji svěřuji, že mi nádherně voní. Ještě ani jedna proti mým vjemům neměla námitky. Právě naopak. Všechny byly rády, že je od sebe neodháním. :grin:

1 Like

No můžeš. I z 1985.

Jednu tam denně práskni… To tě nezabije. :slight_smile:

Přiznám se, že jsem po čtyřech létech jednu cigaretlu zkusil. První tři prásky mě málem vyrazily z bot, ale pak už normálka. Zděsil jsem se při pomyšlení, jak lehce by jsem se mohl znovu stát plnotučným kuřákem.

1 Like

to mas hned, ja pravidelne v lednu prestavam :smiley:

2 Likes

Tak nestačí ze už mám balík na všechny nova sport ■■■■■■■■■■ spraví další…. ■■■■■■■■■ pohoda ešte že rozumiem aj po německy a maďarsky na tych sa aj tak tyto dvaja nechytaju klasika ■■■■■■ vyžmíkat čo sa s toho dá věd MotoGp ste dávali klasicky na nova sport hivná ■■■■■■■■

Jen v lednu? Já přestával kouřit každé pondělí. :grin:

1 Like

Tak nekupili to zadarmo, mne to zily netrha, kopec rokov som ani nepozeral a ani sa neoplatilo.