Formula 1 sa v Česku a na Slovensku bude vysielať na novej stanici Nova Sport 5 | Magazín F1 - F1online.sk

F1 Live Stream - www(.)f1tv(.)weebly(.)com

Treba možno počkať čo sa oplatí viac no… F1 TV Pro mávali zľavu pred začiatkom sezóny… Tuším 49,99 € ale či ju dajú aj tento rok nevedno. Podľa mňa je to od nich zlý krok na začiatok, možno po jednej sezóne keby to urobia nepoviem :poop:

Tak oni sú pekne ■■■■■■■■■ no kto to bude sledovať? Ja mám Magio a nová šport 5,6 tam neni

To budou nové stanice… a spustí se až 29.2.

F1tv to istí. Ten odpad v podobe Tv Nova rozhodne podporovať nehodlám.

2 Likes

Jenže to už bude po testech.

obrazek

Myslím, že ty nejsou nikde.
To má exkluzivně pouze f1tv.

Kdyz uz nekdo chce F1 tak origos jejich TV, chvili jsem to mel, ale v historickych archivech v te dobe meli velke mezery, hlavne proto jsem to porizoval, zrusil jsem to.

Zase za peníze :worried: Online streame zdarma to bude jistit.

Ak by to bolo na Nova sport 1alebo 2 tak nepoviem nic . Ale urcite nebudem kupovat dalsi balik kvoli f1. Radsej si to pozriem inde na zahranicnych TV bud na nemeckych staniciach alebo u madarov

Az bude F1 splnovat zaklady proc na to koukat, pak budu uvazovat o tom prispet do rozpoctu, operativne si vystacim s mistnim live textem, to je jasny :sunglasses:

Škoda. Bývaly časy, kdy se i testy daly sledovat v telce.

No ešteže som kvôli Nova sport 1 a 2 dal v decembri len 21 € na rok v Rebit Tv. Síce z toho budem mať veľké :poop:, ale prežijem. Ďalší balík, ak ho Rebit pridá môžem kašlať

Streamujem F1TV z telefónu na 75 palcovú TV cez wifi a kvalita obrazu je podobná, ako keď som to mal Sport1 a Sport2 cez Kuki TV app priamo v TV. Ziadne štvorčeky, žiadne sekanie.

Ak tie nové Nova Športy zaradia do “Kuki väčší”, kde bola doteraz F1, F2 a F3, tak si ho nechám. Za tých 15€ mesačne to bolo ok. Ale to pochybujem, budú chcieť určite vyšší balík. V tom prípade si Kuki zmením na minimum (spravodajské TV mi stačia) a prejdem uz iba na F1 TV app.

Veľká popularita F1 na SVK a ČR skončila. Počítam, že operátori zavedú nový extra platený balíček F1 a to si už hoci kto platiť nebude. F1 skončí ako Priemier Liga. Všetci budú o nej hovoriť písať ale reálne ju live neuvidia.

1 Like

Chlopi to blbo kukám, alebo ozaj bude VC Bahrajnu v sobotu 2.3.???

Neviem ci to nahodou neni kvoli Ramadanu

1 Like

Tady moc nejde o to kolik lidí to uvidí (finančně nejdostupnější zůstane F1 TV, ta nabízí hodně), jde o to kolik lidí uslyší Pepika. Rád bych měl možnost slyšet i česko-slovenský komentář, no obávám se že tato možnost pro mě nebude dostatečně (rozumně) přístupná.

Ja mám v Telekome rozšírený športový balíček za myslím 3€ mesačne, v ktorom je okrem iných športových kanálov aj Nova Sport 1, 2, 3 a 4. Myslel som, že sledovanie F1 mám tým pádom pokryté, ale nie, koumáci idú pridávať Nova Sport 5 a 6, tak snáď ich pridajú už k existujúcemu rozšírenému balíčku.

3 Likes