Ja to budem tento rok riešiť cez fbstreams (alebo niečo tomu podobné), tam pozerám aj futbal.
Nejak zvlášť ma nevábi si kupovať hento F1TV, káblovka je pre mňa už prežitok čias minulých a vidím to aj u iných mladších ľudí, všetci sledujú streamovacie služby alebo YT, nikto, koho poznám mladšieho už nemá káblovku. Čo sa im podľa mňa v konečnom dôsledku nevyplatí, pretože celý biznis sa presunie na tieto platformy, a za chvíľu budeš mať aj na napr. NF také reklamy a správy, ako to bolo zvykom na káblovkách.
No ja napr som “kablovku”, teda skylink mal predplateny len kvoli F1 aj to som furt nadaval na rozpixelovany obraz alebo nefunkcne prenosy takze neviem sam ako to poriesim premyslam nad tym F1TV pro alebo pockam kym si nova povie kde sa bude vysielat
Doufám, že nepodporuješ pirátské streamy.
Vies, ze nad tym nevyhrajes
Ja som sport1/2 sledoval len kvôli kvalite obrazu, ale niekedy som mal tých komentátorov tak plné zuby, že som pozeral ORFko, kde bol obraz asi 720p ale lepšie sa to počúvalo a aj keď tam hovoria takou pomaly tirolčinou, tak aspoň hovoria viac k veci .
Niéé
Jednou třeba jo.
Sport 1, 2 je v rozlíšení HD, čiže 720p.
Héj? ja som mal skôr pocit, že to bolo FullHD - 1080p, lebo ten rozdiel bol voči ORFku markantný.
info z Magia - sami este netusia, ci tam 5ka bude. takze riesi sa. ako, mam aj ns3 aj ns4 v sportovom balicku, tam same fodbale a budem sa cely februar stresovat, ci tento rok uvidim formule, jess.
Novasport 5,6 - o2tv, skylink
Novasport 6 - o2tv
O dalších poskytovatelích se teprve jedná.
Klasické TV stanice sú u nás vysielané maximálne v rozlíšení HD.
Ok, moja chyba, asi to tá telka tak dobre zlepšovala, bo 720p vyzeralo, ako fullko .
Není už skoro všechno fullhd?
diki za info, nastastie ide magio zvysovat ceny, takze do 29.februara ponukaju moznost zrusit viazanost bez pokut. to snad uz budeme vediet, kde budu vysielat.
To preto, lebo si už zhýčkaný zo sledovania na monitore alebo filmov v rozlíšení FullHD, resp. 4K na obrazovke televízora.
Neni. Programy ako Sport , Nova Sport, Eurosport a veľa ďalších majú väčšinou v hornom rohu značku HD.
Nooo… Všechny NovaSport 1,2,3,4 se vysílají ve fullHD.