@prancinghorse Ok, tak potom sa mýlim, ale záleží na akej platforme. Telekom Magio na telke mám maximálne HD, ako som spomínal.
Na Slovensku cez operátorov len HD. Vyzerá, že u Vás sú Nova Sporty vo FullHD.
Kolik platíš za tu zlodějinu u tmobile?
29 eur mesačne, ale s Telekomom som spokojný. Nemenil by som za Orange ani O2.
Já mám do bytu natažený optický kabel od dodavatele PODA včetně internetu.
O2 mi sice stále nabízí své služby, ale proč bych utíkal k horšímu. Cenově i kvalitou.
Jenže NOVA sport mám pouze 1 a 2. Jestli se Poda s Novou nedohodne, tak budu nahraný a budu muset hledat nějaké náhradní řešení.
Proto už teď děkuji za zdejší diskuze, které jsou v tomto případě vyjímečně hodně plodné.
Jsi spokojený, že ti za 29eur dávají hd programy?
Když za 35 můžeš mít o2tv zlatá a vše v topu?
ide aj o datovy tok (bitrate), ten moze urobit viac ako rozlisenie. F1TV ma bitrate okolo 6600 kb/s co je fakt malo. Sport TV moze byt aj v 12 000 kb/s, zalezi od poskytovatela, to vidno na prvy pohlad obrovsky rozdiel.
Som zabudol napísať, že za tých 29 eur mám internet aj telku. 26 eur + 3 eurá za ten rozšírený balík. Športové programy som chcel ja a filmový a hudobný balík chcela viacmenej manželka.
Hahaha we only wish
Vidíš, ohľadom rozlíšenia stanice Sport som napísal tak, ako to je a Ty sa mi vysmievaš prostredníctvom intelektuála Joeyho.
Se mi líbilo, jak jsi napsal, že HD je 720p…
Ok, len teraz zase neviem, či to myslíš vážne alebo nie, lebo rozlíšenie HD je 720 pixelov na výšku. U Teba už totiž viem, že chceš byť často ťažšie čitateľný a celkom sa Ti to darí.
Však já vím, že to tak je.
To nemělo být, že to má špatně.
Smutne na tom je to ze je rok 2024 a este sa vobec 720p sklonuje, hlavne ze 4K telku dneska kupis pomerne lacno
Fullhd televize se už ani neprodávají ne?
Chlapci moji. Uz som tu nepisal snad aj rok. Ale toto mi neda. Formulova komunita na slovensku a cesku rastie nie vdaka Eiselemu a Kralovi. Oni dvaja to posledne dva roky hovadili. My fanusikovia sme to tahali a dotiahli tam kde to je teraz. A oni si zalozia novy kanal? Nova sport 84. Tak si to teda nechajte. Ja prestavam pozerat formulu po 27 rokoch. A ci ma to s e r i e?? ani trocha. Znicili ste to cele. Som zvedavy aku budete mat sledovanost
Jasné, že predávajú.
Coraz menej a menej, vlastne skor zozenies fhd monitor