Flavio Briatore sa vracia do Alpinu, píšu zahraničné médiá | Magazín F1 - F1online.sk

No Stalinovi to na Slovensku teda moc nevyslo, kedze tam komunisti nevyhrali.
Co sa tyka odchodu z EU, tak v pripade odchodu Britanie, im to EU dala slusne vyzrat.
To uz troska nastrbuje ten krasny kristalovy pohlad na spolok “kamosov”.
Kam to doslo dnes sme videli nedavno. Ked Madarsko nechcelo hlasovat tak ako by si na Zapade zelali.
Pekny clanok o tom

V skratke: vyhrazky, okrem inom o ekonomickom zniceni.
To je jednak koniec rozpravky o nejakej demokracii, kedze mozme mat akykolvek nazor, avsak iba pokial bude totozny s tym aky nam zapad dovoli.
A jednak ukazka, ze to uz neni o spolupraci ale o vzajomnom vyhrazani. Tak nejak funguju kriminalne organizacie.
Co a kto je pre nas ohrozenie, sa zacina vyjasnovat.

A kdo nutí Maďarsko být v EU? Oni jen natahují ruce pro prachy a vyhody a sami tam k ničemu nechtějí přispět, naopak, dělají bordel.

Jaký argumenty? To co postuješ nejsou žádné argumenty, to jsou dezinfo věci, které autoři šíří i s vědomím, že překrucují fakta. Ty tu nadáváš na "média ", ale pak sam sdílíš články, jako důkazy :grinning:

4 Likes

Však Maďarsko nikdo nedrží, jestli jsou v takhle zásadních věcech proti ostatním a jenom zneužívají veto, můžou se v jakémkoli spolku dočkat, že jim ostatní ukážou dveře, to je celkem sebezáchovný mechanizmus. Podobné vyžírky nemá nikdo rád. To víš, ráj na zemi není nikde, ten je až nahoře (prý). Otázka je, z čeho si člověk může vybírat. Jestli na jedné straně hrozí odebrání dotací a na druhé straně rozježdění lidí tanky, tak je pro mě volba jasná. A ne, neutralita v naší situaci (vojenská ani ekonomická) opravdu bezpečí nezajistí. Ta funguje jenom když ji ostatní státy respektují, a to Rusku nikdy moc nešlo.

4 Likes

Bububu, zlej Rus.
To vám mistr neříkával, že z východu jenom sluníčko?
Mír :dove:

2 Likes

peak of slovakian popmusic

Lenze pravo veta, tam je na to aby velke krajiny neprevalcovali tie male. A aby aj maly stat, akym nepochybne Madarsko je, mal nejaku vahu. Zial, to evidentne mnohym hracom nevyhovuje a tak sa slobody a moznosti orezavaju. A zo spoluprace, slobody volby a vzajomneho respektu, sa prechadza na sproste vydieranie. A s tym sa neda suhlasit.
Co sa tyka “rozježdění lidí tanky” tak na tom sme uplne rovnako. Odmietame vojenske agresie.
A veru take tragedie ako Irak, Afganistan, Syria ci Lybia su odsudeniahodne a od rezimov, ktore to spachali, treba utekat.
Pre mna je dolezita otazka slobody a demokracie. V 20 storoci sme si niekolkokrat ukazali, ze diktatura sa moze velmi kruto vymstit. Nechapem preco je nutne si tuto lekciu znova zopakovat. Ja mam v tom jasno. Ak si mam vybrat medzi bruselskou totalitou alebo slobodou, neni nad cim vahat.

A ta svoboda je jaksi mimo Bruselu k mání kde :smile: ?

4 Likes

Nesleduješ dokument “Život v sevření mrazu?”

Nesleduju, netuším.

Dokument jak se žije v přírodě na Aljašce. Občas trochu hraný, ale pro ty, kteří žijí ve skutečné přírodě hotový Klondike.

Dík, zkusím se podívat. Snad mi už z toho pohledu nebude moc velká zima :smile: .

Holky přece v zimě zkrásní.
Ale loví tam zvířata, aby přežili a jestli Ti to vadí, tak raději nesledovat.

Nevím, vegetarián nejsem… Já se zkusím podívat.

Ještě sleduji dokument Aljaška: Noví osadníci na NG. Život v sevření mrazu je na Spektrum.
Zítra večer možná přidám hezky obrázek, ale spíše až ve čtvrtek ráno.

2 Likes

ferdo, ak mas rad divoku prirodu, tak ti odporucam tento zoznam, ja si to obcas ked mam chut pustam, lebo kablovku u nas nevedeme

Dokumenty o Prírode a Zvieratách - YouTube

1 Like

Přírodu mám samozřejmě hodně rád. Dyť jsem jako dítko vyrůstal v lese. Taky jsem k přírodě vedl i své děti. Třeba když něco provedli a měli zakázaný i večerníček, tak dokumenty o přírodě mohly sledovat vždycky.
Dopadlo to tak, že třeba dcera už má momentálně pouze kočku, bígla a křečka. Krysu nechaly děti puštěnou, tak díky kočce už na seznamu není. Ale než přišly děti, tak byli na seznamu i kanáři, hadi i fretka.
Kluk to má podobné, ale často cestuje po světě a ■■■■ kluky do fotbalu, tak hroznýši šli stranou.

2 Likes

Ja neviem napada ma Svajciarsko, Norsko atd.

Švýcarsko a Norsko, které mají od 70 let smlouvy s EU, jako, kdyby byly členy. Aha

4 Likes