Flavio Briatore sa vracia do Alpinu, píšu zahraničné médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Alpine sa ani po rokoch snáh vrátiť sa späť k víťazstvám nevie odlepiť zo dna. Podľa talianskych a francúzskych médií sa preto rozhodol siahnuť po nukleárnom riešení. Do tímu by sa mal vrátiť jeho bývalý šéf Flavio Briatore.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156585/flavio-briatore-sa-vracia-do-alpinu-pisu-zahranicne-media

Jestli Renault skutečně koketuje s Flaviem, tak je s tímto týmem ámen.

2 Likes

Vraci se ale jako co, to si Alpine nedovoli, vzdyt je to krimi.

Naopak, to potřebuje.

1 Like

Haas po téhle sezóně ruší svůj závodní tým.
Není to ale tým F1, ale NASCAR.

K čemu? Leda by Flaviovi odprodal další část svého týmu.

Flávio je (všeho)schopný člověk pro úspěch a vyzná se. To ti přece nemusím povídat. Bral bych to za dobrý tah pro Alpine.

1 Like

To se mají teda na co těšit v tom Alpinu, to tam ty platy a daně budou zase létat horem dolem :grin:

2 Likes

Tvrdá ruka v Alipně chybí a od Flavia by tam dostávali co proto, pro ně by to byl krok jen k lepšímu

1 Like

Já se tak trochu obávám, že pro Alpine už žádný dobrý tah neexistuje.
Přicházejí šumy, že Renault ukončí i výrobu motorů pro F1 a pokud je to pravda, tak se Renault skutečně rozpadá.

1 Like

Jen aby na nějaké platy zbylo.

1 Like

Taky jsem to četl, to by bylo smutné, no třeba by dostal šanci Andretti.

Za chvíli asi nebude komu vládnout.

Nebo Číňané. To se asi nelíbí Liberty, proto chtějí aby Renault raději koupil Andretti.
Zatím je ale vše ve fázi dr.bů.

Podla mna super sprava. Horsie to uz nebude s Alpinom. A toto korenie nam chyba do F1.
Tesim sa, ak to je pravda.

Briatore má sedět ve vězení a chodit kanálama.
Chce se mi zvracet. :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

6 Likes

kolko spickovych inzinierov dokazu prilakat ked ani sami nevedia co vlastne chcu, ci su ochotni do toho vrazit tolko kolke je len mozne(podla pravidiel a ich obchadzani), alebo ci to chcu nadalej prevadzkovat s tymto rozpoctom, ci chcu mat nadalej vlastny motor, alebo ci sa chcu z f1 uplne stiahnut :slight_smile:

renault mal vzdy problem stym, ze nevedeli co chcu a rozhodovanie im(automobilke) trvalo hrozne dlho

To je krasa tyhle doby. :slight_smile: Nejvetsi svine se opevujou a nejlepe se na nich nataci film na netflix. Zdravim vlka z wallstreet, Madoffa, O.J. Simpsona a dalsi mentalni atlety…

1 Like

ten famin mi na prvu pripadal taky jednoduchsi, takymi senkarskymi vetami typu “musime byt rychlejsi” a pod (ved kto by chcel byt pomalsi). Nechcel som ho uplne odsudzovat. ale ze uvazuju o zruseni motorov a dalsej vymene vedenia za dva roky, tak som asi mal pravdu.

tam to teda nevyzera zrovna ruzovo