Flavio Briatore sa vracia do Alpinu, píšu zahraničné médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Návrat Flávia, návrat ztraceného otce? A co návrat ztraceného syna, Alonsa? :smile:
Předpokládám, že by týmovým výkonem mohli na stará kolena ještě nějaké to vítězství urvat. :grin:

briatoreho posledny uspech je spred 20tich rokov za ten cas sa f1 vyrazne zmenila a tahy ktore fungovali vtedy dnes uz s najvacsou pravdepodobnostou nebudu
no a stareho psa novym kuskom nenaucis

Za co má sedět ve vězení?:thinking:

Super!Takychto tvrdych sefov Alpine potrebuje,Biatore narobi poriadky a Alpine bude vyhravat.

hm, hovori sa, ze zdola je len jedna cesta - cesta hore. ale tu sa jedna o Flavia, neviem neviem. z toho co som cital ide Flavio robit Helmuta marka ale z pohladu novych inzinierov. kto vie, ake ma pan Briatore pohnutky, nedivil by som sa keby sa nechcel premakat az do top veducej pozicie, jak za starejch :smiley:

radsej by som ale osobne bol, ak by to alpinaci predali Andrettimu, kruh by sa uzavrel, sulayem cely, andretti syty.

Ak má niekto predať team tak je tam iný adept ako Alpine.

Myslím u mňa personálne :slight_smile:

jasne, tak adeptov mame viacero (vidim ta HAAS), lenze co sa povrava, tak Gene Haas ma team v F1 ako reklamu na jeho stroje, ferda ci kto tu dnes pisal, ze nascar team ma ale HAAS rusit, tak mozno restrukturalizuje veci, ono pokial ma Ferrari stale HAAS ako liahen na pilotov, kedze alfa je uz pass, tak nemyslim ze ho haas preda

na koho ineho pripadne si narazal? :smiley:

Iba na HAAS :smiley:

Redbull si nemyslím, že sa až tak moc chce zbaviť RB2. Williams by som asi nechcel aby odišiel, myslím aj že sú na vcelku normálnej ceste. Alfa je pasé (Audi) a tým pádom už nemáš koho predať.

Alpine je síce stratený ale omnoho radšej tam budem mať trápiacu sa automobilku ako nejakého skúpeho miliardára (?) ktorý nechce do teamu investovať ani vindru

no ja mam pocit prave z Alpiny, ze moc nechcu investovat do teamu, suska sa, ze zrusia vo Viry motorove oddelenie, aby mali len prebrandovane auto od nejakeho motorara, preto mi tam ten Andretti nejak zapada do toho celeho … si zober, ze Alpine si precistila pomaly chaoticky cele vedenie, Famin tam je uzitocny idiot mi pride, piloti chcu odtial doprdele, a angazovanie Briatoreho moze byt labutia piesen tradicnej Alpine automobilky coby zeliezka v ohni na poli F1

Andretti-Alpine s motorom povedzme Merc/Honda/Ferrari - preco nie

Akože kľudne, ak Alpine chce ísť takou cestou tak potom nech vypadnú aj oni. Nesledujem ich až tak, mám averziu voči automobilke ako takej…

Znova ale, no.1 v mojom “no-go” rebríčku ma HAAS

by ma zaujimalo, ci ma Liberty resp FIA nejake klauzuly aby mohli nejak “odpratat” neprosperujuci team typu HAAS, ktoremu staci odoberat co najviac, vycapit livery s menom firmy a staci to, prachy zhrabnu.

Ja si myslím, že možu robiť čo len chcú kedže je stav príchodu Andrettiho do F1 aký je a pritom zmluvy a dohody sú podpísané v nejakej rovine :smiley:

RIP Flavio.

ci on este zije? nemal mat dozivotny distanc?

Okrem toho Renaultu nepomoze Briatore, ale investicie. Uz vyse desat rokov razia moto ze nie je hlavne vyhrat, ale zucastnit sa. Prisli o partnera, ktory im nosil jeden titul za druhym a dotiahli to na chvost pola.

3 Likes

mozu donutit Gena Haasa aby predal team Andrettimu? :smiley: oni su dost konkurenti v USA

Neviem či ho možu donútiť ale možu mu určite niečo “odporučiť” a veľmi mu spríjemniť jeho pôsobenie v F1 do takej roviny, že sa rozhodne to predať prvému koho stretne.

Aká náhodička, že by to bol zrovna Andretti :smiley:

1 Like

Chlapci, vážně vám Haas připadá jako tým do počtu? Jednu dobu (za Schumachera) to tak vypadalo ale teď se podle mě Haas odlepil z té bažiny, kde byl a je v pohodě konkurenceschopný

Hulkenberg im zdrhol k Audi, Magnussena ak nevyhodia tak budu mat s Bearmanom opakovacku z 2022, ak im da ferrari diely, ktore budu zas do konca sezony stelovat aby z nich vytlacili to co predtym, tak tak aj zacnu dalsiu sezonu, cize ano, myslim si to :smiley:

1 Like

V tom případě jsou tam další 3 týmy, co se plácají podobně :stuck_out_tongue:

a maju aj podobnu perspektivu do buducna? :thinking:

2 Likes