este im tam chcu dat sprinty, ne
V rallye dneska nefunguje vůbec nic.
Bodování je vymyšlené tak tendenčně, že třeba vítěz závodu získá méně bodů, než někteří pomalejší a fanoušci většinou bodování obecně vůbec nechápou.
Jak tohle skončí netuším.
Ještě horší než F1
za mna je na tom docela dobre. Nie je to ako pred 20 rokmi ale je to fajn. Ono ide aj o to, ze priemerny divak nema chut sledovat 3 dni rally. WRC ani WEC nikdy nebudu tak sledovane ako F1 ci MotoGP, pokial by sa vyrazne nezmenili tech. pravidla v prospech prvych dvoch menovanych.
Au.
Dojeli čtyři auta nejvyšší kategorie, plus jeden amatér. Třetí v pořadí už ztrácel 2,5 minuty.
O 0,2 sec prohrál jezdec, který už jezdí jenom pro radost.
A nejlepší jezdec, mistr světa posledních dvou let jel raději driftovat.
Účastní se tři značky, z nichž tovární jsou pouze dvě.
Rallye miluju, ale i pro mě je to i v tom nejvyšším levelu amatérské závodění.
Nikdo nemá peníze a pracují tam odpadlíci.
aj tak si 2 roky po sebe bol na RMC a sedel si na pomyselnej tribune xD
Mám to 6 km daleko…
A stejně tam jezdím hlavně proto, že mi půjčí auto, dají najíst a k tomu golasadu a samolepky na auto…
Jinak za celý týden vidím asi tři zatáčky a stejně od desátého auta už to je nuda.
aj tak sa ti to paci…
Ano, jak jinak - lid. V kontextu doby celkem nepřekvapivé včetně toho, že vyhráli v Čechách, na Slovensku ne. Nakonec to není první případ, kdy demokracie nejdříve prohrála ve volbách, problém je, že totalita další volby, které by ji mohly vystřídat, už neumožní. Ale nedělejme si iluze, že by to mohlo dopadnout jinak, Stalin už v průběhu války pracoval na ovlivňování českých i slovenských politiků ohledně "přátelství a poválečné spolupráce ", a, jak známo, co velký bratr jednou schvátí, to považuje za navždy svoje, což nám nezapomíná průběžně zdůrazňovat. To je taky zásadní odlišnost od EU i NATO, které maximálně “vyhrožují vyhazovem” - co by za to podrobené ruské satelity daly! Takže, ať se nám to líbí nebo ne, jediná aspoň trochu funkční záruka bezpečnosti před Ruskem je právě začlenění do západních struktur. Což Rusko samozřejmě dobře ví a dlouhodobě pilně pracuje na zpochybňování, nahlodávání a dezinformacích. To je taky dobré připomínat.
Je to skvěle strávený týden.
Celé dny je ti zima, jíš sendviče, oříšky, nebo klobásy a nachodíš desítky kilometrů.
Jako bonus jsem posledně odřel auto ze tří stran, ztratil mojí čelovku na potápění a rukavice.
Před pár lety, tam kamaráda odchytla antidopingová kontrola, nebo třeba ztratil auto…
Ale večer jsou tam krásný holky a spousta zábavy.
uz som ti pisal, ze konspiratori su zdruzenie konspiratorov.
standard tam je bud omylom, alebo im preskocilo
redaktori Zem a Vek, to mi stacilo sorry ale ukoncim to tu, zjavne sa pozerame na temu konspiracii diametralne odlisne o formulke sa mozeme hocikedy pobavit ak budes chciet, ale tuto koncim
pozeral som si co zive, napisalo:
„Emocionálne manipuluje a selektívne informuje o migrácii, LGBTI+ ľuďoch, sústreďuje sa na správy a komentáre, ktoré majú vykresliť údajný úpadok a ohrozenie Západu v jeho etnickej, kultúrnej, náboženskej a ideologickej podobe a normalizuje a prináša do verejného diskurzu osobnosti a naratívy krajnej pravice,“ menuje Hardoš.
evidentne pan Hardos Standard necital.
Ja tie noviny sledujem, a nic z krajnej pravice tam nie je.
Prave naopak. Seriozna investigativna zurnalistika
aki redaktori Zem a Vek ?
Bavi me sa snad o standard.sk
staci tak?
"V redakcii Štandardu pôsobí aj Tomáš Dugovič, ktorý v minulosti prispel článkami do konšpiračného časopisu Zem a vek. V decembri 2014, mesiace po ruskej anexii Krymu, napríklad písal o „ukrajinskom nacizme“ a „obskúrnej totalitnej ideológii rozmáhajúcej sa na východ za našimi hranicami“. V tíme je aj niekdajší zástupca šéfredaktora pre spravodajstvo a komentáre v Hospodárskych novinách Dag Daniš, ktorý potom prešiel do Aktualít a neskôr do Postoja.
Z Postoja odišiel krátko po minuloročnej veľkej ruskej invázii na Ukrajinu. Šéfredaktor stránky Martin Hanus v reakcii pre server Omédiách.com konštatoval, že spolu s Danišom dospeli k záveru, že ich „názory sa rozchádzajú“ až tak, že nevedia zdieľať spoločný rámec na tému vojny."
to je z toho clanku na Zive, ci Zive je tiez konspiracny web? funny, ze mas zoznam konspiracnych webov, ale podla teba su ti co ten zoznam robili, konspiratori
seriozna zurnalistika u mna osobne vyzera inak ako bububu strasenie jak bude zle … zurnalika ma informovat objektivne, vecne, a nie podsuvat subliminal message
ale jak pisem, mame ine pohlady, ja teba nepresvedcim, ani nechcem, a u teba by som bol tiez rad keby si ma presvedcit nechcel
Aha, takze jeden redaktor prisiel zo Zem&Vek, kedze s nimi nesuhlasil, a preto je standard zly. OMG.
Nepride ti to trocha povrchne uvazovanie ?
A kedze niekto nesuhlasil s nazormy Hanusa, tak je hned zly. Pretoze pan Hanus je slovo Bozie a iny nazor proste existovat nemoze …
Co sa tyka Danisa, tak je to pan novinar. Skus si precitat niektore jeho clanky.
Ja som o zive nepisal, ze su konspiratori. Zas mi netreba podsuvat, co som nepovdal. Len co napisal Hardos je proste blbost, kedze standard citam.
Casto si pisal o kritickom mysleni. Ale to je to co v tvojom pripade nevidim, miesto toho skor povrchnost.
zurnalistika ma informovat objektivne, vecne, a nie podsuvat subliminal message - a to je nieco co si myslim, ze je standard spicka na Slovensku
tak naposledy, ukoncime to je badat, ze uz to zacina byt z tvojej strany trosku citovo zafarbene, a myslim, ze to nikto nechce.
s mojim kritickym myslenim je vsetko v poriadku, nebudem na overovani si informacii nic menit, a standard bude u mna konspiracny web aj nadalej. ale to je predsa v poriadku, tak ako pre teba su konspiratori.sk ti konspiratori
no tie argumenty co si dal ohladom Standardu su teda velmi povrchne a dost mimo. Od niekoho kto ma kriticke myslenie by som cakal skor argumenty. Ale tych sa samozrejme nedockam.
Preco su konspiratori konspiratori je v tom clanku jasne a presne uvedene. Mozes sam kriticky zhodnotit
kriticky hodnotim, ze z tejto debaty idem prec. pekny den
ako pisem, nie su argumenty.
tiez zelam pekny den