FIA zakazuje jazdcom „politické vyhlásenia“ bez predchádzajúceho povolenia | Magazín F1 - F1online.sk

bozemoj ty si taky bulo. kde si bol so svojou radou ked v 2020 kolabovali nemocnoce a JISky boli plne kovidakov, vacsinou takych co nerespektovali opatrenia?

A později se všichni o coviďáky rvali, protože nemocnice i zaměstnanci za ně dostávali mnohonásobně větší peníze, než za normální pacienty.
Pokud máš alespoň trošku soudnou mysl, tak se zamyslíš nad tím proč kolem covidu vznikl tak neskutečný humbuk.
Zkust to.

Napisal si uplne evidentne bludy, ktore boli jasne vyvratene. To najlepsie, co si mohol urobit, bolo mlcat, to by si si zachoval aspon posledne zvysky hrdosti. Takto sa len viac a viac ponaras do bahna a dokazujes svoju malost. Kludne v tom pokracuj, vytvaras tym pomerne jasny obraz o sebe, nie o mne. Ja sa budem na tom s chutou bavit. Nepomahas si vsak v nicom, tento nevyziadany tip ti dam.

1 Like

uz si niekolko krat prezentoval, ze ti absolutne chyba kriticke myslenie a fact check. proste to nemas a fantazia ti ide na spacir podporovana kedejakymi hlupostami z youtube. o takych somarinach sa ani neplanujem bavit.

2 Likes

Nebyl jsi náhodou v minulém životě koněm a po převtělení Ti zůstaly na očích klapky?

no daj 3 zdroje, z ktorych cerpas svoje mudrosti. alebo si to sam vymyslas?

https://koronavirus.mzcr.cz/ministerstvo-zajistilo-odmeny-zdravotnikum-za-jejich-pracovni-nasazeni-v-dobe-epidemie-covid-19/

Ako som sa vyjadril v predchádzajúcom príspevku tvoj názor na mňa je mi ukradnutý a žiadne hanebenie sa ma nijako nedotkne. No a o moju hrdosť sa báť absolútne nemusíš, viem čo som napísal a plne si za tým stojím.

takze ked to zhrniem. Vzdelanie z farmakologie asi nemas ak nejake vobec mas a informacie cucas z blesk.cz. ty si vazne myslis, ze si to cele “prekukol”? Ved si na smiech…

tych starych paprdov bolo treba presvedcit na ockovanie, pretoze koncili na ventilacii a zaberali nezvykle vela posteli na JIS. To ta ale asi nenapadlo ty si radsej spapal bobky o nejakom medzinarodnom komplote, v ktorom sa vezu vsetky politicke spicky napriec planetou.

1 Like

Výmluva na Blesk je ubohá. Stačí kliknout a na netu najdeš stovky jiných článků ve kterých se dozvíš, že Covid je z velké částí ekonomická záležitost.

Tito prekukavaci celosvetoveho spiknutia , kde na cele s Rockefellrovcami, Sorosom a inymi rodinami, co maju 5x vymene srdce a ziji 100+rokov a chodia robit niekde do lesa rituali v maskach a vsetkych nas ovladaju za pomoci mimozemstanov samozrejme…:smiley: to skoda aj diskutovat, načo…načooo

1 Like

Inam nemam napisat knihu? “Ako som prezil ockovanie?” lebo podla tej luzy sme mali byt davno mrtvi :smiley:

1 Like

Skoda,ze ta nefascinuje tvoja arogancia,ked diskutujes s Kiks v temach,napr.G-boy,o ktorych prd vies,nemas o nich ani len zakladny prehlad a este sa vyhovovaras,ze nemas cas na to si nieco o tom zistit a vlastne ani zaujem si nieco nastudovat. Toto je typicky vrchol arogantneho a namysleneho jedinca.:-1:
Pekne ta Kiks odpalila a za svoju aroganciu si si to zasluzil.:+1:

1 Like

Ale co by, ja si informacie o F1 zistujem velmi rad, ja len nemam cas a ani zaujem sledovat nejakeho Russella na instagrame 24 hodin denne. A to je aj problem od Kiks, ta tu veselo vsetkych obvinuje, ako nemaju o nicom informacie a nic nevedia, lebo sa nepsravne domnieva, ze neustalym sledovanim kazdeho nezmyslu na socialnych sietiach stupa jej prehlad o veciach. To je moj problem, ktory mam. Ale uz som nad tym zlomil palicu, nemienim dalej drazdit seba a ani Kiks, ta diskusia sa nikam neposuva a tocit sa stale v kruhu a len sa navzajom”zrat” nepovazujem za prinosne.

1 Like

najdes stovky clankov, ale ty si nasiel iba bulvar. ferdik, plati vsetko co som povedal. mas mizerny fact check a chyba ti kriticke myslenie.

Pohoda :slight_smile: , pozri, používateľ JurajJuraj fandí Hamovi, s ním som si už viac krát vymenil nejaké komentáre a všetko “v chille” :slight_smile: , nemusíme fandiť tomu istému ale, keď sa vieme zhodnúť na veľa iných veciach, tak to je len dobre :slight_smile: .

2 Likes

Chápem :slight_smile: ale jednoducho mi je to šum a fuk, čo si myslia, ja ich sledujem kvôli ich umu točiť volantom a nie tomu, čo si myslia o iných veciach, ktoré sa netýkajú pretekania, toť vše. :slight_smile:
Neviem, čo je to za moderný trend, kedy sa pomaly každý stavia do pozície uvedomelého mienko-tvorcu a etalónu morality najmä, ak je to niekto, kto sa živí tým, že ťa má práve “vytrhnúť” aspoň na chvíľu z každodennej reality - oni by mali “dealovať escapism” a nie politické agitky. :slight_smile:
Ako nestačí, že som niektorými vecami doslova “bombardovaný” pomaly všade, ešte keď si zapnem futbal/F1ku etc - tak to vidím aj tam :smiley: , to sa mi zdá trocha na hlavu postavené. :slight_smile:

3 Likes

Mne je jasné, o čo sa pokúšajú :slight_smile: , ale úprimne = je mi to jedno, tak, ako písal Explo, niektorí ľudia to vedia odfiltrovať. Pozri, určite súhlasím, žeby sa v týchto rôznych pochybných režimoch nemali konať žiadne preteky, ale realita je, aká je, jednoducho to akceptujem a idem ďalej.

Pre mňa je viac dôležité, či z toho bude dobré pretekanie, a napr. Jeddah, nech mali akékoľvek problémy (s ostreľovaním etc.) - tak obe veľké ceny (21/22) stáli za to a navyše je ten okruh naozaj vyžadujúci - ergo jazdci musia dávať viac pozor a ak chcú byť rýchli, tak musia vedieť nájsť tú správnu hranu a “nerozflákať to” - to sa mi páči, lebo takých okruhov je už málo (ktoré ťa potrestajú, ak spravíš chybu). :slight_smile:

Zároveň som napísal, že mám z toho rozporuplný pocit, pretože na jednu stranu nerád vidím agitky ale na druhú stranu, ak majú pod palcom rozhodovanie “Arabáši”, tak mi to určite nie je dva krát príjemné, ale je to súkromný biznis a ja som jeho konzumentom s tým, že chcem preteky a zábavu.
Ak by sa preteky konali v pekle :smiley: a sám Lucifer by odovzdával ceny na pódiu, ale tie preteky by stáli za to - tak by mi to bolo jedno, mne ide o to pretekanie. :slight_smile:
Nadšený z narastajúceho podielu pretekov v pofiderných krajinách určite nie som, ale ak mi vedia dožičiť dobré preteky, tak budiš, mne to stačí. :slight_smile:

1 Like

Chtěl jsi tři zdroje, tak tak jsem Ti je dodal. A Tobě najednou vadí, že jeden zdroj je Blesk. Přitom na netu jsou na tohle téma stovky článků z různých zdrojů, ale nejspíše negramotnost Ti brání si je vyhledat sám.

samozrejme, ze najdes stovky clankov na temu ako je covid vymysleny trik aby mohli farma firmy zbohatnut :sweat_smile: o to sa s tebou rozhodne nepriecim.