FIA zakazuje jazdcom „politické vyhlásenia“ bez predchádzajúceho povolenia | Magazín F1 - F1online.sk

Tak v tomhle se prostě neshodneme, mě zajímají lidi komplexně jako individuality, podle toho jim fandím nebo ne. Asi i proto těm mladým fandím vlastně všem, protože od nich ještě osobnostní vyhraněnost nečekám a stačí mi, jak pěkně jezdí :slight_smile: . Jenom nevím, když třeba Tobě mimozávodní osobní postoje vadí, tak proč je neignoruješ, v televizi je neukazují (kromě třeba helmy, ale to mi připadá opravdu jako detail). Připadá mi, že stačí o tom nečíst, proč to zakazovat. Ale hádat se nebudu :slight_smile: .

prave si zhrnul dovody preco by sa to tam konat nemalo, tak ako sa MS vo futbale nemali konat v Katare.
Ja sa chcem tiez zabavat a nie pozerat ako si nejake vypasene prasa robi agitku. To je ako ist na veceru k Hitlerovi, nad stolom tienidla z detskej koze a ty ides domov spokojny ako si sa dobre najedol. Mne to proste takto nechuti…

1 Like

Ja som napríklad chcel hlavne vidieť Messiho, Mbappého, Ronalda, Modrića a ďalších hrať medzi sebou o titul MS raz za 4 roky. To, že to bolo v Katare, tu nikto z nás neovplyvní.

1 Like

Tož, to je tvoj názor, mne je to jedno, zmeniť to nezmením, je to smutné, že sa to musí konať tam, kde im najviac zaplatia ale ja sa snažím v tom vidieť aspoň pozitíva, že ak mi “naservírujú” dobré pretekanie, tak som spokojný.
Prehnane moralizovať nad tým nemá veľmi cenu, nič tým nezmeníme, ako raz niekto povedal: “cash is the king”. :slight_smile:

Mimo-pretekové postoje ignorujem, ako som už napísal, keď sa kľačalo alebo, keď sa počas tej sezóny dostal k mikrofónu Hamilton tak som to prepol, ale aj tak sa to ku mne dostalo, či už tu formou nadpisu článku alebo mi to niekto spomenul, prípadne som to videl spomenuté na reddite a pod.
Jednoducho som tomu bol vystavený aj tak, ale snažím sa to ignorovať. :slight_smile:
Eva (ak ťa môžem takto priamo oslovovať), pozri, zhodnúť sa nemusíme, v pohode sme si vymenili nejaké názory a hotovo :slight_smile: , ako som už napísal, ja z tohto na 100% nadšený určite nie som, preto som už viackrát napísal, že mám z toho veľmi rozporuplný pocit. Myslíš, že keď majú pod palcom F1ku nejakí šejkovia tak od toho skáčem dva metre od radosti? :smiley:

To ani omylom, ja do istej miery opovrhujem náboženstvami ale islam je ten najhorší z tej “veľkej trojky” - čiže ma to určite nerobí dva krát šťastným, čo sa deje s F1kou (alebo s futbalom) ale jednoducho sa viem, cez to preniesť. :slight_smile:

4 Likes

Z dnešnej pokryteckej f1 mi je na krcanie

Podobne ako anglická liga, zapredala sa celá ale klakaju si myslím doteraz. Ako fanúšik s tím nič neruobíš a máš len dve možnosti bud to ignorovat alebo sa s tím zmierit. Nemci na ms tiež sa starali viac o politiku a tak aj dopadli, dokonca v zapase rudiger ponizoval japonca.
Viac sa mi páčilo napriklad gesto japoncov ktorý za sebou nechali poriadok a podakovanie v šatni. Keď respekt tak pre vsetkych, a možno sa časom aj arabske zmyslanie zmení no nasilu pretláčat myslenie zapadu zmenu neprinesie. To je ako ten vtip od russela petersa Keď sa american vyhraza arabovi že ho zabije a ten mu na to “ty mňa? To sa ja zabijem sam.”

2 Likes

z nas asi nie, ale nazor pretekarov ma vacsiu vahu a preto ten zakaz.

Mám taký dojem, že iba “nároďák” kľačí lebo Southgate to tak vyžadoval (alebo sa zhodli, naozaj neviem) - ale je sila, že v podstate americké gesto, ktoré nemá s UK nič spoločné, praktizoval len anglický národný tím. Napríklad, keď hrali proti USA, tak si kľakli a Američania nič :smiley: .
No, Nemci :frowning: , akurát ten zápas som pozeral, ako prvý lebo som bol zvedavý, ako bude vyzerať “Nationalelf” pod Flickom a nebolo to bohviečo, Japonci hrali fakt zaujímavo. Ale treba uznať, že Nemci nemajú poriadnych hráčov na niektoré pozície (hrot alebo krajní obrancovia - obzvlášť diera po Lahmovi nie je poriadne zacelená).

1 Like

Možno nebol som si tim istý, ale aj tak to bola ironia že sa kydalo na usa ako rasisticku krajinu keď su zákony ako affirmative action, no peniaze od arabskych šejkov ktorý využívajú skutočné otrotctvo im nesmrdia.
K nemcom, zo skupiny prejst mali ľavou zadnou a podľa mňa tím mali lepší ako Španieli, problém tkvel v tom že oni už rok dopredu prehlasovali politické múdrosti a na to aj doplatili (neuer a goretzka by mali dostať okamžitý dôchodok) . Keď niektorim hráčom vadilo tam hrať je velmi jednoduché odmietnuť reprezentovať napr. Kroos. Okrem toho nemci už niesu to čo byvali, maju až príliš veľa ego hráčov a netahaju za jeden povraz, to čo ich vždy zdobilo.

1 Like

Hej no :frowning: , na toto som zabudol. Čo už no :man_shrugging: , hádam to Flick nejak napraví a na ME ukážu plný potenciál, však budú hrať doma. :slight_smile:

1 Like

typický alibizmus z jeho strany akonáhle si mu ukázal to ako je mimo