FIA vyšetruje Tota a Susie Wolffovcov pre konflikt záujmov | Magazín F1 - F1online.sk

Víš jakou mám fůru nepřečtených knih? Z rodiny nikoho motosport nezajímá a všechny, nejen sportovní skončí v tom lepším případě někde v antikvariátu.

Já jsem četl hodně. Možná bych četl i dnes, kdyby vydávali knihy ve formátu 28 " s možností zoom. :grin:

mozes si to kupit a otvorit na pocitaci a zvacsovat jak jelibo :smiley:

5 Likes

Dyť u toho zase usnu. :grin:
Díky, navrhnu ježíškovi. :slightly_smiling_face:

1 Like

Mají i psanou verzi v CZ na PC… Audio asi v cz není. :slight_smile: :smiley:
Ale nevím jak je pohodlné číst knihu na pc nebo s písmenama jako kráva. :smiley:

Nebo si musíš najít nějakou, co ti bude předčítat před spaním. :stuck_out_tongue:

1 Like

Mi nevadí Slovenština, ani Slovenky k předčítání. Slibuji, že budu velice pozorný posluchač. :blush:

mas spravu Ferdousi :smiley:

1 Like

Jasne moj :joy: ja diskutujem. Ty sa vykrucas. Tot vsio :handshake:

Taky vidíme, kdo se kroutí, když by si alespoň psal něco k F1, ale toho se tu nedočkáme :frowning:

A toto je k comu? Ako su tu krikal ze RB podvadzali. To je o gplfe snad? :joy: maj sa. Vykrúcač :v:

Lebo nemá asi nič iné na obranu. Týmto len ukazuje, že je rovnako pokrivená ako jej manžel, ktorý neférovú výhru obhájil tým, že jeho zamestnanci majú rodiny. :joy:

no, coskoro sa dozvieme vysledok, som naozaj zvedavy ako to dopadne cele

To je další ukázka toho, že co píšeš na ostatní je vlastně o tobě. Kvičení, kroucení, hejtování. Se pak nediv banům po 3 měsících :slight_smile:

Nič sa nestane. Je to ťažko dokázateľné, ale každému so zdravým rozumom to je jasné, že Wolff má info, ktoré mať nemal (tak ako vedel dopredu, že RB prekročil strop).

Ak by im to mali ako dokázať, tak je na mieste vyhodiť oboch a doživotný zákaz v motoršporte.

Ak im to nemajú ako dokázať, tak dať podmienku, aby sa jeden z nich vzdal funkcie kvôli konfliktu záujmov a zabráneniu takýchto podozrení.

Prípadne sa o to postará karma a Mercedes bude budúcu sezónu za Ferrari aj McLarenom a konečne ich reči o zlom aute budú pravdivé. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Este sa moze stat, ze Mercedes nebude chciet mat s takymito obvineniami nic spolocne a Wolffa ako team principala odvola…

Sa mi paci, ako sa vec okolo jeho informovanosti o cost cape RB pekne zamietla😏

1 Like

A tie lanka si zabudol tiež :joy:

Tak, aj svedok aj obvineny je povinny vypovedat pravdivo. A ak sa to pozenie az na sud, Wolffa urcite zavolaju a urcite tam padne otazka, odkial mal informaciu, ktoru ako sef teamu nemal kde ziskat.

Jen aby nebyl tím obviněným nakonec Sulayem.

Obviněný vůbec není povinen odpovídat pravdivě, to je ten rozdíl. Svědek ano, ale nemusí svědčit proti blízké osobě. Ale ono to pravděpodobně vůbec nebude tak horké. A pokud bude, tak budeme mít aspoň k čemu konkrétně diskutovat, takhle pořád vaříme z vody.

Slupnul jsem 60 stran jako malinu. :slightly_smiling_face:
Velmi zajímavé čtení.

2 Likes