Abys to mochopil, musel bys ty informace co jsem popisoval rozprostřít do časové osy dlouhé přes 40 let.
Počátek by byl u toho kojení…
Každý začátek je krásný.
Ty vlastně máš taky novou kóču.
Pořád super?
Ako vsetci pisali podbodnici na redbull kym nic nebolo ze? vieme kto tu najviac vykeikoval, potom prisla sprava z FIA ze prekročili cost cap ale, nebolo to vedome, umyselne, nejednalo sa o podvod to nestačilo a RB podvadzali…
Ale tu staci ze povedal mercedes smejem sa na týchto objektívnych individuach
No novu. Dyť je ji už přes čtyřicet a známe se přes deset. Momentálně si dáváme trochu pauzu. V létě jsme byli spolu až moc často, tak trochu oddychu neuškodí.
Tak podle FIA nikdo nepřekročil pravidla schválně, až teda na McL 07 a pár co nebyli v oblibě a už Horner podal tu žalobu za ty nepravdivé nařčení, že RB porušil cost cap, nevíš?
Aha… Škoda. Jsi ji začal lézt na nervy?
Žádné au. My se bereme jako příležitostné milence už od seznámení. Vyhovuje nám to oběma a proto se máme tak dlouho stále rádi.
Ty si tu prvý kvikal ako prasa pri porážke, aki su podvodnici. Co tu vypisujes teraz odveci… Koho to zaujima tvoje omáčky Prvy si tu krikal aki su podvodnici bez nejakeho dokazu (ktory si vysie spominal ze ten co obvinuje ma dat dokaz ze) …
Ale teraz sa tu zastavas puffovho milacika wolffa pritom nevies o tom case nic, ci je to pravda, ci nieje to pravda, ale samozrejme teraz nerobis závery preto pisem “dristy” ako ty vtedy ze su podvodnici bez nejakeho dokazu
Edit: a nezabudni sa zase vykrucat aby to zase všetci videli
tak jsme si zas potvrdili, kdo chce a kdo nechce diskutovat
Alonso uz podnikol tvrde KROKY proti tomu, kto siril dezinfo o RB??
Už čtyři roku knihy nečtu. Mám problém s očima a po delším čtení se mi písmenka začnou routíkávat.
Tenhle příběh ale částečně znám, jen si nepamatuji, kolik musel McL Mercedesu vyplatit.
videl si uz ten doku serial?
Věřím, že to je hodně zajímavá knížka, ale mé oči by ji skutečně nedaly.
ferdo ked sa ti budu vnucence nudit, tak im tuto knizku kupis, nech ti ju nahraju nacitanu na diktafon a nemusis tympadom u toho pohnut ani brvou, len pocuvat anjelsky hlasok a vstrebavat informacie
Je tam hodně zajímavostí.
Kup a třeba přečti 4-5 stránek denně. Nikdo neříká, že máš číst na zátah.
Je tam i testování s Pirelli 2013.
Kniha z 2016, takže hodně lidí zná. Ale cz překlad asi rok.
Obávám se, že pro dnešní mládež knihy v tištěné podobě skončí odchodem ze školy.
V té době bude možná papír zcela nedostupný.
Více mě vnoučátka potěší, když budou skákat po stromech a běhat poi strništích.
to si nemyslim, dneska mladez cita minimalne tak ako pred 20 rokmi, len to niesu knihy haha ale tak to nejde o to, ze by ich to zaujimalo, tie tvoje vnucky, ale ze spravia darek dedkovi, ktory uz ma problem s citanim ze jo