FIA vyšetruje Tota a Susie Wolffovcov pre konflikt záujmov | Magazín F1 - F1online.sk

Šéf Mercedesu Toto Wolff a jeho manželka a zároveň riaditeľka F1 Academy Susie Wolffová sú vyšetrovaní oddelením FIA Compliance pre možný konflikt záujmov. K Rakúšanovi sa totiž dostávajú početné informácie o aktivitách FOM, zatiaľ čo Škótka disponuje závermi rokovaní šéfov tímov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137164/fia-vysetruje-tota-a-susie-wolffovcov-pre-konflikt-zaujmov

Závery vyšetrovania a to, či sa Toto Wolff a Susie Wolffová nejakým spôsobom previnili, sa pravdepodobne už čoskoro dozvieme. Aký prípadný postih manželskému pár hrozí nateraz nevedno. Ak sa však preukáže pravdivosť vyššie uvedených informácií, bude Formula 1 čeliť jednej z najväčších káuz posledných rokov.

Jednoduche. S okamzitou platnostou obidvoch vyhodit a dat dozivotny zakaz ucinkovat v motorsporte. (samozrejme v pripade, ze sa to preukaze)

4 Likes

Za Bičíka by to bylo 100 mega pentle a distanc z celé sezóny.

1 Like

Oni už zjistili, že jsou manželé?
Tak to je průser.

1 Like

Tiez by som bol nervozny, mozno mame vysvetlenie na jeho vyjadrenia za posledne tyzdne

1 Like

Keby mal spajsku tak nic nevedia :grinning:

1 Like

Myslíš, že Masi něco vyšmátral? :grin:

Masi dal ultimatum sulayemovi ze sa vrati ked wolff odide alebo co, som z toho mierne zaskoceny popravde lebo sice wolffa nemam nejak rad ale aj tak mi to pride prinajmensom zvlastne

Ako toto je na úrovni SpyGate a CrashGate. Možno doživotný zákaz?

3 Likes

Masi a návrat kráľa

Tajna dohoda a pohoda

Ferrari doteraz čakalo a zachvilku zistíme, že RB mal aktívne zavesenie a Verstappen jazdil na konských steroidoch, takže grid 2024: RB bez auta a MERC bez šéfa.

Toto je všetko Binotto MasterBlan, ktorý bol aktivovaný teraz a skončí ako WDC a WCC 2024 Leclerca a Ferrari 24/24 výhier, totálna dominancia

1 Like

A sakra :grinning: akoze dneska je mozne vsetko, napr vcera by ma vobec nenapadlo ze wolffovci maju mozny stret zaujmov tak preco nie, jak hovori mr eisele, snivat je povolene :grinning:

Ferrari iba čakalo. Binotto sa stane šéfom celého Ferrari a Elkann šéfom vesmíru Talianska.

Starky Sainz sa uz tesi

Keby RB a Mercedes dopadloli ako pises, o titul by sa pobili Alonso s Norrisom a Leclerc by mal zase depresie :smiley:

3 Likes

Norris? :rofl: Však ten robí chýb ako na bežiacom páse a to má schopné auto. Doslova mal lepšie auto ako Leclerc aj dlhšiu dobu, tak skončil za ním. Za 5 rokov 0 výhier.

Norris moze alonsovi zase varit kafe tak akurat a to ho mam celkom rad :grinning:

Pane Toto, řekla Vám žena nějaké důvěrné informace? Ne. A jak jste ty některé informace teda věděl? Nevěděl. Aha, pak je to v pořádku :pinched_fingers: :laughing: :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Tak se nam ten psychopat zacina vybarvovat. Zaslouzil by zavrit.