FIA vyšetruje Tota a Susie Wolffovcov pre konflikt záujmov | Magazín F1 - F1online.sk

priatelke musis kazdu minutu sposobovat neskutocnu radost :smiley:

Triper je podpantoflak, tak si to někde ventiluje :grinning:

zbytocne to neni len nemam rad ten narrativ, ze JA SOM ZENA A VY CHLAPI A VY MA NEMATE RADI LEBO SOM ZENA

dneska sa to nazyva vraj, ze Milujuci a trpezlivy partner :smiley:

1 Like

Já ji třeba miluju.
Triper má trauma z žen.

1 Like

to na seba uz napraskal minule ked sa prekecol, ze vyrastal nejak uzko spaty so sestrami ci co :smiley: @Triper, jak to je

@Triper nedostaval tolik pozornosti, jako jeho sestry a má s tím problém no :grinning:

1 Like

pockame si na vyjadrenie od neho, ak nejake pride

:grinning: jen jsem to tu chtěl rozproudit trochu…
Samozřejmě to vůbec nekoresponduje s mým názorem na ženy.

Důkazem může být můj postoj k @Evap, která vám dokazuje, že je chytřejší než vy všichni ostatní dohromady.

Vyjma mě samozřejmě…

1 Like

je to tak, bez @Evap by sme tu uz davno lovili mamuty a nevedeli co so sebou

Dakujeme @Evap

1 Like

Jsi to tu chtěl rozproudit tím, že budeš urážet ženy? :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

Jsi měl radši urážet Alonsa a rozproudil bys to víc. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Sestry říkají, že jsem byl nejspíš nedostatečně kojený…

A protože jsem si vědom, že jsem byl celé mládí rozmazlovaný a protežovaný na jejich úkor, tak je posílám každý rok na nesmyslné dovolené, abych si tím vykoupil pocit viny…

a funguje to? skocia na to vzdy? :smiley:

1 Like

No tak vánoční pohádky by jsme mělo :grinning:

Funguje to skvěle, můžu je na základě toho zneužívat dále a ještě poslouchat jak jsem skvělý brácha.
Dokonce mě už roky dohazují potenciální partnerky a vůbec jim nevadí, že tak občas přicházejí o kamarádky…

1 Like

Vy se tady bavíte hloupostmi a přitom Stroll opouší F1 a připravuje se na novou sportovní disciplínu.

2 Likes

Ty furt říkáš, že máš přítelkyni a dohazují ti potenciální přítelkyni?

Buďto bys jim měl říct, že máš přítelkyni nebo ses prokecl jak Wolff. :wink:

1 Like

Je to pohádkář, skoro, jak baron Prášil

Mám skvělou přítelkyni :heart:

Tak skvělou, že ti sestry dohazují potenciální přítelkyně? :stuck_out_tongue::grin:

1 Like