Takze oni to musia explicitne povedat? Ja som pisal presne to iste, co povedal sef Ferrari, aj on si vymysla?
Kridlo nesplnalo technicke parametre, to je uplne nieco ine ako system RB na upravu svetlej vysky, ktory sam o sebe je v poriadku a neporusuje ziadne technicke parametre.
V 21 kridlo RB neporusovalo ziadne pravidla, kedze pravidla nestanovuju maximalnu mieru ohybu, uz to pochop konecne. Ani o prednom kridle McLarenu a ani o zadnom kridle McLarenu som nikdy nepisal, ze je nelegalne lebo sa ohyba (jedine som pisal, ze by mali upravi testy ako v 21, nech su konzistentni v rozhodnuti). Co som pisal, ze je nelegalne, je klapka DRS.
Chapes rozdiel medzi kridlom, ktore flexibilitu urcenu nema a je v podstate urcena statickymi testami, a klapkou DRS, ktora ma pravidlami urcene, ze medzera medzi nou a kridlom moze byt maximalne (tusim) 15mm? Chapes v tom vobec rozdiel? Ze prvy pripad (flexibilita) je seda zona a druhy pripad (mini DRS) je porusenie pravidiel?
No toto napis, ze ktore rozhodnutie akceptujem selektivne? Ved akceptujem obe rozhodnutia a s oboma som spokojny. McLarenu kridlo zakazali, lebo porusovalo pravidla, teda bolo nelegalne a RB dali plombu, lebo system nelegalny nebol, ale jeho pouzitie pocas parc ferme ano.
Napriklad sef Ferrari ma rovnaky nazor na mini DRS.
Uz aj Norris si sam naklada, akurat sa nenazval amaterom, ale Durom:
Ani on nema nadhlad a hejtuje sam seba?