Nebol predpisany (podla pravidiel a testov) dokaz o nelegalnom kridle McLarenu, preto nedoslo k DSQ a muselo dojst k uprave (nie len u nich).
U RB nie je dokaz tiez, ze pouzivali nieco, co ako jediny mali inak a ak by sa to nedalo zneuzit, plomba tam nebude…
Napokon povodne si ukazoval prave na McLaren a rovno to spajal s rastom ich vykonnosti, cize si to videl ako nekalu nelegalnu vyhodu a ked sa zistilo, zs je to nie len ze niekto iny, ale dokonca RB, uz je vsetko OK…
Z hlbky duse som presvedceny, ze kebyze to ma McLaren, nebudes mat rovnake slova. Uz by boli argumenty ine… Hovoris casto o Brownovi pokrytcovi, mne pride pokrytecke toto.
A este raz, ja narozdiel od teba som nehovoril nieco ine ako komisari a nenalepkoval som.
Ani teraz s RB.
Mozno to tam mali len tak bez prinosu ako jedini, neviem.
Zjavne sledujem F1 dlhsie a preto rokmi ma tieto kauzy sice zaujimaju, miestami rozrusia, ale uz netankuju ako v tvojom ci mladsom veku, lebo viem, ze na hrane, ci cez hranu sa tam pohybuju pravidelne vsetci a ten narativ ze RB nikdy nic a ostatni urcite ano, je naivny.
A asi mi ide o to viac, ako sa rozhodovat len podla kamery…
Uz teraz som tomu zase venoval viac casu, ako si to zasluzi