Počuj ty šašo, občas čítam tieto diskusie, lebo tu sa človek na základe “podložených informácií priamo z garáží jednotlivých tímov dozvie zaručené pikošky”…medzi takýchto “odborníkov v oblasti F1” priamo z jadra paddocku patríš bezpochyby aj ty. Čítať tu tie tvoje výkaly, tak to je neskutočný zážitok…ty si maskot tohto fóra. Ďalší ten tvoj výkal: “Mclaren sa rapídne zlepšil od polovice sezóny čo je dosť podozrivé”…čiže v preklade z tvojej výkaloviny to znamená, že podvádza…čize ako tu niekto písal-priamo si ho obvinil, tak tu nikomu neodporúčaj, aby sa naučil čítať medzi riadkami. Podľa tej tvojej (ne)logiky ten tím, ktorý sa zlepší, musí automaticky podvádzať…daj si facku a preber sa konečne z toho sna. Som zvedavý čo vykadíš, keď Mclaren po drobnohľade bude ok a ty zasa budeš za pajáca ako je tomu vždy. Len aby to nebol nejaký iný tím.
Asi to nepřekvapuje, ale prostě mě ta neschopnost (neochota) FIA sere o to víc.
Masi nic.
Cost cap nic.
Flexi podlaha nic.
Asymetrické brzdy nic.
Aktivní zadní tlumiče nic.
Porušování parc fermé nic.
Ono se to těžce dělá, když máš v 1/3 - 1/2 Fia vlastní lidi.
Je to dost smutný, a jsem z toho smutný…
ale jak se říká. “Svět není spravedlivé místo k žití.”
Jeste, ze to je jen RB … a vsichni ostatni tymy jsou cistejsi nez kristal … Hned mam jistotu , ze svet ma nadeji az RB skonci , ze ?
… a už vůbec ne F1.
Neviem, to uz si vyrieste vy dvaja.
Tebe sa zda, ze si on prisiel nezmyselne kopnut do RB, inym sa zda, ze ty do niekoho a to je nekonecna debata…
Nech to je akokolvek, forma ako si zareagoval sa mi nepacila, sam som ju zazil a citam tu aj este horsie od teba dlho, aj ked viem, ze to ma historicke zaklady, no to su uz take utoky, akoby ste si strasne ublizili IRL a za mna tu take nepatri a preto sa mi to nepaci…
Prokazane poruseni pravidla = trest => naprosty souhlas.
Na druhou stranu budme k sobe uprimni a kdyz zabrehneme do historie ani ne tak dlouhe, tak vime , ze trest muze prijit i tak , ze ofiko zadny neni jen se nejaky tym najednou zhorsi ( Ferr a jejich prutok paliva atd ) …
bohuzel
Najskor som nechapal…
Sice to s temou tu nic nema, ale hotovy suboj taborov titanskych rozmerov
Tam uz nic plodne nebude…
Mclaren sa rapídne zlepšil od polovice sezóny čo je dosť podozrivé”…čiže v preklade z tvojej výkaloviny to znamená, že podvádza =>je jako rici, ze kdyz mas hlavu v mrazaku a nohy v ohnisti tak ti je prumerne dobre ne ? … nechci se nikoho zastavat , ale osocovat nekoho z toho co ani nenapsal , ale z toho co se ty domnivas mi prijde usmevne … zvlast kdyz to okorenis 5x slovo vykal …
asi si to myslel dobre … ale provedeni nic moc
hezky vecer
skoda, ze sa tu neda account uplne zmazat. bol by som konecne slobodny a volny
kazdy tu ma svojho slameneho panaka, neda sa nic robit
tak v nedelu v LIVEku sa vidime
Jinak díky, za konstruktivní debatu a komentáře
chces titani souboj o nicem ? … zkus si otevrit jakoukoliv diskuzi na Seznamu .cz … a zjistis , ze za vse muze Babis a nebo ze, ti co Babise nemaji radi jsou vlastizradci … nic mezi tim neexistuje
Ostatní týmy určitě nejsou jak křišťálová studánka. Ani si to nemyslím.
Ale pokud prokážu několikrát něco, co je mimo pravidla, a nikdy to v podstatě nepotrestám, tak kde to jsme?
Co je na tom těžkýho, že když někdo poruší parc fermé, tak mu dát dsq?
Co je na tom těžkýho, že když má někdo na autě něco, co nemá mít, tak ho potrestat?
Měl jsi 5 závodů ilegální systém? Tak dostaneš 5x DSQ… nazdar…
Něvím, proč se furt hledají důvody, proč netrestat… nechápu to.
Však kdyby se to trestalo, tak to je fér pro všechny.
Tento nastavený trend od FIA, tě akorát podporuje v podvádění.
No vidis , kdyby si to napsal takto tak hned dostanes srdicko !
Prokazatelne porusi pravidla = DQ … souhlas! a melo by to platit pro vsechny ne jen RB!
Takze Stroll este bude musiet nakupit 1/3 -1/2 FIA, inak im bude Adrian k nicomu.
O tom už tu dneska byla debata. Jednou je to neschopnost FIA, podruhé je to nevůle FIA trestat a něco s tím dělat. Já mám pocit, že od zvolení Todta, jako prezidenta FIA to šlo tam celý do kopru (předtím to nebylo dobrý, ale FIA posledních 10 let je naprosto tragická)
Nie je zac, snazim sa s kazdym.
Ale musim podotknut, ze hoci niektorym (iba par) “krokom” jezka nechapem, sam som si uz viac krat vsimol, ze napriek tomu, ze ta poprosil, nespominat ho zatahovanim do konfliktu, kde nie je, tak to niekedy robis a teraz vedla tiez a to by si nemal, je to nevhodne…
Pritom som rovnako videl ako s @Hedgehog aj normalne a pekne komunikujete, cize to viete, len si dat pozor na to zbytocne zatahovanie a konflikty, najma osobnejsie…
Plodné tu nikdy nič nebude kým sa tu bude písať jak Redbull vlastne mal byť potrestaný za 6 vecí, zatiaľ čo:
S Masim nemá RB nič spoločné, je to FIA
Za Cost Cap dostali trest
Za flexi podlahu, asymetrické brzdy a aktívne tlmiče nikdy dokázané neboli
Porušovaní Parc Fermé je zatiaľ v dohade kto je vinník ale tak niekto už by tu tresty rozdával RB, lebo sa povedalo že RB.
A potom ešte sa stažuje, že RB má nejaké postavenie vo FIA. Len škoda že keď Susie Wolff bola vo FIA tak sa tu nestažovalo a bolo to ok.
To sa potom tažko vecne diskutuje. Ale tak zase sa dotýkame milion-krát prebratej témy
Protoze v tom litaji ohromne penize a i dani kontrolori FIA jsou jen zamnestanci … bohuzel .
Kdyby FIA mela v cele silnou osobnost , ktera by vzala na sebe kritiku a s tim dusledky spojene v pripade , ze by treba vyloucila RB ci MCL atd ze sampionatu v pripade pochybeni tak by to bylo o necom jinem .
Bohuzel nikdo takovy ve FIA neni a tak je to jen placena organizace ktera ve finale vymysli pravidla a zaroven pudu pro “odpusteni” v pripade poruseni danych pravidel …