FIA sprísni procedúry parc fermé, jeden tím je podozrivý z podvádzania | Magazín F1 - F1online.sk

Ja som mu tiez fandil, ked prisiel do F1. :smiley:

To, co dokazal v F3, bolo obdivuhodne. :fire:

Ale casom a s pribudajucimi jeho incidentami od neho upustil. Nechcel som dopadnut ako miestny alonsovski frustrati, takmer 20 rokov frustracie z neuspechu, prehranych titulov a zlych kariernych rozhodnuti. :sweat_smile:

Já jsem chtěl být ředitel pro F1, ale vy jste mě nezvolili.
To by byl německý řád.

1 Like

Tvoj nick ta krasne vystihuje.

Toto som nikde nenapisal. Len, ze dosiahli nevidany vykonnostny skok.

Začni. :boxing_glove:

Ak bude ok, tak bude ok, tak ich inzinieri odviedli najlepsiu robotu zo vsetkych.

Aby nezapadla tato důležitá zpráva :slightly_smiling_face:

4 Likes

Hehe, to mi je jasne…
Zial, uz tak funguje takmer kazda oblast zivota a miera politizacie a polarizacie tem a spolocnosti je brutalna a nezdrava, co uz…

Na jaké pozici byla Susie Wolff ve FIA?

1 Like

mam lepsi zpravu … aby to nezapadlo :love_you_gesture:

4 Likes

Ja to chapem a vnimam, problem je, ak tato tema (alebo akakolvek) prerastie podstatu diskusie.
V tomto vlakne sa udajne podvadzanie/netrestanie RB neriesilo.
A ak sa zacalo ukazovat prstom niekde, tak na McLaren…
A skoro vzdy ked zacne spor, ktory je aj OK, ak je vecny a k teme, tak sa primiesava faktor taborovych bojov a historie, osobnych krivd, a uz je z toho tradicny gulas vzajomnych utokov a k nicomu rozumnemu sa nedospeje :slight_smile:

1 Like

To bylo v době, kdy Max zachraňoval 500 tonoucích štěňat

Myslis to dobre , rHapo reagoval na toto
image

nicmene souhlasim , ze (bohuzel) temer vzdy se to tady zvrhne na diskuzi dvou taboru ," Max blee " a “Max Super” … ale posledni dobou se do toho vzdy primichas ty s bilou vlajkou, posel miru … ale ve skutecnosti vzdy se postavis na stranu "Max blee "tabora :rofl:

nechme toho uz … pojdme na dalsi clanek … sranda musi pokracovat :+1:

7 Likes

rHapo ma pravdu a Puff je troll. S Masim RBR nic nema, Wolfik stanovil precedens ked vyvolaval Masimu v Silverstone, na konci sezony Masiho
obaja dochujili, Hamilton by v AD urobil to iste co Verstappen. Za cost cap dostali trest a tresty za porusenie cost capu presli schvalovanim teamov. Ak v tom teda bol umysel a taka strasna vyhoda, mali to skratka spravit vsetci, takisto ako napriklad Mercedes tazil zo smiesneho trestu za vymenu motora. Pravidla boli pre vsetkych rovnake. Keby sme sa v tom chceli vrtat, RBR cap neporusil tak, ako to anti RBR uderka prezentuje, boli to variabilne polozky. Flexi podlaha, asymetricke brzdy, tlmice a porusovanie Parc ferme su nicim nepodlozene vykriky do tmy/nareky haterov. Nikto to nikdy nevidel, zato flexi kridla McLarenu videli vsetci a nic sa neriesilo.

4 Likes

Vyborne :blush: To bolo najvacsie eso modernej F1. Tento clovek mi tam strasne chyba…

1 Like

Krásne a stručne zhrnuté. :+1:

Nespravodlivý sa svet iba javí, najmä z hľadiska jedného života. Spravodlivosť tu samozrejme je a karma funguje. Spomínal si, že Tvoj dedo Ti vravel, že s poctivosťou najďalej zájdeš a mal pravdu, lebo človek s čistým svedomím si zachová určitú radosť a schopnosť lepšieho prežívania reality. Kauzalita nepustí a kto čo zasieva, to bude v konečnom dôsledku aj žať, ale často si to vyžaduje čas a trpezlivý prístup. Každý je sám strojcom svojho šťastia, takže pokiaľ máš správnu motiváciu a myslíš to s ostatnými dobre, skôr či neskôr sa to v živote prejaví a to ovocie si na konci určite pozbieraš.
Ak teda funguješ kvázi poctivo, ako Ti spomínal dedo, tak si vnútorne presvedčený o spravodlivosti ako základnom aspekte sveta/vesmíru a máš to nastavené správne.

4 Likes

Jasné neschopná fia určite pristúpi k takémuto trestu. Ja s tebou samozrejme súhlasím. Ale už vidím kopu výhovoriek prečo sa vlastne nič nestalo

1 Like

Já vím, že se to nestane, protože FIA. Jenže tohle by byl adekvátní trest vzhledem k jasném porušení pravidel

1 Like

Zni to hezky, bohuzel pro interni svet kazdeho je vyhodne delat veci poctive, to je totiz jedina cesta jak mit radost ze zivota a z toho co delas.

V praxi kdyz se clovek postavi proti jinym ale nastupuje touha zvitezit za kazdou cenu coz je v poradku, jinak by soutezit nemelo smysl.

Problemem se stava to, ze tymy okamzite po vydani pravidel aktivuji nejen vyvoj, ale i sekci sede zony, ktera generuje moznosti kde co oyebat, kudy prostrcit prsty, nenapada me jak tohle omezit, zakazat, kdyz nakonec staci rict ano my mame zarizeni ktere nam koriguje vysku vozu na knoflik, ale nepouzivame ho.

Kdysi s tim prisel Brabham, rok 1981 a pneumaticke nastaveni vysky, pilot mel v kokpitu prepinac, pak to skopiroval tusim Lotus. Stacilo mit auto ve spravne vysce 6cm pri vjezdu, vyjezdu z pitlane, tam probihala kontrola. Co na tom, ze vsude v casopisech bylo videt auta na trati prilepene k zemi, nebo naopak vysoko nad vozovkou, dle potreby.

1 Like

Nevím co máš na mysli :slightly_smiling_face:

vynaliezavost a odvahu inzinierov. Musim uznat, ze sa mi to naozaj paci.

1 Like