FIA sprísni procedúry parc fermé, jeden tím je podozrivý z podvádzania | Magazín F1 - F1online.sk

image

3 Likes

Tobje dost rozdíl, jestli jde o fandění a o psychopaticke zvratky Jose ne? :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja som “kind to one another” dost IRL. Internet je vsak tvrde miesto, kde sa laskavost neoplati. :slight_smile:

A na tak zakernu svinu ako je Honzie sa to neoplati ani IRL podla mna.

Uz, aby se zase jezdilo …

Nechci videt dane forum o zimni pauze :sunglasses:

3 Likes

To je jedno, jestli se jezdi nebo ne. Jos má psychický problém, který si neumí řešit, tak chodí si to vdntilovat na online anonymní fórum, nech to být :slightly_smiling_face:

1 Like

Internet je virtualni svet … nikdy nevis s kym pises .

Co ty vis , treba je HellHogr 25tileta , sexy blondynka s vasni pro F1 ( nebo 60ti lety chlap :slight_smile: ) … ber to s nadhledem … i kdyz to nekdy FAKT neni lehke …

2 Likes

Ja si myslim, ze kdyz se zacne jezdit tak pozornost se strhne na zavodeni ( doufam ) … jinak si rikam , ze na foru je nejvice fandu za ALo , Max a LEc … az tito jezdci pujdou do duchodu … co tu zbude ? :grinning:

Ako som pisal, opakujeme sa…
Ta logika ktoru spominas, je stale len ta tvoja, no ini mozu, a niektori aj maju, inu logiku, a teda videnie situacie (vid. napr. Unleash).

Ale opat, nejde o tvoj samotny nazor, s tym problem nemam, ale jeho podanie a komunikacia ak ma niekto iny…

Pises, s nickom aky mas, ze nie si taky fanusik RB/Maxa ako Dzentlmen McLarenu (a ze je dotknuty), no hned ako si ten dovoli napisat zase svoj pocit/nazor (kde ani nepise o jasnej nelegalnosti) k RB, uz je saso s problemom chapania napisaneho…

Pritom cele to hladanie a vlastne aj oznacenie “vinnika” si zacal ty a v tom konkretnom prispevku si uviedol, ze logicky to moze byt jedine McLaren… Tak potom neviem ake reakcie by mali byt na to a co ocakavas. Navyse v spojitosti s mnoztvom nedavnych inych utokov na McLaren, Browna a inych. Sam to nemas rad na RB/Maxa, hned je niekto saso, trepe uplne nezmysly, hejtuje, ine nalepky a prirovnania atd., pritom ty sam take robis.

K tejto teme bolo za mna uz vsetko uvedene (aj opakovane) :slight_smile:

3 Likes

vedla mas super citanie.

pekny vecer aj tebe :+1:

1 Like

V tomto pripade viem(e) s kym mam(e) docinenia.

Nieco medzi. Nesympaticky zubaty zakomplexovany skoro 30nik, fanaticky obdivujuci Alonsa a chorobne nenavidiaci fanusikov RB a Verstappena. :smiley:

Isty cas tu kolovala aj jeho fotka, skoda, ze si to zmeskal, bola to vyzivna diskusia. :joy:

Na F1 jsem koukal, i když si dával Alo pauzu. Každý pilot jednou skončí, je to o tom, jestli je to láska ke sportu, nebo vyloženě fandění jen pilotovi :smile:

1 Like

Na jednu stranu si rikam , ze asi ano … je to o lasce k motosportu (F1) , ale zaroven je to i o tom myt nejakeho sveho kone , ci tym … pamatuji kdyz mi skoncil Haki jak jsem byl smutny a zmateny , pak Couth… pak Kimi … vzdy si rikam komu fandit ted …

cim jsem starsi tim je pro ne tezsi se ztotoznit s nejakym mladym jezdcem …

uz ted zavodeji kluci mladsi nez mi deti …

asi si vyberu nejakeho “outsidera” :sunglasses: at to ma stavu)

2 Likes

Vobec nemam problem s inym nazorom, ak si ho clovek vie aj obhajit, tu som to spominal:

Ide o to, ze on sem prisiel len preto, ze som si dovolil verejne napisat, ze logicky mi ako prvy podozrivy pride McLaren a nikto sa tomu nemoze cudovat.

Keby napisal, ze podla neho je to Mercedes, lebo sa tiez zlepsili a mali najvacsie problemy so stabilitou auta a uz ich nemaju a v Silverstone a v Spa dokonca vyhrali, tak to akceptujem.

Keby napisal, ze je podla neho najviac podozrivy RB a dal nejaky logicky argument, tak tiez ok.

Lenze on obvinil RB len preto, lebo ja som si dovolil napisat, ze logicky mi najviac podozrivy pride McLaren vzhladom na sucasnu situaciu a podlozil ten svoj “nazor” totalnou sprostostou, co musis uznat aj ty sam (narazam na ten clanok o tom, ze RB menil komponenty v Zandvoorte pocas parc ferme v sulade s pravidlami).

Ziadne hladanie vinnika som nezacal, treba citat cely prispevok a s porozumenim, tu je jeho zaver, ktory mal za ciel, aby som sa vyhol urazenym fanusikom McL:

Mozno som nemal napisat “najviac podozrivy”, ale “prvy podozrivy”. Ale to uz je slovickarenie. Kto chce pochopi, kto nie a je dotknuty fanusik McL, tak si na oplatku pride uplne nezmyselne kopnut do RB.

Skus Strolla. Ten je dostatocny outsider a pravdepodobne tam este par rokov pobudne, tak nebudes musiet tak skoro hladat noveho. :sweat_smile:

Tak podle Erika van Harena je oním týmem který je obviněný jinými týmy z triků se světlou výškou, RedBull.

2 Likes

Budes se divit , ale ja mu fandim :rofl:

Ale z mladiku se tesim na Bear… :wink:

Já to přesně věděl…

1 Like

To nepřekvapuje snad ne? :slightly_smiling_face:

1 Like

V tom pripade disc RB, odebrani majetku, mazlicku a deti do desateho kolene … :love_you_gesture:

nechme se prekvapit

Tak, kdo jako jedinej porušil cost cap? Kdo měl flexi i zadní křídlo? Kdo měl asymetrický brzdy? :grinning:

1 Like