Tobje dost rozdíl, jestli jde o fandění a o psychopaticke zvratky Jose ne?
Ja som “kind to one another” dost IRL. Internet je vsak tvrde miesto, kde sa laskavost neoplati.
A na tak zakernu svinu ako je Honzie sa to neoplati ani IRL podla mna.
Uz, aby se zase jezdilo …
Nechci videt dane forum o zimni pauze
To je jedno, jestli se jezdi nebo ne. Jos má psychický problém, který si neumí řešit, tak chodí si to vdntilovat na online anonymní fórum, nech to být
Internet je virtualni svet … nikdy nevis s kym pises .
Co ty vis , treba je HellHogr 25tileta , sexy blondynka s vasni pro F1 ( nebo 60ti lety chlap ) … ber to s nadhledem … i kdyz to nekdy FAKT neni lehke …
Ja si myslim, ze kdyz se zacne jezdit tak pozornost se strhne na zavodeni ( doufam ) … jinak si rikam , ze na foru je nejvice fandu za ALo , Max a LEc … az tito jezdci pujdou do duchodu … co tu zbude ?
Ako som pisal, opakujeme sa…
Ta logika ktoru spominas, je stale len ta tvoja, no ini mozu, a niektori aj maju, inu logiku, a teda videnie situacie (vid. napr. Unleash).
Ale opat, nejde o tvoj samotny nazor, s tym problem nemam, ale jeho podanie a komunikacia ak ma niekto iny…
Pises, s nickom aky mas, ze nie si taky fanusik RB/Maxa ako Dzentlmen McLarenu (a ze je dotknuty), no hned ako si ten dovoli napisat zase svoj pocit/nazor (kde ani nepise o jasnej nelegalnosti) k RB, uz je saso s problemom chapania napisaneho…
Pritom cele to hladanie a vlastne aj oznacenie “vinnika” si zacal ty a v tom konkretnom prispevku si uviedol, ze logicky to moze byt jedine McLaren… Tak potom neviem ake reakcie by mali byt na to a co ocakavas. Navyse v spojitosti s mnoztvom nedavnych inych utokov na McLaren, Browna a inych. Sam to nemas rad na RB/Maxa, hned je niekto saso, trepe uplne nezmysly, hejtuje, ine nalepky a prirovnania atd., pritom ty sam take robis.
K tejto teme bolo za mna uz vsetko uvedene (aj opakovane)
vedla mas super citanie.
pekny vecer aj tebe
V tomto pripade viem(e) s kym mam(e) docinenia.
Nieco medzi. Nesympaticky zubaty zakomplexovany skoro 30nik, fanaticky obdivujuci Alonsa a chorobne nenavidiaci fanusikov RB a Verstappena.
Isty cas tu kolovala aj jeho fotka, skoda, ze si to zmeskal, bola to vyzivna diskusia.
Na F1 jsem koukal, i když si dával Alo pauzu. Každý pilot jednou skončí, je to o tom, jestli je to láska ke sportu, nebo vyloženě fandění jen pilotovi
Na jednu stranu si rikam , ze asi ano … je to o lasce k motosportu (F1) , ale zaroven je to i o tom myt nejakeho sveho kone , ci tym … pamatuji kdyz mi skoncil Haki jak jsem byl smutny a zmateny , pak Couth… pak Kimi … vzdy si rikam komu fandit ted …
cim jsem starsi tim je pro ne tezsi se ztotoznit s nejakym mladym jezdcem …
uz ted zavodeji kluci mladsi nez mi deti …
asi si vyberu nejakeho “outsidera” at to ma stavu)
Vobec nemam problem s inym nazorom, ak si ho clovek vie aj obhajit, tu som to spominal:
Ide o to, ze on sem prisiel len preto, ze som si dovolil verejne napisat, ze logicky mi ako prvy podozrivy pride McLaren a nikto sa tomu nemoze cudovat.
Keby napisal, ze podla neho je to Mercedes, lebo sa tiez zlepsili a mali najvacsie problemy so stabilitou auta a uz ich nemaju a v Silverstone a v Spa dokonca vyhrali, tak to akceptujem.
Keby napisal, ze je podla neho najviac podozrivy RB a dal nejaky logicky argument, tak tiez ok.
Lenze on obvinil RB len preto, lebo ja som si dovolil napisat, ze logicky mi najviac podozrivy pride McLaren vzhladom na sucasnu situaciu a podlozil ten svoj “nazor” totalnou sprostostou, co musis uznat aj ty sam (narazam na ten clanok o tom, ze RB menil komponenty v Zandvoorte pocas parc ferme v sulade s pravidlami).
Ziadne hladanie vinnika som nezacal, treba citat cely prispevok a s porozumenim, tu je jeho zaver, ktory mal za ciel, aby som sa vyhol urazenym fanusikom McL:
Mozno som nemal napisat “najviac podozrivy”, ale “prvy podozrivy”. Ale to uz je slovickarenie. Kto chce pochopi, kto nie a je dotknuty fanusik McL, tak si na oplatku pride uplne nezmyselne kopnut do RB.
Skus Strolla. Ten je dostatocny outsider a pravdepodobne tam este par rokov pobudne, tak nebudes musiet tak skoro hladat noveho.
Tak podle Erika van Harena je oním týmem který je obviněný jinými týmy z triků se světlou výškou, RedBull.
Budes se divit , ale ja mu fandim
Ale z mladiku se tesim na Bear…
Já to přesně věděl…
To nepřekvapuje snad ne?
V tom pripade disc RB, odebrani majetku, mazlicku a deti do desateho kolene …
nechme se prekvapit
Tak, kdo jako jedinej porušil cost cap? Kdo měl flexi i zadní křídlo? Kdo měl asymetrický brzdy?