Snad promineš
Teď na to koukám. A máš asi chybu překladu.
Protože se naopak nasazování mladíků zvýší.
Z 2 na 4x.
Kontroluji, dám to přeložit Honzovi ten to umí, ne googlu.
@HellHogr — helfni
Dal prossimo anno non sarà più assegnato un punto per il giro più veloce in gara, così come i team non saranno più obbligati a schierare dei piloti rookie in due prove libere.
Jako vzdy Red Bull, nove dno?
Ten umí italsky maximálně jen Quattro formaggi, prosecco a prosciutto crudo.
Nemyslel som to ako urazku, len si myslim, ze bod za najrychlejsie kolo bol od zaciatku uplne nepodstatny nezmysel, ktory nic nepriniesol, ani neuskodil. Je uplne jedno, ci ho zrusia.
Překlad byl dobrý, teď napsal že se omlouvá za chybu že to špatně pochopil, no já se omlouvám za špatné info. Teď opravdu budou mít týmy 4 tréninky pro nováčky.
No podle textu se zruší povinnost nasadit nováčka ve dvou trenalech, ale budou 4 trenali a na týmech, kolik nováčků nasadí
Umím jen pár slov v italštině, na sbalení slečen v Miláně mi to vždycky stačí
Nie. Pozornost je na McLarene, lebo je to prirodzene - su vpredu, spravili az nevidany sezonny vyvojovy skok a ich auto nema takmer ziadne problemy ani pri jazde s plnou ani prazdnou nadrzou.
Ja som nic nevyhodnotil, ja len pisem, ze z dostupnych informacii a situacie je logicke, ze najvacsia pozornost ide na McLaren. A tu nejde o McLaren, ide o tim, ktory spravil velky vykonnostny skok pocas jendej sezony z 3-4. miesta s prehladom na prve a pocas tej istej sezony bol 2x prichyteni so spekulovanim za hranou pravidiel - diery v brzdach, mini drs.
Moze to byt RB, moze to byt Ferrari alebo Mercedes. Viackrat som tam explicitne napisal, ze netvrdim, ze je to McLaren. Len tvrdim, ze v sucasnej situacii a s dostupnymi info je logicky hned prvy podozrivy prave McLaren a je to uplne prirodzene. Rovnako sa vyjadrili viaceri, nielen ja.
Tu ide len o to, ze McLaren je jeho oblubeny tim. Keby v tej situacii bol RB alebo Ferrari, tak by nic neriesil a este by aj suhlasil.
Ja sa pytam na jeho osbny nazor, nie na fakt. Pre kazdeho moze byt podozrivy niekto iny. Pre niekoho by mohlo byt najviac podozrive Ferrari, lebo v 2022 ich uprava technickej direktivy ohladom svetlej vysky vyradila z boja o titul. Pre ineho to moze byt Mercedes, ktory sa od zaciatku novych pravidiel trapil so svetlou vyskou a 2x bol kvoli nej diskvalifikovany. Atd.
Cize otazka na nazor je na mieste.
Zas ti nefunguje ignore list, ci sa len nemas s kym hadat?
Ja som tu od zaciatku chodil vecne diskutovat a len k pretekom, kvalifikaciam a treningom, mimo vikendov som tu skoro nebyval. A vzdy som dodaval fakty, cisla a data. Ale s prichodom teba to stratilo zmysel.
Este aj Matti ti tu naznacil, ze kto je problem fora.
Tak tímy udajne ukazuju prst na Red Bull. Kazdopadne asi sa to nedozvieme. Jedine ak by jeden z timov vyrazne stratil vykonnost.
Zdroj? (myslim v dobrom, chcem si to precitat, lebo som to zatial nikde necital)
Dufam, ze sa mylis a niektory zo sefov timov to otvorene povie po vikende.
Jak uz bylo napsano , F1 je soutez o tom , kdo se vice vyzna v “sede zone” pravidel. Myslim si, ze problem je , ze tymy prijdou s necim na co ten kdo vytvarel pravidla nikdy neprisel / nenapadlo ho . A pote, co je jim to ukazano se zhrozi a zacnou to “zakazovat” . Jinymi slovy to , dle meho nazoru, nekdy ne proti pravidlum jako spise , ze na to pravidla nepamatovala …
Co se , ale tyka prace v Par ferme tak o tom zadna , to je jasne poruseni pravidel . .
Uvidime , zda nam kdy oznami jaky tym to byl a jake budou nasledky .
Ano, @Matti označil tebe, vysvětlit ti to několikrát. A ještě trapně se tu schováváš dál za někoho. Dnesma si tu označil kolegu za šaška, protože si dovolil mít názor, který se ti nelíbil, to mluví za vše.
Já si myslím, že se jméno týmu nedozvíme a následky uvidíme maximální v poklesu vykonnosti, ale za mě je to špatně. Kdokoliv to porušoval, tak jednoznačně DQ
To souhlas, ale jak to chapu ja , tak propad o mozny propad jako takovy by se jednat nemelo .
Jestli to chapu spravne tak dane “udelatko” slouzi k tomu , aby si mohl jinak nastavit monopost na kvaldu a pak prenastavit na zavod … jinymi slovy tym co to pouziva je v soucasne dobe " vyrovnany " mezi kvaldou a zavody … Po odstraneni “udelatka” se projevi v tom, ze tym , ktery bude dobry v kvalde muze mit vetsi propad v zavodech ci obracene …
Ale je mozne, ze jsem to pochopil spatne .
Víceméně ano, jde o možnost přenastavovat si výšku od trati, což je obrovská výhoda, jak pro Q, tak závod
Honzie: