Tak toto som pochopil tak, ze si ma davas do ignore listu:
–
Sorry, ale ked nevies pochopit rozdiel medzi ohybom celeho zadneho kridla, na ktore nie je pravidlami stanovena exaktna maximalna hodnota (len staticke testy) a ohybom klapky DRS, kde je jasne pravidlami stanovena maximalna mozna medzera 15mm a zaroven zakazany jej ohyb voci celemu kridlu, tak neviem ako ti to vysvetlit. A tusim som nebol na teba ani neslusny, len som napisal, ze pises bludy alebo nezmysly alebo nieco v tom zmysle, ak sa dobre pamatam.
A tvoj ignor neprisiel ani po tych nezmysloch, ale po tom, co ty si zacal na mna vyskakovat, ze ja som utocil na FIA, ze nekona, po tom, co McLarenu zakazala mini DRS. Ja som v odpovedi na to napisal, ze priznavam, ze som sa unahlil a FIA obvinoval predcasne a zaroven som ta vyzval rovnako na sebareflexiu, aby si konecne priznal, ze mini DRS bolo nelegalne. A vtedy prisiel ignore.
–
Vsimaj, pamataj, zapisuj, screenshotuj a ukladaj, uz je tu par takych na fore. Ak si si nevsimol, ja mam na haku cele lajky, vzdy napisem to co si myslim a nie to, co je popularne u vacsiny.
–
Ak ti ide o fakty, tak sa pod bavit fakticky a prispej zmysluplne do diskusie:
- Kto je podla teba ten jeden tim, ktory je podozrivy z podvadzania?
- Nie je to prave McLaren, ktory sa najviac zlepsil a pocas sezony nasiel ten idealny vykonnostny kompromis medzi jazdou s plnou a prazdnou nadrzou a tym padom je najviac podozrivy? (Opat explicitne zdoraznim, ze to automaticky neznamena, ze je to tak. Znamena to len to, ze tym, ze viac nevieme, tak McLaren je ten na koho by to sedelo najviac (bez detailnejsich informacii))