Ale vadilo mu to aj pri Sennovi,kedze on bol Prostov fanusik.
Temperament je vrozený, nediskriminuj choleriky.
Já netušil, že teď už se musí říkat dysharmonicky nepřízpusobivý, abych náhodou někomu neublížil na duchu a neaktivoval jeho záchvaty.
No vidíš, Ferdo, jak ti ten politicky korektní jazyk jde. Ještě bych to upravil na “nositel výhod toho typu na ch”, protože cholerici jsou vhodní na manažerské a vůdčí pozice. Až budeš chtít být CEO a v Eysenckovi ti vyjde melancholik nebo flegmatik, se zlou se potážeš.
Cholerik je vlastně pro pilota F1 dobrá věc.
Potreboval iba svoju neter
Zjavne mas problem rozoznavat Maxa od Josa.
Pri Sennovi je najviac zaujimave ako nikomu nevadilo, ze v dospelosti miloval dievcata vo veku zakladnej skoly.
Když já jsem ze staré školy a mám rád upřímnost. Proto se raději vyjadřuji přímou mluvou. Asi proto mi někteří přispívatelé do ústavní pokladny nedokážou rozumět.
Chceš ho přirovnávat k tam tomu s knírkem?
V té době byl totiž sex mnohem bezpečnější než řízení.
No neviem. Sex s 15kami mozes povazovat za “bezpecny” akurat vtedy, ked aj ty mas 15. Ked mas 25, tak je to trosku zvratene, nie?
Právě.
Max v sobě kus cholerika podle mě má, dá-li se tak soudit zvnějšku. Ale každý typ temperamentu má své výhody a nevýhody + nikdo neztělesňuje svůj typ temperamentu úplně (i cholerik může někdy reagovat jako flegmatik a naopak). Max umí reagovat impulzivně, ale řekl bych, že ty impulzy jsou reaktivní = reaguje na něco, co si nechce dát líbit. Nemusí to být vždy ta nejšťastnější reakce (“dickhead” na Russellovu adresu), ale nepřichází to jako blesk z čistého nebe. V řadě situací je naopak Max klidný a koncentrovaný, viz jeho bezprostřední postoj po ukončení VC Rakouska. Jos byla asi jiná káva.
Svědčí o tom i Maxovo vystupování v kauze Horner, kde je téměř jisté, že flames rozdmýchával z vlastních důvodů právě Jos. Max naopak zůstal zdrženlivý a stojí stranou.
Alzáci výše vykřikují, jak se odchodem AN a teoretickou možností, že Max se upíše Mercedesu, potvrdily jejich výlevy o toxickém Red Bullu, který je ve fázi naprostého rozvratu. Ve skutečnosti nikoli. AN mohl odejít a pravděpodobně odešel z vlastních a dobře promyšlených důvodů, které existovaly už dříve, což se Alzakids nedalo vysvětlit. Napětí v týmu ho mohlo postrčit, ale sotva vygenerovalo hlavní důvod. O tom, že mediální hysterie o toxickém Red Bullu byla přehnaná, svědčí i to, jak klidným způsobem Newey odchází - v toxickém týmu by se z jeho odchodu stala zbraň a znesvářené strany by si předhazovaly, kdo Neweyho, který chtěl zůstat, ale z morálních důvodů prý nemohl, vlastně vyštval. Nic takového se neděje, ten odchod je klidný a normální. Podobně mimo byl i oblíbený narativ alzáků, že kvůli Hornerovi odejde i Max (a každý další klíčový člen týmu, až tam “prasák” Horner zůstane sám). Pokud Max vůbec přestoupí, nebude to kvůli domnělému rozvratu vztahů v Red Bullu, ale kvůli vyhlídkám na ještě lepší techniku než má Red Bull a penězům. Ale to je diametrálně odlišný motiv než prásknout dveřmi, protože Horner píchal asistentku, jen alzaboys ten rozdíl nejsou schopni pochopit (možná proto, že místo přemýšlení čuměli na všechny dickpics na internetu a snažili se rozpoznat, který je ten Hornerův).
Ostatně i ta “velká” kauza, kdy měl Der Telegraaf zničit Hornera, utichla - asi proto, že by Der Telegraaf zničil místo Hornera sám sebe a Jos přišel i o tu pozici, kterou v Red Bullu ještě má.
Red Bull si nějaké napětí potřeboval vyvětrat, ale představa týmu ve stadiu kolapsu je vlhký sen alzakids, kteří každou informaci o RB obrátí proti Red Bullu, protože jako hateři to jinak neumí.
No jo, kolikrát si bude FIA sypat popel na hlavu, než začne udělovat tresty?
Ten mel za zadama jen Dennise a automobilku honda.
To je těžké. Nevím jaké jsou zákony v Brazilii, ale na světě ještě dnes asi bude hodně míst kde sňatek s pro nás nezletilými povolují. Dokonce i v našem státě takové svatby vznikají. A to nepoukazuji na šlechtice z nedávné minulosti.
A neboj, nejsem ten který by podporoval prznění dětí. Sám si totiž připadám jako pedofil i když spím se čtyřicítkou.
Ked zavrie priezor, tak urcite. Ale v monoposte su cholerici azda vsetci piloti F1. Kto vsak sleduje Maxa aj mimo zavodneho okruhu, tak vie, ze je to jeden z najnormalnejsich, najuvolenenjsich a najvtipnejsich chalanov. A s tymto sa neda nesuhlasit, az kym sa Max nepokusi autom zrazit Kelly.
Ozaj, kto teraz sefuje RB ked Horner bol odideny este pred Bahrajnom?
Ferdo Ferdo, ty si velky kanec.
Ale poslednu dobu sa mi casto stava, ze 40ky sa mi v klube prihovaraju so zajacimi umyslami viac ako 20ky, takze asi na tom nieco bude, ked to vela ludi laka takyto rozdiel voci mladsim.
Ale v tvojom veku spavat so 40kami, to ako ked si 40nik narazi 19ku. V skratke idealny dochodok, zivot si treba uzit.
Dělal sis zálusk na tu od Kimiho…
Ale je pravda, že už je dospělá.
Včera dítě, dnes dospělá.
Houby kanec, spíše smysl pro komedii.
To mal mozno aj Senna, ked balil 15ky.