FIA priznala chybu: Verstappen mal v Rakúsku dostať čierno-bielu vlajku | Magazín F1 - F1online.sk

Další šach mat kde Bretnix raději utekl :smile:

1 Like

To je hrozné sledovat jak ty holky rychle stárnou. :grin:
Dámy určitě prominou. :wink:

1 Like

Diky za inspiraci.

2 Likes

Taky jsem kdysi lovil patnáctky. Co je na tom špatného? Dokonce si ještě pamatui jejích jména. :smiling_face_with_three_hearts:

Není zač. Ať slouží. :slight_smile:

1 Like

Pozeram, ze dalsia firma sa snazi skopirovat Magic Keyboard od Apple. :stuck_out_tongue:

1 Like

Vobec nic, ak mas 15-16 rokov aj ty. :smiley:

1 Like

Nemám, ale díky za kompliment. :rofl:

Ano, proto jsem to koupil. Manzelka ma iMac a prechazi na PC, a ta klavesnice ji vyhovuje. A mys je tam lepsi, nez ma iMac. Podle me teda.

1 Like

Uvítal bych větší písmenka a posvícení.

Asi lepsi, ale zena pise skoro poslepu. Pro ni je spis dulezity uhoz.

Aha. Tak to bych raději všechny těžké předměty v domácnosti přilepil. :grin:
Že ji zdravím. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Tak nakonec FIA umí přiznat chybu lépe než jeho fandové :smiley:

2 Likes

:grin::grin::grin:. Dobre, dnes mas vtipnou. :+1:

2 Likes

Když jsi mi tak krásně nahrál. :slightly_smiling_face:

Škoda, že jazdci zostávajú zaujatý a toľko ich obhajovalo Maxa samí pokrytci. :grinning:

3 Likes

Este ze ten verstappen existuje. Ani krasna vyhra mercedesu tu nieje tak prepierana ako tututudu Max Verstappen tututudu :clown_face::clown_face::clown_face: Tralalalalaaaaa

5 Likes

Tolik, kolik jich je v RBR rodině, nebo byli sponzorovaní RBR :grinning:

Havarii sa dalo predist aj tym, ze by bol Norris dostal trest sa tratove limit ovela skor, lebo ich porusoval dlhodobo.

Ked sa naucis poriadne pisat, je to ako special power. Trva to od par tyzdnov do par mesiacov podla toho kolko casu stravis pisanim denne. Ma to niekolko vyhod - nepotrebujes pismenka na klavesnici, rovno vidis co pises lebo sa pozeras na obrazovku a v neposlednom rade si vyrabas nove nervove zakoncenia.