Jenže tam nikomu nic nebrání, aby Emila z těch závodů vyloučili za špatné chování.
Hele já bych mu i odpustil že se mýlí, i když teda je to dost často Ale to s jakým samolibým projevem bez následné sebereflexe to podává, to už k pozastavení je. A příště to bude zas, prostě nepoučitelný fanatik se svou bublinou, při tom stačilo shlédnout video a uznat to. No tak se zase potvrdilo že Max v té brzdné zóně měnil směr, co na tom že tvrdil opak. Nemá vůči svým slovům zodpovědnost
Safra Ferdo, tam zase bude skovana nejaka konspirace, nebo co. To uz neni nic pro me.
Né tentokrát se o žádnou konspiraci nejedná. Emilovi skutečně zakázali účast v nějakém kybernetickým závodě, že tam záměrně do někoho boural.
Max je přece klidnej, uvolněnej a nedělá prasárny
Ten vyhazov dostal na stálo, nebo pouze z tohoto závodu?
Já tu situaci v těch závodech neznám, ale jako přijde mi to strašný no. Ještě jak ty komentátoři dopředu tuší, že ho jde vyhodit z trati. Nevím co k tomu vlastně napsat.
Nevím vůbec, nedávno jsem na tohle video narazil dost náhodně.
Myslím, že na Sportsu byl o tom článek, ale nebylo z něj patrné na jak dlouho ten trest dostal.
No tak jestenze nic takoveho v F1 Max nedela.
Protože mu vůz dovolil jezdit o deset vteřin před ostatními. Jen vyčkej až bude jezdit ve středu pole a uvidíš jak se rázem jeho chování změní.
Nezmeni. Jen bude vic kontaktu, protoze ve stredu je vetsi tlacenice. Moc dobre si pamatuju jak Alonso pocastoval Hamiltona, ze ten id… umi jezdit jen na cele.
No a az se Max dostane do strkanice a bude delat totez co ostatni, tak ty a ostatni velmi objektivni ucastnici tohoto fora budete kricet ze Max musi byt okamzite vyloucen z premavky a psat “ja to vedel, ja to rikal, vsichni se mi omluvte”. .
Ferdo ja ve vas ctu jak v otevrene knize.
Výbušnost má Emil v krvi. Geny jen tak nezměníš. A Helmuta, který by jeho povahu korigoval už vedle sebe taky dlouho mít nebude.
Stejne je zajimavy to pokrytectvi. U Senny ti to nevadilo, ale Max je velkej spatnej
Ferdo Ferdo, ta tvoja nenavist voci Maxovi je skoro na alzackej urovni. V online preteku do neho v podstate umyselne nabural jeden z najspinavsich a najmenej oblubenych jazdcov (Haase), a tak mu to Max oplatil rovnakou kartou.
Je to ale len online svet, co je na tom? To nikto z vas miestnych klaunov nikdy v online preteku nezostrelil niekoho, kto do vas prvy umyselne narazil? Alebo ste v CSku nezabili nejakeho d3menta co bol s vami v jednom time a strielal po vas? Klauni.
Teď za to dostaneš bídu, že sis to dovolil vytáhnout, protože ono je to vlastně ok.
Uvidime. Mozna je Helmut nesmrtelnej.
Ale jinak souhlas. Max je extra vybusnej.
Senna byl jiný kalibr. Ten se dokázal světem probíjet sám. Ten nepotřeboval mít za zády žádné Helmuty.
Copak já boural do Emila abych si uvolnil svůj vztek?
Né já jsem zcela klidný a důkazy o Emilové cholerické povaze sem vkládám zcela uvolněný.