FIA pred Imolou prekvapila ďalšími dvoma technickými direktívami | Magazín F1 - F1online.sk

Myslim ze upresnujici direktiva nemusela nutne mirit na McLaren, ale nabizi se to. V clanku je to pekne popsano a dobre to tu popsal i @Jos_Is_Back .

Co se tyce dopadu ma McLaren byl bych opatrny. Preci jen ani jeden z nich jeste neni mistr sveta. Tlak na ne je obrovsky. Predstava ze jen Lando je pod tlakem a Oscar je chill, bude spise vrouci prani, nez realita.

McLaren klidne muze mit stale obrovskou prevahu, jen ji jeho piloti nejsou schopni vyuzit ze 100%. Nicmene stale vedou sampionat.

Dokazu si predstavit, ze pokud by v McLarenu jezdil Max, tak by stejni lide, kteri dnes poukazuji na velmi mirnou vyhodu McLarenu, v takovem pripade zcela kategoricky tvrdili, ze po sedmi Maxovych vitezstvich v rade, je McLaren nejdominantnejsi auto vsech dob.

A zase ti stejni lide by poukazovali na to, ze RBR v rukou Liama a Yukiho, je naprosto priserne auto, ktere se brodi bahnem spolu s AM.

Apropo. Je AM opravdu tak spatne auto? Nebo za tim je nejstarsi pilot na rostu ( vsechna cest jeho soucasnym vykonum), ktery zcela jiste neni na vrcholu svych sil a dovednosti, na ktereho ztraci dvojka AM cca 2 desetiny, pricemz jeho jedinou kvalifikaci pro F1 je misto narozeni.

Nezapomenme, ze Fernando, byl sveho casu porazen novackem v F1, ze ktereho se stal jeden z nejuspesnejsich pilotu v F1, ale ktery v soucasne dobe nestaci na sve mladsi oponenty.

Co by v AM dokazali Charles, nebo George, nerkuli Max?

Za me ma stale McLaren obrovskou prevahu a jeho piloti jsou dostatecne dobri na to, aby to brzy dokazali. Rad se budu mylit.

1 Like

Si sklamany zo mna kvoli tomu co si si sam vybral nerobit objektivne

2 Likes

Takze ja som tu @HellHogr nikdy neskritizoval?
Ved tu boli dlhe diskusie k tymto temam a kritika tam bola k obom stranam, len som to nevidel a nevidim ciernobiele, napokon to si pripustil v minulosti aj ty, tak na co sa tu hrame?
Za to, ze ma to uz nebavi stale citat a urazky z oboch stran dokola, nemozem napisat, ze ty sa napr. RB ci Maxa casto zastanes (co je OK), ale inde uz od inych nie? Ja sa ozyvam primarne k utokom na McLaren a mna, nie druhym.
A este navyse ty reagujes na mna a doteraz si nenasiel gule na to, aby si uznal, ze moj styl komunikacie s Josovym sa v slusnosti neda porovnavat a mas snahu to davat zarovno?
No OK, uz je to dokola.
Ty si fer v tejto veci a objektivny, ja nie a dnes som reagoval na teba ja, “argumentoval” som pocitmi a nie faktami ja a nie ty… Uzavrime to tak, bude klud a mozno bude debata vecna, ako sa napr. pokusil sympaticky Bretnix… :raised_hand_with_fingers_splayed:

3 Likes

Naozaj? Ale fakt naozaj?

Ja si tiez stojim za vsetkym, co som k podstate napisal - si zaujaty velmi velky fanusik McLarenu, co absolutne neznesie ani len konstruktivnu a objektivnu kritiku svojho oblubeneho timu a navyse si uplne vysadeny na mna na tomto fore.

Dokonca mas problem aj vo vnimani tohto fora, to som ti pisal uz davno. Ty to tu vnimas ako nejake tabory a ich “vojny”. Ja ti znova opakujem, ze ja do ziadneho tabora nepatrim, nikoho z fora osobne nepoznam a vsetko co pisem ja, pisem nezavisle. Ked so mnou niekto suhlasi, tak preto, ze ma rovnaky nazor, a nie preto, ze patrime do nejakeho “tabora”.

Toto iste pravo ma aj jezko a jemu to vycitas. :man_facepalming:

Nejako casto sa mylis pritom, ked tvrdis nieco o mne, co som mal povedat a nepovedal. Potom pouzivas vyhovorky, ze to na podstate nic nemeni. Meni.

Povedat o niekom, ze je čurák, ked sa tak sprava a vyjadruje je za mna uplne ine ako hovorit len tak o niekom, ze je svina a tlste prasa ci ako si to napisal. To je ovela expresivnejsie a nezaujatemu citatelovi dava uplne iny pohlad a dojem. Manipulujes a zavadzas prostrednictvom klamstiev, pri ktorych som ta opat pristihol. A teraz to hras na omyl.

Hlanve ze od vsetkych ostatnych chces dokazovanie cez citacie.

Robis. Len preto, ze jezko si o tebe mysli, ze si zaujaty fanusik McLarenu. To je moj nazor a ty ho nevies vystat. Hod sa o zem, mozno ti to pomoze.

What? To som kde napisal, ze vsetci su proti tebe? To bola ironia, ze sa hras na obet. Bud nie si najrozumnejsi a robi ti problem rozpoznat to alebo zase zamerne prekrucas tak, aby to vyznelo inak ako som to napisal.

Ano, pri tom timurovi, som ti dal citat, kde timur pisal nakoniec to, co som tvrdil aj ja. To, ze v inom komentari (predtym alebo potom) tvrdil nieco ine na veci nic nemeni.

Hej hej, opat ja prekrucam, ty vobec nechces povedat, ze si uplne nezaujaty, iba ked ti @Hedgehog napise, ze si zaujaty, tak toto je tvoja rekacia:

Aj ty byvas ticho pri utokoch na RB. V zivote si sa tu neozval na Hogra, ktory je dnom tohto fora. Takze si presne taky ako vycitas ostatnym, ze su. :clown_face:

To nikdy s tebou ani nebola od doby, kedy som si dovolil napisat, ze mini DRS je nelegalne, co potvrdzuje aj znenie pravidiel. :slight_smile:

To si mi uz pisal viackrat a vzdy sa ku mne vyjadris. :sweat_smile:

To nemá smysl. @Hedgehog si hraje na pana objektivního a spravedlivého. Potom tu chodí lajkovat osobní urážky a zakončí to vyplakáváním, jak se tu neřeší F1, ale můžu za to já. Před rokem mi do soukromých zpráv psal plno urážek, do teď nevím proč nebo za co. Ale hlavně, že já tu dělám problémy. Jos tu dostal 5x perma ban (za urážky, shazování, totální destrukci diskuzí), ale pohoda, u něho ježek vždy držel hubu, ještě ho naopak chválil. Ať si tady o té části komentu myslí každý co chce, ale ježek, jos, pinďa, raptor a rhapo jsou bezpáteřní ubožáci, kteří dohromady lepí IQ, aby nebylo jen dvouciferné. Tu svoji hloupost prokazují dokola, nejsou ani schopný pochopit, co vlastně dělají, když to sami kritizují. U Jose je to i mentální laibilita, ale to je věc další. Ale to tak bohuže je, prostě na světě je více blbců, než chytrých a žel tady tahle skupinka to prokazuje zas a znovu. Vtipný je, že potom ježek píše adminům, aby mi dali ban, když mi ho nedají, tak tu sebou začne házet o zem, že tu ničím forum. A pak jde nalajkovat urážky, což o to, že je to na vzhled, vzdělání nebo osobní přesvědčení, taková lůza nemá žádné morální hodnoty, jen si na ně hraje

2 Likes

To je čaro osobnosti Josa. :grin:

Alebo je to Josov 5D šach a Jos vedel o všetkom, čo si s ježkom píšeš v DMs, vrátane tej kritiky na mňa? Čo keď samotný Jos písal ježkovi, čo ti má písať? Čo keď samotný Jos napísal ježkovi, aby na Josa naložil v súkromných správach s tebou?

Mysli Honzi, mysli sakra. :brain:

@Hedgehog ten bude mať taký šalát z nás v hlave, že už budeme originál pre neho multinick. :joy:

Zabudol si na @Bretnix , či on k nám do “tábora” nepatrí? Ja len, aby sa necítil vynechaný, tak sa pýtam. :sweat_smile:

xdd Alonso je za vším, i za tím, že je dneska ještě stále úterý a ne středa… :laughing:

2 Likes

Uff, to by bolo nadlhsie a na to uz nemam…
Nieco suhlasim, nieco su uz prtvrde a za mna nevhodne slova aj od teba, aj ked si uvedomujem ze vase skupinky su tak proti sebe vyhrotene, ze to tam pada zial pravidelne.
Ja napr. stale vychadzam aj s hapom ci raptorom, hoci ten sa do mna nedavno obul ani neviem za co a pred par dnami pisal, ze McLaren je nelegalny (co kebyze pisem o RB tu dostanem absolutnu naloz) a evidujem napr. jeho “lasku” k Hamiltonovi a tebe, no stale som s nim OK, podobne po vymene nazorov na uvod sezony s hapom atd. Jezka by som tak tiez neoznacil, len som sklamany, ale vzdy je to o tom, kto ma aku historiu konfliktov a urazok.
Dostatocne inteligentni uzivatelia pochopili, ze slovo tabor nepouzivam hanlivo ani ako boj, ale ako skupinu ludi fandiacich rovnakemu “dresu” a nie aby som urazal a skatulkoval a aj preto uvodzovky…

Kazdy by sme mali pracovat na sebe, preferovat vecnost a slusnost a nie hejtovanie a vulgarne urazky, ci neustale historicke spory a provokovanie (opat vsetky strany).
Aj ked dokonali nie sme nikto :slight_smile:

2 Likes

Hoši, já se vám stejně divím, že se vám chce to pořád řešit.
Třeba takový @Matti, očividně chytrej kluk a pak tady živí místní žumpu.

2 Likes

Tak toto je gól. Ježko nie je fanúšik RB. :sweat_smile:

Ale toto je pekne napísané, to sa ti musí nechať. :+1:

Viackrát som ti napísal, že s tebou sa dá baviť o všetkom, okrem McLarenu. :slight_smile:

@Hedgehog

Nemohol by si si dať nejakú fotku?

Máte s Josom teraz skoro rovnaké farby a dosť mi to komplikuje čítanie príspevkov.

Dikes

2 Likes

To sú presne moje raňajky. :slightly_smiling_face:

1 Like

To je sympatické chcenie, ale chceš príliš, nakoľko je to tu nerealizovateľné. :slightly_smiling_face:

Nie je hanba neuspiet, ale nesnazit sa pokusit… :slight_smile:

1 Like

Ale uz dost chlapci :joy: praca volá

3 Likes

Každý musí začať sám od seba, to je základ. Ty si už začal, snažíš sa byť slušný.
Ostáva teda len počkať na ostatných s príspevkami ktorých nie si spokojný, či sa Tvojim prianím nechajú formovať.

3 Likes

Bez ohledu na to zda je, nebo neni McLaren reseni brzd legalni nebo ne, RBR rozhodne fantazie nechybi. :grin: Clovek pred nimi rozhodne musi smeknout.

1 Like

RB ako jediný skutočne bojuje o titul. Toto je práca, ktorú by som očakával aj od Ferrari a Mercedesu.

Ak je niekto v niečom najlepší a je to jedna vec (manažment teplôt pneumatík), tak môžu ísť do r!ti s PR frázami ako sa oni sústredia len na seba. Treba sa sústrediť na lídra ako to robí a buď to skopírovať alebo ak je pochybnosť o legálnosti, tak sa obrátiť na FIA.

RB jediný sa snaží prísť na to, čo McLaren s pneumatikami robí a to je zjavne kľúč k úspechu.

Uvidíme, či Imola bola len anomália alebo na to RB prišiel a prostredníctvom otázky na FIA dokázal McLaren zbaviť nelegálnej výhody. V Barcelone budeme múdrejší.

1 Like