FIA pred Imolou prekvapila ďalšími dvoma technickými direktívami | Magazín F1 - F1online.sk

Ty tam budeš, keď si dáš aspoň oranžové “B”. :grin:

1 Like

Ježku, řekni umělé inteligenci, ať jednomu spidermanovi přimaluje oranžové B… :slight_smile:

Neuveritelne, cize ked ty si asi nenazval Browna prasa, ale cu.rak a ine privlastky, tak to je podstata a OK a vobec, ale vobec to nemeni podstatu mojho prveho prispevku a budes slovickarit a ze ja prekrucam a zvelicujem, lebo ty si ho nazval len cu.rak a inych inak :sweat_smile:

A dava ti to pravo klamat, ze z jezka robim zlo, to nema zmysel ako zavadzas.
Pocet urazok a hadok co tu ty mas, je na mile vzdialeny odo mna a neprekryjes to nicim, lebo to tak je…
A ze tomu @Hedgehog fandi a lajkuje to a neuzna do oci bijuce fakty, je jeho vizitka…

Viac stracat cas nebudem, uz to poznam z minulosti, ze podstata pojde bokom a budes odbacat a prekrucat a na zaver pripomeniem nevyvratitelny fakt, nas posledny konflikt:
Aj vtedy si mi pisal, ze klamem, ze timur nenapisat k minidrs v podstate to co ja a ked som ti to “rukolapne” citaciou potvrdil, si sa zacal vykrucat a neodvolal si to, nezachoval si sa fer ako chlap. Ja kludne uznam ak sa seknem, mozem aj ja uletiet niekedy, ale urcite cielene neurazam a neklamem, nie som vulgarny atd.

Jednoducho mojou podstatou bolo, ze tak ako ti casto vadi kritika ci komentare k RB, mne vadia niektore tvoje na McLaren (co mimochodom uznali dokonca aj viaceri fans RB/Maxa) ci uzivatelov (nie len alzakov), ktore su pricasto agresivne, vulgarne a zosmiesnujice a to ja nerobim, preto mam pravo sa ozvat, aj ked ako vidim, par ludom to tu vadi, kritika zjavne moze ist iba jednym smerom…

2 Likes

OK. Ale my právě nevíme, jestli něco změnili.

Zrovna brzdy mohou mít všichni v pořádku a FIA direktivou číslo 2 pouze upřesňuje nějakou dosavadní nejednoznačnost, eliminuje potenciální šedou zónu, kterou si uvědomila na základě dotazů Red Bullu. Ty direktivy mohou být preventivní, ačkoli u první (podlaha) si myslím, že reaguje na nějaké zjištěné jednání.

Cize ja sa hram na moralistu, ked mi vadi to, co aj inym a chcem vecne a slusne diskusie a ozvem sa ked na tim, ku ktoremu mam najblizsie sa utoci, uraza a pod? To nemozes myslliet vazne a aj tvoj slovnik je krasa…
Ja nemam dovod, cas, ani potrebu zaskakovat druhych.
Napisal som prvy post, kludne v nom odcituj co sa ti nepaci. Potom na mna reagovali Jos a jezek, nie ja na nich, ale navazas sa do mna, pritom sam uznavas, ze ja nerobim take veci ako kritizujem :exploding_head:

2 Likes

ty si slepy alebo mimo kamarat… pokecali sme si, nuz nevadí, zbohom

1 Like

Good point, je velmi pravdepodobne ze tam toho na FIA doniesli ovela viac, no len toto nepreslo… Samozrejme o legalnych navrhoch rieseni Redbullu Fia nemoze informovat…

1 Like

Tak to je gol. Vlastny…

2 Likes

Aspon ze fandis poctivo takymto golom :smile:

1 Like

Klasika, argumenty dosli, same ze som mimo a ani si neuvedomujes ako si tu odporujete.

Na jednej strane za A, Jos a jezko reaguju na mna, kde ja som v mojom prispevku nikoho nemenoval a ked sa snazim argumentovat vecne, tak jezko pise o pocite a Jos o ich nepovinnosti odpovedat na otazky a dokazy k tvrdeniam a zaroven za B, ma lyncujes ze ja sice taky nie som, ale mam sa vyjadrovat ku vsetkym vsade :sweat_smile: To je mimo…

Reagujem primarne tam, kde vidim, ze sa kope do timu, ku ktoremu mam najblizsie (to robia aj ini fans k svojim timom), aj to po dlhsej dobe, lebo nemam vacsinou cas ako Jos a ini…

Ale v poriadku, problem je vo mne, nie v zvelicovani, vulgarnych urazkach a pod. Zbohom :wink:

2 Likes

Konecne je FIA nestranna.

Ja si vazim dnes tvoj “vecny” prinos do diskusie, plny faktov a argumentov a uprimne som rad, ked vidim ako si ticho aj na moju adresu a ako si uz rozumies so spravnou slusnou a vecnou stranou :clap:

Takze ked toto je pravda a snaha o slusnu a vecnu diskusiu a vas postoj k nej, oboch vas prosim, do buducna na mna uz nereagujte (aj dnes som to nebol ja…). Ja si tu nikoho neblokujem a tento dnesny nekorektny vystup mi nadlho staci, vy explicitne diskutovat vecne nechcete a pocity vam rad necham, peace :slight_smile:

2 Likes
  1. Ok, takže dokázané, že si klamal a vymýšľal si - prasa a sviňa je podľa mňa o dosť expresívnejšie ako čurák.
  2. Čurák som o Brownovi napísal myslím raz ako reakciu na Brownove vyjadrenie o Hornerovi, že by sa mal obávať o prácu, lebo RB nepodáva výkony na trati ani mimo nej a ešte narážal aj na to, že by on osobne nevyzeral dobre pred sponzormi, keby ho na F1 75 vybučali. Toto bol úplne najprimitívnejší osobný útok, ktorý už nemá nič spoločné s F1 politikou ani s prácou šéfa tímu, ale s Hornerom ako takým, z ktorého má Zak evidentne komplex. Takže áno, Zak Brown je čurák. Čurák je odvtedy, čo riešil :slight_smile:

Ak bude niekedy verejne a bezdôvodne komentovať Horner takýmto štýlom Browna alebo iného šéfa ako prvý, tak bude u mňa čurák aj on. Zatiaľ sa Horner ničoho takého nedopustil.

To aj počet príspevkov. Keby sme to dali na percentá, bol by si možno v hádkach aj predomnou. :slight_smile:

Hej hej, vôbec z ježka nerobíš toho zlého. Ty si úplne na smiech.

Jasné, všetci klamú, nikto nie je fér, len ty si lietadlo, etalón morálky a najférovejší chlap.

To sa tu ešte nestalo a už viackrát som ťa nachytal pri klamstve. Naposledy pár minút dozadu. Opäť si nepriznal, že si klamal, iba si to chcel zahrať do outu, že to nič nemení na podstate.

Ja ti to právo neberiem. Máš pocit, že áno?

Ale veď ja predsa netvrdím, že niečo zmenili. Ja píšem v teoretickej rovine, že “ak” niečo zmenili.

Tu si skôr myslím, že je to reakcia na zistené jednanie. Mercedes mal s týmto problém viackárt, dokonca boli aj diskvalifikovaní a v článku je trefne vypichnutá poznámka Russella z tréningu v Imole. :slight_smile:

Tak ako si myslím, že prvá direktíva o brzdách mohla ovplyvniť McLaren. Či ho skutočne ovplyvnila neviem, uvidíme ako sa ich tempo vyvinie ďalej a na základe toho si urobím názor. Flexi krídla nepovažujem za tak veľkú výhodu akou je spomínaná práca s pneu a ich chladenie cez brzdy.

… aneb jak upliect z h0vna bic :smile:

Stay strong fellow warrior

3 Likes

Tvrdíš, že nie si zaujatý, ale zároveň máš tím, ku ktorému máš najbližšie. :man_facepalming:

Vyčítaš @Hedgehog , že kritizuje len alzákov, ale keď ti niekto vytkne, že ty zase kritizuješ len RB fans, tak ty nemáš potrebu zaskakovať druhých. :man_facepalming:

Ale samozrejme, všetci si odporujú, len ty jediný nie. :man_facepalming:

Takže ty o sebe píšeš, že máš právo sa vyjadrovať (a evidentne narážaš vo vyjadreniach na mňa), ale nás prosíš, aby sme nereagovali? :man_facepalming:

Keď sa ti moje názory nepáčia a nevieš ich zniesť, tak máš právo nereagovať.

Opäť raz končíš? :sweat_smile:

6 Likes

dobry ster :smiley: teraz sa priprav na klučky ala Pala :smiley:

3 Likes

Už sa to píše. To bude zase kľučkovania, prekrúcania, hrania sa na obeť a obviňovania druhej strany. Koho mi to tak len pripomína? :thinking: :green_heart:

Ešte aj ježko si dovolil lajknuť mi to, pokrytec jeden. :grin:

EDIT: Tak nič. Matti písal a keď som postol tento príspevok, tak dopísal a asi to zrušil. :sweat_smile:

Ještě, že si se vártil a diskutuješ tu k F1. Strašnej šašek, pak tu hraj oběť jako vždycky a nezapomeň tu s Josem a Pinďou do-je-bat veškerou diskuzi

1 Like

Naozaj naposledy.
Snad ako tak strucne.

Stojim si za vsetkym, co som k podstate napisal, pravidelne sa navazas do McLarenu a jeho predstavitelov za vsetko mozne aj nemozne (dokonca sa ozval aj vas “tabor” k tomu) a to navyse aj zosmiesnujucou (nespocet x babraci, amateri, sasovia, smajliky atd.) a urazlivou formou.
Osobne a vulgarne hadky s ucastnikmi fora su kapitola sama o sebe.

Ja nic z toho nerobim a mam pravo sa ozvat a zaroven nemam dovod ani povinnost ozyvat sa vsade a aj za druhych. Ak som sa pomylil, nie umyselne klamal, ze Browna si neoznacil za svi.nu ale milo ako cu.rak a ine privlastky, tak sa za omyl ospravedlnujem, hoci nemeni ani 1% podstaty mojho prispevku.
Naopak, ty zjavne umyselne, nie seknutie sa, pises o mne, ze robim z jezka zlo, ze vsetci su proti mne, len ja mam pravdu a podobne prekrucania, kedze take som nepisal ani si to nemyslim a cielene klames.

To si urobil nie tak davno aj v kauze kridla McLarenu, kde si na mna utocil, zacal nalepkovat (zase raz ty a nie ja) a tvrdil, ze klamem o tom co napisal timur a ked som bez pochyb dokazal, ze neklamem, ziadne ospravedlnenie…

Nauc sa citat a neprekrucaj zase, ty by si to uz oznacil za dalsie klamstvo…

Jezkovi som povodne nic nepisal, naopak, on reagoval na mna a ja som sa pravom ohradil, lebo ktokolvek tvrdi, ze ja komunikujem ci komentujem F1 tu takym stylom ako ty, proste klame. Na skatulkovanie si tu dobry ty, ja mam s mnoho RB fans fajn vztah a s inymi to plati este viac, ziadne konflikty.
Ja nekonspirujem, nepisem o McFIA, nie som vulgarny a urazajuci na ine timy, vratane RB a Maxa. To je zasadny rozdiel a je smutne, aka strasna snaha je, odputat od tejto podstaty pozornost slovickarenim.

Ked vy nemate volu a snahu nieco odovodnit vecne a riesia sa pocity a argument je, ze nemusite, ved OK, o to viac je smiesne chciet nieco odo mna dokonca k inym temam…
Ano, zatial co u teba ma to uz neprekvapuje, u @Hedgehog som sklamany, ze zatial co som ho naozaj vela krat videl riesit aj mensie veci (a pozor, to pravo mu neberem a niekedy mal aj pravdu, to nekritizujem, ale konstatujem), tak pri utokoch na Landa, Browna, Stellu, Alonsa atd. byva ticho, alebo dokonca lajkuje, ja tu neriesim vas vecny konflikt s alzakmi (ktory casto vyvolavaju obe strany), ten je nekonecny…
Ak je toto ta objektivita a naopak ja som zaujaty a neobjektivny, len preto, lebo neutocim na alzakov, tak majte ten pocit, to uz ale vazne nie je zmysluplna vecna diskusia.

Boze nenamyslaj si tak chlape :sweat_smile:
Po prve som nic nezrusil a po druhe vy dvaja naozaj nie ste cele forum a ja nekoncim, len uz nemam zaujem komunikovat po tych skusenostiach.

Nie ja umyselne klamem, ja neutocim osobne a vulgarne, ci zvelicujuco na predstavitelov F1 ci uzivatelov a ak mi to vadi a za to som pre istu skupinku ja ten zly, je mi to jedno, ja chcem vecnost a slusnost aj nadalej a prekazali mi pravidelne zosmiesnujuce utoky, na co som sa mohol ozvat a aj som sa ozval :slight_smile: maj sa

2 Likes