FIA pred Imolou prekvapila ďalšími dvoma technickými direktívami | Magazín F1 - F1online.sk

Ježek vylzel a zase tu rozesel plevel a pak zase zaleze, klasika

1 Like

Když to píšeš ty, dvoj bane

1 Like

Ano, mylis sa, v niekolkych prispevkoch som napisal, ze RB som nikdy neoznacil za nelegalny, Hornera povazujem z pohladu prava za nevinneho a dokazuje sa vina, Maxa, napriek cezhranicnym situaciam neoznacujem za pra.sa a neposmievam sa (naopak, x krat aj pochvala), nepisem o neschopakoch, babrakoch, neoznacujem FIA za McFIA ani FIAbull, neutocim neustale na Hamiltona, Alonsa atd. atp.

Cize iste zrovnavanie je vyslovene cez ciaru az urazka :slight_smile:

1 Like

To sa môžem spýtať ja teba.

Kde píšem o Brownovi ako o svini a prasati a pod? Opakujem, prečo klameš? Pričasto prekrúcaš a zveličuješ.

Vidíš, asi niečo robíš zle, keď ježko nemá záujem ti niečo dokazovať a citovať. Asi to pre neho nemá význam, lebo jeho názor je, že si zaujatý na McLaren a ty to nevieš zniesť, že aj niekto iný okrem mňa ťa tak vníma.

Môžeš začať s tým, že uvedieš aspoň pár príkladov, kde ja píšem o Brownovi doslovne ako o svini a prasati.

Takže priznávaš, že si o mne primitívne klamal s cieľom, aby si zo mňa urobil zlého a tým si podložil svoj názor aký som ja strašne zaujatý voči Brownovi? :slight_smile:

Kľudne píš, ak máš podozrenie alebo pocit, že RB je v niečom nelegálny. Ale asymetrické brzdy to neboli, keďže to vyvrátila sama FIA. :slight_smile:

Tu je krásne vidieť tú tvoju zaujatosť v prospech McLarenu a neschopnosť zniesť obyčajný názor. Nevidím nič zlé na tvrdení “Ak McLaren chladil brzdy kvapalinou, tak bol nelegálny”. Z toho vyplýva, že ak ich nechladil kvapalinou, tak nebol nelegálny.

Ak je niečo nelegálne, len sa to nedá z právneho hľadiska dokázať, tak sa prostredníctvom TD môže spresniť spôsob kontroly, aby sa to dalo dokázať. To ale neznamená, že v realite to “niečo” nebolo nelegálne.

Zopakujem analógiu - ak niekoho zavraždíš, len ti to nemajú ako dokázať, neznamená to, že nie si vrah.

Skúsim inú analógiu - ak prekročíš maximálnu rýchlosť, ale nikto ťa nenameria, tak stále si porušil predpisy.

Jednoduchšie to už neviem. :slight_smile:

1 Like

Nikto tu nie je povinný tebe dokazovať svoje názory len preto, že tebe sa nepáčia. Takže:

:raised_hand_with_fingers_splayed:

3 Likes

Toto vlakno je len:

8 Likes

neviem ci nevies citat ale ja som pisal uplne nieco ine a ty mi tu zacnes vysvetlovat co si a ako si pisal… pisal som ti ze tu vypisujes druhym ale na to iste pri druhej strane si zabudol reagovat… :smiley: ale okej, ja nemam naladu na moralizovanie a umele vytvaranie p…ovin… sorry…

3 Likes

Veď to si presne ty a ja. Ešte aj profilový obrázok si okopíroval, už len keby si zmenil “H” na “J”, tak sme oficiálne multinick. :slight_smile:

1 Like

jasne ze to pisem tebe ako prvemu, tvoje priestrelky konspiracne su tu povestne :smiley: a este klamstva samozrejme…

3 Likes

S Mattim je to vždy kolečko donekonečna a vždy vyžadovanie dokazovania každého názoru, ktorý sa mu nepáči. :slight_smile:

ja uz som skoncil hento, bue tu moralizovat ale na druhu stranu ani nepipol :smiley: funny

1 Like

K tomu poslednímu bodu: objektivně zase platí, že možnost, že to tak bylo (podvod), ještě nezakládá jistotu, že to právě tak bylo. Zvláště když lze načrtnout i jiné explanační schéma. Osobně za jednoznačnější považuji první direktivu, ale ta patrně McLaren neovlivnila, menší otazník - zatím jen otazník - je u Mercedesu. V případě druhé direktivy si raději počkám a zůstávám klidný.

Reagoval som na jezka, ci on na mna?
Az potom zacalo “porovnavanie”…

1 Like

Kde jsem tam já? :slight_smile:

Mimo obraz hádám.

samozrejme :slight_smile: pekný den

Jak ježek ve školce, že ti to není blbý.

1 Like

Ved to chronologicky dokaz, odcituj.
V mojom prvom prispevku dokonca ani nikoho nemenujem :sweat_smile:
Vadi ti, ze mne vadi, ze sa pouzivaju urazky na McLaren, ked vam obdobne vadia ine veci?
Ja neurazam a nekonspirujem, na to nereagujes a chces odo mna policajta, ale na mna reagoval Jos a nasledne jezko, potom som odpovedal…

2 Likes

tomu se říká pokrytectví. Brečí o tom, a pak tu chodí rozesrat diskuze bez nějaké přidané hodnoty

2 Likes

co ti mam chronologicky dokazat? to sa ako da ked sito nespravil ? :smiley: ty si volaky mimo kamarat… toto je uz aj na kona moc :smiley:

ja od teba nechcem policajta, to ty sa tu hras na moralistu a len som napisal fakt ale to ti nepasuje vsak? :smiley: samozrejme… neukazuj na druhych iny meter, ked si taky isty…

1 Like

Ale ja nikde nepíšem, že McLaren bol zaručene nelegálny, to je len Mattiho chabý pokus vytvoriť takýto naratív o mne.

Ja len píšem, že ak ich tá TD zasiahla a museli kvôli nej meniť brzdy, tak tie brzdy boli doteraz nelegálne. Nikde nepíšem, že to tak bolo a ani že ich mali diskvalifikovať (retrispektívne sa ti nedá).

To isté platí pri Mercedese, ak obchádzal pravidlá pri svetlej výške.

Čo sa týka RB a zmeny svetlej výšky, tak to zariadenie bolo plne legálne. Iba jeho použitie počas parc fermé by bolo nelegálne. RB ho ani nemusel prerobiť, len mu FIA naň počas parc fermé dala plombu. A evidentne ich to nijako neovplyvnilo, takže na základe toho predpokladám, že to nevyuzivali. Ak si niekto myslí, že ho využívali, je to jeho názor, ale neviem čím to chce podložiť, keďže odkedy majú plombu sa nezhoršili.