FIA pochopila, že rozdelenie výkonu 50 na 50 nie je cesta, znie z padoku | Magazín F1 - F1online.sk

Puffe tady nikdo nezpochybňuje práci kterou Toto udělal při lobbování o pravidla, ale fakt je ten, že se na to nedá dívat, pokud z toho nechceš mít mario cart s dobijením baterii

1 lajk

Aston může lobovat jak chce a dokud bude vyrábět své šasi z ratanu, tak stejně bude poslední.
Mimochodem Honda práskla, že si za vibrace volantu může sama, protože řídící tyč není dostatečně chycená.

Diskuze je o pravidlech, kdo udělal nejlepší motor a ADUO. Ale ty zase přijdeš s pěnou u huby a zase žvatláš a lžeš o Hondě a AM

1 lajk

Mercedes je jediné auto, které je pod vahou.
Hodně dovažují, mají dobrý motor, skvělé jezdce.

A ty to jen shazuješ, a furt nějaký kecy o FIA, protože sis myslel, že budeš v boji o titul taky. :-1:

Problemy s riadiacou tycou mal Newye aj v 94 a vieme ako to skoncilo.

Ja viem co by pomohlo, ale aky je plan hry neviem.
Keby som ja bol panom F1. tak znizim kers na 200 koni. zvysim prietok paliva aby mal spalovak 800 koni. zvacsim nadrz a otvorim vyvoj. Sezona je aj tak v haji, tak preco sa nezamerat na tu buducu.

podla dat to praveze velmi nestupa. takze ista nadej na zmenu tam je.

1 lajk

Puffe, ono stačí kdyby sis nastavil zrcadlo co si tu k FIA a RBR psal ty poslední dva roky. Sorry not sorry, ale tohle naprosto to stejný, zeptej se šulibrka proč se rozhodl s FIA protěžovat dva týmy na střídačku, nemyslím si, že je to prospěšný pro F1 a hlavně se to dohnalo do extrému, kde jsou nefuknční pravidla

1 lajk

Tak to chci vidět jak půjde proti Mercedesu. :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Asi se díváš do zrcadla. Pěnu u huby máš Ty. Já mám totiž na ústech líbezný úsměv.

Jojo, proto sebou od prosince házíš o zem, jak jsou ostatní idioti a jen ty tomu rozumíš

1 lajk

A co úprava podlahy na 21 pod záminkou bezpečnosti? :slight_smile:

1 lajk

pretoze je to fakt zle. Hlas pilotov nikto nepocuval, pretoze divak na obrazovke videl suboje na hrane.

Teraz je to o tom, ze kto doplachti dalej. Niektore obiehania su fakt specialne. Obaja piloti plachtia, rychlost klesa, otacky klesaju a suboj v plnom prude. Neviem ci si na taketo nieco niekedy zvyknem.

1 lajk

Jako principiálně fakt nedokážu pochopit jak to mohli dopustit, říkám si zda tam k závodění maj vůbec nějaký hlubší vztah. Nebo je vina jen ve mě :man_shrugging:

A než přiběhne @PUFF, ne nemluvím o výsledcích na wiki, mluvím o integritě závodních hodnot.

1 lajk

Raději nevzpomínat.

Však já byl ok s tím, když se přešlo na hybridy 2014, byla to změna, spoustu kritiky, ale furt jsem tam viděl závodění, tady se plachtí a mačkají se tlačítka na povle inženýrů tak k čemu to je?

1 lajk

výpočty Toni Cuquerella - bývalého inženýra z F1

1 lajk

Nemá to smysl řešit. Jsi plný negativních emocí.

Chceš měnit pravidla, ale nedal jsi žádný návrh. Jen nadáváš něco o pravidlech na míru, což není žádná pravda.

Já je měnit nechci, ale návrhů na změnu jsem dal hodně za poslední 2 měsíce už hodně.

jj, protože dominuje Mercedes, kdyby dominoval někdo jiný, tak tu skáčeš jak tvoje míchačka potom co si do ní hodil šutr.

1 lajk