FIA bude vo februári rokovať o zákaze účasti ruských športovcov | Magazín F1 - F1online.sk

aj toto by mohlo byť riešenie:

Alebo sa namiesto politiky na tomto fore venovat radsej temam o F1, ktore nie si tak nabite emociami.

Dobrou temou by napriklad mohlo byt Masiho rozhodnutie z Abu Zabi 2021, ta zvycajne vedie k pokojnym, vyvazenym a konstruktivnym diskusiam.

6 Likes

Že jo? Nebo havárie v Silverstone toho samého roku, to je taky konstruktivní téma :smile: !

5 Likes

Neboj sa, pochopil, lenze ten sarkazmus ti nejde, je maximalne trapny, detinsky a onicom. Skratka si sa opustil (skusil si sarkazmus, ale az moc nasilu). Dobry sarkazmus sa robi inak. :slight_smile:

Dufam, ze budes pokracovat aj mimo tejto diskusie. To tvojho kamosa Hogra aj vykoti, lebo ten si ide lajky ako nikto. :clown_face:

A ty si akoze bystri? Noze nam uz prezrad, ked si taky bystry, ze co to vlastne robis? Volkswagen trojzmenka alebo fastfood? :joy:

1 Like

A do tretice mozno pridat aj havariu v Monze a Verstappenove manevre v Brazilii a Saudskej Arabi.

Alebo tohtorocne rozhodnutia komisarov v Austine a Mexiku.

4 Likes

Porušování TL v Bahrajnu! Jinak do toho nejdu :smile: !

2 Likes

samozrejme, veď si ajťák (to bol sarkazmus)

Keď sa nedostavíš na kontrolu, tak končíš, je jedno či si niečo v tele mal alebo nie. Na prezumpciu neviny zabudni. Ruskí športovci neboli pred OH vôbec kontrolovaní vinou vlastnej agentúry (všetci ostatní športovci áno).

Hrdo reprezentuješ režim, hrdo nes dôsledky. Obludnosť dopingového systému v Rusku sa dá porovnávať možno tak s NDR a doteraz s tým nič (!) nespravili.

Reč je o súťažiach FIA, tam platia presne také pravidlá o ktorých sa píše v článku, aj v diskusii. A ako píšeš – futbalisti hrať môžu a veselo hrajú, akurát nemôžu reprezentovať Rusko a tak je to správne.

…akurát že vôbec. Tváriť sa, že “férovo” pomeriame sily s “ušľachtilými” športovcami krajiny, ktorá nás označuje za nepriateľský režim, je choré. Krajina ktorá zostreľuje naše civilné lietadlá, útočí na našu infranštruktúru v mori (energetické a internetové káble), na súši (muničné objekty napr. Vrbětice, či v Bulharsku), či kyberpriestore atď. Opakovane narúša náš vzdušný priestor, odsudzuje našich občanov vo vykonštruovaných procesoch, aby ich mohla vymeniť za vlastných agentov, ktorých sme my vo vlastných spravodlivých procesoch usvedčili a odsúdili.

A nie, každá iná krajina sa k nám takto nespráva (a len pripomeniem, že v tom výčte som sa vôbec nedotkol tej ich operácie na Ukrajine – čo inak v Rusku oficiálne nie je vojna).

Kamazy na Dakare sú čistá Putinova propaganda, nič viac a nič menej. V prípade OH v Soči detto. Propagujú režim, ktorý my odmietame. Reprezentujú (!) Rusko – súčasné Rusko.

Co si me beres do huby, ty zaslepenej sasku? Kdybys byl co k cemu, tak ti taky chodi vyplata z Kremlu. Ja jsem za to postavil barak :grin:

2 Likes

A nebude to tím, že tu máš 8 účtů?

1 Like

To je aktualne v kazdom veku.

Bud zdrav!

1 Like

No aspon raz, to pomenoval niekto spravne.

kokso tahat tam sovietsky svaz :thinking: :upside_down_face:
to je asi ako keby sme povedali, ze nemci nemozu byt v EU lebo druha svetova .
Jaaaj aktuality :face_vomiting:, ze sa o tom bavime.
Takze nie. To ti nevyslo.
Amici maju vyse 600 vojenskych zakladni po svete. Rusi tak par jednotiek, ak vobec.

Áno Aktuality. Aha prepáč, skoro som zabudol, že ty čerpáš informácie iba zo Zem a vek alebo z Infovojny. :smile: Zaujímavé, že pre takýchto dezolátikov ako ty je ačohentizmus jediný argument ale keď sa použije proti ruSSku tak to ti už nechutí. A ešte šťastie, že Amíci majú po svete vyše 600 základní. V opačnom prípade by sme boli aj my ľahkou korisťou pre Putlera.

1 Like

tak bohuzial. Aktuality su odpad. Vid aj ten clanok o ktorom sa bavime.
Takze americania napadaju kopec krajin, ako nedavno priznali zorganizovali 80 prevratov, ale zly je Putin.
Logika level 2000.
A ja som dezolat, pretoze sa opieram o fakty. No krasne