Tak předtím měl asi 3 perma pauzy, tady jen na rok, ale pro jistotu tu musel zase vytvořit účet, aby ostatním psal, že nemají život a jaounfurt na fóru. Samé paradoxy
Nah, tohle je trapný v tuhle chvíli. Sám moc dobře víš, co tu Jos předvádí, a jak to nezvládá. Nechápu, že máš potřebu furt se takovýho chování zastávat.
Pockaj, co s tym ma hokej? Ved na MS su hraci testovani a nezachytil som, ze by sa rusky statny doping tykal aj hokeja alebo futbalu. Prave v ruskej hokejovej repre byva plno hracov z NHL, ktori uz roky ziju v USA, tak preco by mali doplacat na to, ze v biatlone, klasickom lyzovani a takychto individualnych sportoch sa dopovalo?
Sarapova je fajn priklad. Bola potrestana za nieco, co by v pripade zapadneho sportovca bolo pravdepodobne povazovane za omyl a ocistili by ho. Pozrime sa na Sinnera ako ho branili a zbavili viny.
A k tomu Tothovi a britskym cyklistom nemas nic? To ti nestacia take priklady?
Dovolím sa ťa opýtať priamo - je podľa teba v poriadku, ako tu tento “názorový oponent” komunikuje?
A neber ohľad na štýl, ako si ho doberám konkrétne ja (“začínam od seba”). Myslím všeobecne s inými tu na fóre. Keďže ja mám záľubu v komunikácii s určitými “výnimočne obdarenými”, a užívam si, keď sa smažia vo vlastných klamstvách, ktoré im tu len zas a zas zopakujem = citujem. A naozaj s tým nebudem končiť - nie je mi to jedno = tu nejde o “názor”!
O urážkach nebudem písať, zjavne každého urazí niečo iné, niekoho aj pravda alebo iba narážka na niečo (nie len priamo urážlivé výrazy, ktoré dávajú tí najjednoduchší, keď nevedia inak)
// dezolát = poľutovaniahodný (česká verzia chcimír), takže sa asi trafili (či ja?)
@major veľa šťastia, odovzdávam štafetový kolík (klamstvá, polopravdy, názorové a logické saltá mortale pokračujú, ako čítam)
Týka sa to všetkých športov, ktoré patria pod RUSADA. Takže aj hokeja.
Možno a možno nie: akoby trestali len športovcov z východu (čo taký Armstrong? a čo Ullrich, ktorý tiež dopoval – to môžu zas plakať Američania, že trestajú len ich). Rusi mali prísť o všetky medaily zo Soči (pretože mohli trénovať nadopovaní a nik ich nekontroloval), ale majú ich – takže tí majú nahrabané dopredu.
Takže aby som to zhrnul: Rusi nemajú na západných športoviskách čo robiť. Zo športového hľadiska pretože majú nefunkčné antidopingové kontroly, z morálneho pretože reprezentujú zločinecký režim (ktorý západ odsudzuje).
Ak sa počas tréningu nechajú testovať inde a odsúdia agresívnu vojnu, čo vedie ruský diktátor, tak prosím: také sú naše (= západné) pravidlá. Ak nie, tak je to ich boj – profesionálny šport nie je jediný spôsob ako sa realizovať. Ak ale nemajú morálny problém verejne schvaľovať vraždenie stoviek tisíc Ukrajincov a Rusov, tak v mojich očiach aj tak nie sú športovci, ale kreatúry, ktoré nemajú absolútne žiadne právo dovolávať sa nejakých športových zásad a ideálov, keďže sami ich ani zďaleka neplnia.
A tím se to celý uzavře. Není co řešit, Jos tu rozkládá diskuze na běžícím pase,ale určitě je to, jako reakce na mě nebo někoho jinýho.
Zajímavý, že problém mají RBR fans (a to ne všichni RBR fans), to vs všichni samozřejmě zahrnuje 6 uživatelů dohromady.
Fakt nerozumím tomu, proč přijdeš se Jose takhle zastávat potom co tu předvádí. Btw urážky na základě vzhledu přišli od něho, tebe a norďáka. Takže ano, začni u sebe, bude to pak lepší.
Zase pride mental breakdown? Takto to vacsinou zacina.
Jezko, Nordotor, Ferda a mnohi ini nie su RBR fans. Len v tvojej hlave.
Ty nerozumies vela veciam Honziku, nic si z toho nerob.
Najskor otazka, ci je v poriadku ako komunikujem ja.
A potom obhajoba toho isteho, ked to robis ty. Tak to je aky kotrmelec.
Btw toto iste tu presne robim ja. Citujem a negujem mentalnych atletov. Ako napriklad teba ohladom tej drvivej vacsiny ruskych hracov z KHL na MS. Od tejto temy si nejako odbocil kamarat, preco?
Co taky Armstrong? Asi jedine to, ze bol usvedceny a potrestany az po kariere a bol to doping takych obludnych rozmerov, ze ho musel niekto zamerne prehliadat (rovnako ako v pripade ruskych biatlonistov).
Nemozes niekomu zobrat medailu za to, ze ich nekontrolovali. Plati prezumpcia neviny a musis dokazat vinu. Takto by si mohol odobrat medailu niekomu, kto bol cisty. Trestom bolo to, ze nemohli reprezentovat pod ruskou vlajkou.
Za to bol spominany trest vyssie a mala ich dozorovat a testovat nejaka medzinarodna antidopingova kontrola (neviem ci to tak nasledne bolo alebo nie).
Co je zlocinecky rezim? Kto povedal, ze maju zlocinecky rezim? Je to krajina ako kazda ina akurat je vo vojne so susednym statom. Rovnako ako napriklad Izrael. Rovnako ako ked USA robili “mierove operacie” a “zavadzanie demokracie” na Blizkom vychode.
A ake zapadne sportoviska? To su medzinarodne celosvetove sportoviska. Olympiada ani Majstrostva sveta nie su sutaze Europy a USA, ale celeho sveta.
Toto nie je pravda a o tom zacala diskusia. Ruski hokejisti, futbalisti a basketbalisti hraju kade tade, nielen v Rusku, takze testovani su tak ako ini sportovci posobiaci v danej krajine. A aj keby odsudili vojnu, tak sa MS zucastnit nemozu.
A mas takyto nazor aj na vojnu Izrael vs Palestina? Tiez verejne odsudzujes kroky, ktore Izrael urobil? Ci to uz je ine, lebo to sa netyka Ruska?
Už som to celé konečne pochopil. Precitol som. Si skvelý! Argumentačne si ma úplne uzemnil, tak ako už mnohých predo mnou (a tie bany boli iba za tvoj svojský štýl prezentovanie pravdy). Lapám po dychu. Netuším, či sa z toho ešte dostanem. Za odmenu posielam srdiečka. O chvíľu ich odo mňa budeš mať viac ako ti ich dal na tomto nicku tvoj parťák a „nestranný“ podporovateľ @Hedgehog (na tých predchádzajúcich tvojich nickoch ich dal priveľa (tisíce!), to neprekonám, žiaľ, nie som tu tak často – len 0,5 príspevku na deň od registrácie ).
Joj, kiežby som bol v takej vyberanej spoločnosti. Nuž nie som, musím s tým nejako žiť. Forza!
//ktovie, možno tento príspevok nedostane očakávaný, naplňujúci, obohacujúci komentár? chvíľu som sa ti nevenoval, ale ty si nepoľavil - si pre mňa hrdina!
Skoda, mal si naslapnute na to byt solidny trollersky ucet na tomto fore, ale budes uz asi nejak vekom starsi (nie je myslene pejorativne), lebo stylizacia prispevkov je tak minimalne dekadu stara co sa tyka volby slov, emotikonov atd.
A pritom keby si hned na zaciatku napisal, ze si stary znamy Shredder, aka multinick, tak si usetris cas a statistiku poctu prispevkov denne by si mal coraz blizsie nule - verim, ze behom tohto roku sa k tomu maximalne priblizis
ďakujem, že si to nepriamo potvrdil. Takže tvoje odhady pri tvojom nastavení sú pochopiteľne irelevantné a nesprávne (teda pre niekoho kto má iný morálny kompas, resp. žiadny?). Moja snaha nie je zosadiť ťa z trónu trollov na tejto stránke (si boss, fakt). Na to nemám
A potvrdil si to opäť tým Shredder - áno, to si mi už raz písal. Nebudem ti to zas argumentovať, aj vtedy si nemal problém osočovať na základe tvojich domnienok (nepotvrdil si, len si opať raz dal svoj “názor”). Ale tak musíš sa chytiť aspoň nejakej slamky, nemôžeš sa stále hrať na “neutrálneho”.
Hľadal som “shredder”, zjavne je zablokovaný a zmazané jeho príspevky. Ale daj si námahu - dajú sa však dohľadať jeho citácie, na ktoré reagovali (prípadne osloviť admina? možno má archív?). A teraz sa môžeš pokúsiť porovnať štýl - veď sa hneď aj tu snažíš prezentovať, akože to vieš identifikovať “stylizaciu prispevkov” (napr. na základe veku? ). Nie, nečakám ospravedlnenie (bez irónie).
Tiež ti prajem rovnaký pôžitok z diskusie, ktorú tu aj svojou prítomnosťou “obohacuješ”.
Krásny deň (dúfam, že toto je aspoň dve dekády staré, či?)
Prepáč, zabudol som to označiť ako sarkazmus a ty si to nepochopil. Už sa polepším a špeciálne pre teba to budem označovať (toto bol sarkazmus!). Za to máš odo mňa ďalšie