FIA bude vo februári rokovať o zákaze účasti ruských športovcov | Magazín F1 - F1online.sk

Jenom taková info pod čarou - Jos tu lže úplně běžně. Lhal tu o tom, že neměl ban (lhal o tom opakovaně a banů má několik). Lhal o tom, že tu nemá další účet (má jich tu několik). Lhal o tom, že tu je, jen když cestuje (několikrát tu byl třeba celej víkend od pátku ráno). Lhal o tom, co dělá za profesi (jednou tvrdil, že je hokejista, potom, že je ajťák a potom, že je datovej analytik). Na tom bylo nejvtipnější, když se zeptal co je median, nevěděl, jak se počítají % a završil to tím, že průměr je prý statisticky nejlepší ukazatel (kdo pracuje s daty ví, že průměr je ten nejhorší statistický ukazatel).

Ve výsledku tu Jos několikrát zesměšňoval na základě vzhledu, názorů i snaha shazovat na základě vzdělání. Já myslím, že tohle ti řekne o něm úplně vše :slight_smile:

2 Likes

To mi povedz ty, ja uz mam rodinu. A odhady radsej nechaj na inych, lebo ti zjavne nejdu. V zivote mi tu nikto nenalozil a teraz sa strapnujes akurat tak ty. Dokonca ta ani Hogr nelajkuje, tak to uz je fakt velka mizeria, lebo ten zubaty pes tu doteraz olajkoval kazdy jeden rozdielny nazor oproti mne.

Ty si mozes robit rohozku, to urcite. Co si z teba robili rohozku cele detstvo, a preto si teraz takyto. :joy:

A povedat o Hogrovi, ze tu niekoho vygumoval, navyse mna, co tu dostaval sodu odomna pravidelne az tak, ze ma tu potom viaceri obvinovali, ze ja som skoro cele forum zmanipuloval proti Hogrovi a ten sa tu dodnes z toho psychicky ruca z casu na cas. To je teda krasny znak toho ako on mna vygumoval. :joy:

Pekne si v koncoch ked chytas za slovicka, to je taka Hogrovina presne. Ty si jeho slovenska verzia. Uviedol som asi najvacsie sportove svetove podujatie - MS vo futbale - a dalej MS v hokeji a basketbale, ktore su tiez jedny z najvacsich (neratam Olympiadu teraz) a ani jedneho z nich sa nemozu Rusi zucastnit. Takze uz tu len splietas klauniadu a vymyslas, ze ved vela inych sa zucastnit mozu. :clown_face:

Pekny krc. Nic som nevybral, spomenul som posledne dvoje MS, na ktorych Rusi boli.

A ano, do velkej miery bola vzdy ruska repre tvorena hracmi z NHL. Netvrdim, ze ich tam bola vzdy vacsina, to uz si si ty domyslel vo svojej obmedzenej hlavicke, aby ti to sedelo do praUdy. Aj nasa repre byva do velkej miery tvorena najma hracmi z NHL a to ich tam chodi mozno 5-6, lenze su to klucovi hraci. Takto to tvoja poslabsia hlavicka mala pochopit.

Naopak ty si tu pisal o “drvivej vacsine hracov z KHL”, cim si vyjadril, ze poctovo to bola drviva vacsina:

A teraz len krutenice a robenie zo seba stale vacsieho klauna:

Druhykrat to pisem, na OH 2022 NHL hracov nepustila, takze toto je uplne irelevantne.

To je uplne velka miera. Takmer polovica a to tam bol top brankar, takmer cela obrana a klucovi utocnici z NHL. Ale uz aj ked odhliadnem od toho, ze si klamar a budem to brat tak, ze si skratka tupy, tak 12 hracov je “drviva vacsina”? :clown_face:

Pojem drviva vacsina pre kazdeho s aspon priemernym IQ znamena tak 85-90%+ a nie nadpolovicna vacsina. :clown_face:

Opat chyba, velka miera neznamena pocet.

Tu to velka miera nebola, ale bolo to sposobene tym ,ze vela NHL hracov, co chodilo na MS, hralo este playoff v zamori. Len v serii Tampa - Washington hralo 6 Rusov, ktori by inak pravdepodobne hrali na MS na ukor KHL hracov.

Neviem ci vies pocitat len do 7, ale ja som ich napocital 9. Skus si to preratat na prstoch. Navyse Rusi ovladli individualne statistiky a hadaj co. Dvaja najproduktivnejsi boli z NHL (zo 4 top Rusov boli 3 z NHL). Plus brankarska jednotka bola z NHL. Takze ano, toto je velmi velka miera.

2016 si kde nechal ty saso? Nehodil sa ti do praUdy, lebo tam hralo 10 (+1 nahradnik) hracov z NHL? :clown_face:
A 2015 - ty si tak jednoduchy, ze to az mozne nie je. :joy: Doslova zoberie tu metodu, ktoru som popisal ja vyssie, lebo sa mi to nechcelo hladat, ale upozornil som na to, ze sa jedna len o jednotlive zapasy (ako dokaz tvojej klauniady a klamstiev to stacilo) a ides tym operovat, ze len tolkoto ich z nhl hralo na tych MS. Ved to uz aj ten Hogr je kvalitnejsi oponent ako ty.

Takze 2015 - bolo tam 10 hracov z NHL. Obaja brankari (aj druhy brankar, Khudobin, je hrac na supiske a odchytal v zakladnej casti zapas), 7 korculiarov a v danom zapase nahradnik Anisimov, ktory ale az do stvrtfinale hral v 3. formacii a nazbieral 4 body, takze nebol to len lavickar na papieri.

To uz ani nema zmysel komentovat, ked tebe ani nedojde, ze som nic nevyberal, len som skratka pozrel posledne dvoje MS a to stacilo ako dokaz, ze si totalny bezmozeg.

Moj zivot je spokojny a naplneny, nikdy som si ani nepredstavoval, ze by som sa mal dobre ako sa mam. Ale ty vyzeras byt dost frustrovany kamarat. Co si ty nejaky komentator z Dennika N? Tam je dost podobna nalada ked to zo srandy citam. :joy:

Dalej som to ani necital, nemalo zmysel. Tie tvoje pocty hracov z NHL su idealny priklad tvojej kapacity a chapania citaneho textu. Ked spojenie “velka miera” pochopis ako “nadpolovicna vacsina” pricom svoje “drviva vacsina” tiez povazujes za “nadpolovicna vacsina”, tak to asi ani nema zmysel.

Takze povedz mamke, nech ti kupi toto:

Potom si znova prepocitaj tych ruskych hracov z NHL na MS a pozri si aj ich body (to su goly a asistencie keby si nevedel) a pozri si z ktorej ligy vacsinou mali Rusi brankarsku jednotku. Potom si to nejako v hlavicke pospajaj a vrat sa sem a napis pravdu, ze ruska repre bola vzdy do velkej miery tvorena hracmi z NHL.

Pekny vecer ti prajem.

2 Likes

Daj dokaz ktore su tie moje dalsie ucty, ked ma z niecoho obvinujes. Tak ako ty tvrdis, ze @Hogar nie je tvoj ucet, tak ani ziadny iny Jos nie je moj. Skratka lucky coincidence. :clown_face:

Klamstvo za klamstvom z teba lezie. V prvom rade, nikdy som nenapisal, ze SOM hokejista. V druhom rade, datovy analytik nie je ITckar? Honziku a uz nie som ani datovy analytik (pokrocil som odvtedy), ale v IT stale som, stale su to krasne peniaze za pohodlnu robotu, ktora cloveka bavi, ked ma na to hlavu.

No ked je tu niekto, kto klamal o svojom vzdelani a povolani, tak je to jeden plesnivy HRista z Brna menom Janko Groh, ktory sa hral na to, ze vystudoval VUT, lebo chytil rapel z toho, ze ma zaplatenu pseudoskolu a citil sa menejcenny, ze robi na HR. :clown_face:

A toto je len zmes klamstiev, doslova NULA pravdivych tvrdeni v tejto vete. Ked uz nieco tvrdis, tak to aj doloz citatom a mozem ta tu rozobrat na suciastky ze klames.

Ano, toto jedine je pravda, toto som ti robil a budem robit nadalej, lebo ty si zakerna klamarska nula, co sa nestiti nicoho. Tak ako to robil aj Nordotor, myslim ze aj jezko a par dalsich. To je nahodicka co? Ten jeden chudacik sikanovany je to lietadlo a ta vacsina su ti hajzli, tak? :joy:

A nehraj sa na to, ze ty keby mas niekoho z nas verejne dostupne info (ziadne sukromne, vsetko su to veci, co si sam dobrovolne zverejnil na internete), tak to tu nepostnes. Joj aky by si bol stastny, keby o nas vies to co tu vsetci vedia o tebe. Ten tvoj posledny mental breakdown kvoli tej fotke bola cistaaa fantaaaazia. :joy:

Vies ci rekne o niekom uplne vse? Ked je sam jediny proti vsetkym a pohadal sa tu uz s kazdym, okrem svojej trojclennej particky hic. :joy:

2 Likes

Hele už to Jos přišel potvrdit, co jsem tu napsal. A ještě tu bude chtít o tom zase lhát

A už to zase mentálně nezvládá, tak přechází na osobní útoky. Změna je v tom, že už ani nezapírá, že je to mentální chudák, co se tu snaží shazovat zase na základě profese a vzdělání. Ale samozřejmě, že tam překrucuje i to, co jsem údajně tvrdil. Toliko k tomu, jakej je Jos udajnej borec, Jos je prostě lidská troska, nic víc :slightly_smiling_face:

2 Likes

Však ano, jsem si tě tu opakovaně natřel (jako teď) a zase to mentálně nezvládáš, tak tu máš další mental breakdown. Snažíš se někoho stáhnout k sobě, aby to nevypadalo tak uboze, to je celý. Ale svojí ubohost jen zesiluješ😀

1 Like

@Jos_Is_Back @Shark @HellHogr dajte si pauzu borci

8 Likes

Takže si sa chytil na všetky tri udičky – to potom je taký jednoduchý/nudný úlovok už ani nebaví „loviť“ = skočíš na všetko. A zas si iba tým potvrdil tvoje predchádzajúce klamstvá/polopravdy a potvrdil moje tvrdenie o tebe – že si KLAMÁR (aj keď už prekrúcaš inými polopravdami). Možno je až dobre, že tráviš toľko času v online priestore, pre tvoje blízke okolie a tvojho partnera. :rainbow_flag: My to tu nejak vydržíme, hlavne nech je ten vzťah v poriadku :smiling_face_with_three_hearts:

Máš zvláštne hodnoty/priority, na ktorých je postavená tvoja smutná existencia. Dobre a dávam ti srdiečko :heart: (jediný dôvod, prečo si na stránke f1, keď ti konečne niekto dá súhlas s tvojím “názorom”? Fakt smutné, takže ti osrdiečkujem celú diskusiu, ok? A poprosím aj ostatných, veď predsa ide o veľa a nie je to tak náročný úkon. Ďakujem.) :kissing_heart:

dobre

• to bola prvá reakcia na mňa od teba, a teraz:

dobre

Napísal „vrajajťák“, dobre

// prepáč, tentoraz bez udičiek, príliš ľahký až nudný úlovok :fishing_pole_and_fish:

2 Likes

Jeden z nich má pauzu do 2026.
Žel se mu nechce na trestnou lavici.

3 Likes

Motoršport je drahá vec. Aj u nás musíš mať bohatých (nie stredná trieda) rodičov aby si mal vôbec nejakú šancu a potom ešte získať sponzorov. To nie je o tom, že vyťahuješ chudobné bujatske decká z chudoby – to je o tom, že umožníš zábavku pre deti ruským režimom schválených oligarchov.

Inými slovami – môžu si zvoliť iný spôsob realizácie. To je to minimálne, čo proti svoju úbohému režimu môžu spraviť.

2 Likes

Keď v krajine nefunguje antiodopingový systém, keď jej antidopingová agentúra naopak kryje (!) štátom organizovaný (!) doping vlastných športovcov, keď s tým odmietajú čokoľvek spraviť niekoľko rokov? Čo to má spoločné so športom? Pre športovca by malo byť “najviac” súťažiť podľa pravidiel. Obabrávať pravidlá je reprezentácia krajiny? To je čistá propaganda diktátorského režimu, nič viac. Športovec, čo nemá úplné klapky na očiach, tak to musí vidieť. Rovnako ako to musel vidieť športovec reprezentujúci ČSSR, NDR, tak aj dnešné rašistické Rusko.

Lenže pretože peniaze sú až na prvom mieste (a arbitri nie sú nezávislí, ale zas len z účastníckych krajín…), tak ani nápravu tohto dopingového šialenstva si medzinárodné športové zväzy nedokázali vynútiť.

A to ani nevravím o tom, že mnohí ruskí “športovci” sú príslušníci armády, ktorá vedie útočnú vojnu – pre takých má byť “najviac” reprezentácia krajiny na nejakom mierovom podujatí? Absurdné.

Tá Ukrajina bola už len posledná kvapka. Ruskí vojaci doteraz neodišli z Moldavska, či Gruzínska, kde rozhodne nie sú s posväteným miestnych vlád. Ostatne, pekný kus Ukrajiny okupujú od roku 2014, ale veselo mohli športovať. Ktorý kus krajiny anektovali USA? Kus Iraku, či Afganistanu, Mexika?

2 Likes

Pekne si v koncoch, keď nemáš nič k téme. Nemáš čím vyvrátiť tie svoje zákerné klamstvá o “drvivej väčšine” hráčov z KHL v repre? :clown_face:

Všimol som si, že si slabší a chápanie textu ti robí problém, ale toto už je veľa. Veď tieto dve tvrdenia sú pravda a druhé podporuje prvé. Nemôžu sa zúčastniť “rôznych podujatí” si si zas zamenil za “všetkých podujatí” a na tom si stroskotal. Čo si dyslektik?

Ty musíš byť Honziho frajer, keď furt tú homosexualitu opakuješ. On zas stále spomína honenie medzi chlapmi. Ste sa našli teplouši dvaja. :clown_face:

Vidíš, keby si chápal veci aspoň tak ako ja, mohol si byť tiež ajťák a nemusel si muklovať vo Volkswagene na nočných. Nejak vás tu viacerých tí ajťáci žerú chlapci. :joy:

1 Like

Ale veď toto je v poriadku. Nech ich vylúčia zo športov, ktorých sa to týka a nech im za to zakážu na pár rokov vystupovať pod ruskou vlajkou ako to spravili. Proti tomu nič nemám a ani som nič na obhajobu toho nenapísal. Jediné čo som napísal je, že pri posudzovaní dopingu je dvojaký meter.

Britskí cyklisti dopujú, dokonca to bolo organizované tímom Sky, škandinávsky lyžiari dopujú a veľa iných tiež. Dokonalý príklad sú cyklisti Wiggins a Froome. Samozrejme obaja astmatici.

Froomovi zistili v tele dvojnásobok maximálne povolenej hodnoty nejakej látky v tele a nikdy za to nebol potrestaný, hoci rok predtým iný cyklista dostal ban za 1,2 násobok tej istej látky.

O Wigginsovi asi toto stačí:

Wiggins dostal terapeutickú výnimku na triamcinolón pred Tour de France 2011 a 2012 a Giro d’Italia 2013 vždy od toho istého doktora. Bol ním bývalý šéf lekárskej komisie Medzinárodnej cyklistickej únie Mario Zorzoli, ktorý v minulosti čelil obvineniam zo spoluúčasti na najhoršom dopingovom období v cyklistike.

A teraz si predstavme, že Sky by bol ruský tím a Wiggins s Froomom Rusi. :sweat_smile:

Možno by ani nemuseli byť Rusi. Možno by stačilo keby to boli Slováci. Sagana dokázali diskvalifikovať neprávom len preto, aby niekto iný dokázal získať zelený dres. Navyše si to ešte aj po rokoch priznali, že tá diskvalifikácia bola chybná.

Mateja Tótha šikanovali a zakázali mu štartovať na pretekoch kým ho prešetria, hoci nikdy nič nelegálne u neho zistené nebolo. Musel dokazovať svoju nevinu, čo je choré.

To fakt nevidíš ten dvojaký meter?

PS: Vo vrcholovom a najmä vytrvalostnom športe dopujú takmer všetci. Ide len o to, kto to spraví tak, aby mu na to neprišli. :slight_smile:

1 Like

Už bude koniec, Shark sa zrútil, argumenty nemá, tak už len vata a trápne urážky. A Honzi aj tak nikoho nezaujímal od začiatku diskusie, len sa vtieral ako obvykle a raz za čas sa mu ušla nejaká reakcia. :slight_smile:

1 Like

Mne pride len vtipne, ze teba tu nedavno polka fora lyncovala ze si sa stal Novym hogrom a neviem co a ze si dezolat atd, pritom ked ti tu Shark cez vikend pisal to, co pisal, tak nikto sa nemal k tomu aby to ukoncil

Ludia su jednoduchi, chcu proste vidiet krv

2 Likes

No pozor, pri ruskom dopingu je diametrálny (!) rozdiel – tam to kryla (!) ruská antidopingová (!) agentúra!

Športovci boli štátom drogovaní počas tréningu a potom ich “vyčistili” na preteky. V ostatných krajinách ťa štátne antidopingovky kontrolujú aj počas tréningov. Rusko toto nikdy nenarovnalo.

Takže áno, na limit idú všetci, ale národné antidopingovky idú dopingu po krku. Nikde (!) doping neorganizujú, v Rusku áno.

2 Likes

Nie novym Hogrom, ale ze sikanujem Hogra. Tak to tusim bolo. Hogrom sa nemoze nikto stat, Hogrom sa musis narodit. :joy:

Tak asi to tym par moralistom pride tak, ze viacero ludi sa pridalo ku mne a Hogrovi nakladaju a nicia ho a davaju to za vinu mne, lebo podla nich dospely clovek nemoze konat samostatne, ale necha sa takto ovplyvnit.

No a teraz ten pocit zjavne nemaju, lebo Shark nikomu nenaklada, len tu robi zo seba klauna. Shark je skratka nula, ktora uz prisla do diskusie s tym, ze ide urazat. Ale asi ma sam so sebou problem, ked mu ta homosexualita tak chodi po rozume. :clown_face:

2 Likes

A preto bol trest pre nich spravny - boli vyluceni z konkretnych sportov a v ziadnom sporte nemohli reprezentovat pod vlastnou vlajkou. S tym nemam najmensi problem a suhlasim s tym trestom.

Lenze ironiou je, ze napriklad v biatlone rusky doping kryl aj skorumpovany norsky prezident IBU. Takze to nie je len o tom, ze samotni Rusi to kryli. :sweat_smile:

A takito ludia su v celom sporte, akurat napriklad v cyklistike to takto ovladaju Briti.

Ja teda pisem o dvojakom metri posudzovania pripadov sportovcov zo zapadu a z vychodu (kam radia aj nas), ktory je velmi velmi neferovy a okaty. Nehovorim, ze automaticky maju dost napriklad Briti rovnaky trest ako Rusi, to nie, lebo to (pravdepodobne) nie je organizovane statom, ale ze by mali byt suspendovani podla rovnakeho metra vsetci sportovci a ziadne vynimky ze akoze astma a vyhovorky ako na zakladnej skole, ktore samozrejme na medzinarodnom fore antidopingove organizacie im schvalia.

Takze zopakujem otazku - fakt nevidis ten dvojity meter?

1 Like

Jos se nikdy nestal novym Hogrem. Jos je kapitola sama o sobě. Několikanásobný ban, lhal o tom, uráží tu a hledá všechny možný cesty na urážky. Kdyby se Jos držel toho, že ban je ban a neustále tu nevytvářel další účty, tak by tu byl klid.

1 Like

Si zase dostal nálož, rychle jsem ukázal na tvoje lži, tak budeš dělat, že to najednou nezajímá. Ty jsi fakt ztracenej připad. I @Hedgehog už nemá sílu tě furt bránit.

Však to isté píšem. To nie je irónia, to je smutné. Peniaze až na prvom mieste. Preto mi príde úsmevné dožadovať sa prístupu Rusov na medzinárodné stretnutia, keď rozprávkam o tom, aké je to celé spravodlivé neveríš ani ty sám.

Ruská vlajka nemala byť na medzinárodnom poli už dávno – ten biatlon je jeden príklad, ďalším evidentným je hokej (skorumpovaný Fasel). Takže naopak – v tomto smere dlho požívali Rusi výhodu, dôkazom toho sú ich medaily zo Soči, ktoré im ani spätne nedokázali vziať :face_vomiting: .

Akože astmu majú aj ruskí bežkári, takže tam je to spravodlivé (inak záťažová astma existuje). Šarapova :tennis: brala zas liek na srdce (akurát si blbo spočítala, kedy to musí pred zákazom vysadiť, tak dostala :banana: ). Takže nie, v tomto na Rusov dvojaký meter nie je.

3 Likes