Príde mi že Slovenská či Maďarská vláda toho robí dostatočne veľa aby naštrbovala západné hodnoty a bola vylúčená z medzinárodných podujatí.
Neviem prečo mi tu splietaš dookola niečo o nejakom práve, sa zúčastnovať a omáčky okolo toho.
Absolútne ma to nezaujíma, kľudne sa može FIA nasrať a od zajtra volať iba Uzbekov.
Ak je pre teba sranie si na hlavu od Ruska, že sa zopár jedincov ktorý nemajú iné možnosti ako športovať na medzinárodnej scéne, jedine tak, že by športovali pod neutrálnou vlajkou tak ma to mrzí.
Mne je na konci dňa absolútne uprdele akú národnosť má športovec. Nebudem trestať niekoho len za to, že mal neštastie a musí trpieť glupeho d3menta ktorý sa rozhodol poslať vojsko do vedlajšej krajiny. Až sa bude nejaký športovec verejne vyjadrovať ku podpore režimu, tak takému logicky okamžite zakážem športovať na takýchto závodoch.
Tak isto ako keď Slafkovský, Vlhková či Slovenský národný team (hokej/futbal) svojím športovaním nereprezentujú pre mňa názory Ficka ale chcú športovať a reprezentovať svoju vlasť.