F1 chce oživiť veľké ceny dvoma povinnými zastávkami v boxoch | Magazín F1 - F1online.sk

Zvláštne, že vy dvaja zelení mozgonauti vždy ostanete ticho, keď príde reč na to, aké autá soferujete vy. :sweat_smile:

Prepac mi ovecka

Utekl ti ze sklepa Jos, dej mu zase náhubek a zavři ho, ten se jinak těch komplexů a závistí nezbaví

2 Likes

@Hedgehog Klid chlapaci. Vzdyt je to jenom rage-bait. Ja cupru nemam a ocividne jsem nikdy nemel. Špíňák pise, ze byla pujcena = vlastnictvi je nekoho jinyho. Pokud se nepletu, tak pri zapujckach je vzdy zakaznikova strana pojistena tim, kdo to pujcuje. Takze jeho tvrzeni o rozpoctovym stropu je pass. Zase se sam sebe vyoutoval…
Nemuzete to tady tem dvoum holkam mit za zle. Vzdyt mimo klavesnici nic nedokazali. Jeden vypisuje headhunterum na linkaci a druhej se chlubi jen sachem. Je to jeho nejvetsi dosazenej milnik v zivote. Muzeme jen doufat, ze jsou v puberte a prat jim jen to nejlepsi. Zit ve zklamani, sikane a chudobe musi bejt na hlavu. Coz tady ukazuji nekolikrat denne. Ostatne jestli vam k tomu reknou vic, tak se jich muzete zeptat. Me osobne to nezajima. Byl bych z toho smutny a musel jim poslat petikorunu… Nemam rad tyhle spatny osudy u deti, co pochazi z rodiny, kde matka je sestra a tatinek bratr maminky.

1 Like

Piš už konečně niečo k formule alebo nepiš nic

Jestli to myslíš upřímně a od srdce, tak možná…

2 Likes

LOL. Zrovna dneska mi přišla nová no…

1 Like

Mas mechanicku?
Doporuc nejaku

Neměl, když byla na leasing a ještě si to stihl rozbít, holt holá hlava, holé neštěstí

1 Like

Co ti mám psát k F1, když tebe zajímá, jestli se tu můžeš do mě pustit a kdy a nic jiného

1 Like

Jj nic ma nezaujima, len tvoja existencia uhadol si

Jedině mechanickou. A zaleží na co jí máš. Já mám HyperX Alloy Origins Core, PBT, TKL, RED spínače. RED spínače proto, protože jak psal rAstor, potřebuju být víc headhunter - davat víc hlav. Na větší psaní určitě BLUE spínače (ty jsou ale hodně hlučné, takže jedině když jsi s ní někde sám) a nebo AQUA - to je takovej kompromis mezi RED a BLUE.
Přemýšlel jsem o Logitech G PRO, ale je zbytečně drahá, tahle by měla být hoodně good a splnit učel. Na gamimg má HyperX i lepší hodnocení dle recenzí.
Samozřejmě nemá numerickou část (TKL), ta je pro ten učel naprosto nonsense a překažka, na práci mám jinou.

https://www.alza.cz/hyperx-alloy-origins-core-pbt-red-us-d7564508.htm?o=1

3 Likes

Keby bola na leasing a rozbil by ju, tak to vykryje poistka a nič sa nestalo.

Tebe ani ten leasing nedajú, preto musíš jazdiť dvojkovú Octaviu a hanbíš sa toť tu priznať. Podozrivé ticho keď príde reč na tvoje auto. :sweat_smile:

Výborná volba za super prachy. :+1:

2 Likes

Pekne zhrnuté, no Honzík má 31 rokov, takže o to je to smutnejšie.

Tu má “malej” Míša taky :smiley: Teda myslím :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

No ja by som chcel ked uz mechanicku, tak aby bola co najmenej hlucna a numericky blok takisto potrebujem :sob:
Som konzerva v tomto ale mas pravdu ze ta logitech je extremne draha a to ma uz puff uvrtal do logitech headsetu

Ja mam vlastne okrem klávesnice vsetko logitech

Dakujem ti za rady

2 Likes

Tak s Logitech chybu neuděláš, třeba Donk má klavesnici i myš Logitech :D, ale jakoby přijde mi že to mají trochu natažené ty ceny. Každopádně jejich 60 gramovou myš si nemužu vynachvalit. :+1:
Ale koukal jsem, že HyperX dělá podobnou a stojí cca o litra meńě, takže…

3 Likes

Tak red switche patří mezi ty tišší spínače. Zaleží, jak to máš doma.
Můžeš zkusit Dark project Fuji 2. Teď v black friday za 1000kč a cena výkon na topu, a je tichá.
Ale Hyperx je jistotka taky za super peníze.

Já mám teď Monka kg991w, je v klidu, ale ta Hyperx lepší a kvalitnější.

3 Likes

Pff, hipsterský elitista :stuck_out_tongue: