F1 chce oživiť veľké ceny dvoma povinnými zastávkami v boxoch | Magazín F1 - F1online.sk

… tak jsem zjistil že on má s označením 60, skoro :slightly_smiling_face:

2 Likes

V novém roce vyjde Logitech pro X2 superstrike. Čekám na ni. :slight_smile:

3 Likes

Jo, ta je ještě menší (60% celé klasik klavesnice), ale funkce má všechny, takže defacto skoro uplně stejné. :+1:

2 Likes

60 znamená, že to je 60% klávesnice, takže bez numeriky, F1, F2 atd… a rozložení kláves hodně u sebe. Je malinká no. Já jsem děda, takže potřebuju 100%.

5 Likes

Jo, ale musí se s tím umět. Nedávno jsem mu dělal něco na pc a celkem jsem rostl, je to o zvyku.

2 Likes

Jak píše Puff, je tam to rozložení klaves víc u sebe, u týhle TKL by mělo být stejné jako u klasik, prostě tam jen neni numerická část. Na ty 60 bych se asi dlouho překlikával. :smiley: Ale jak řikaš, je to o zvyku.

2 Likes

Je tam numericky blok?

Tady máš brácho. Lepší a levnější klávesnici najdeš jen na smeťáku.

2 Likes

Jestli chces logitech g915/g815, tak to ani neber. Bral jsem si ji a po 2 mesicich mam pryc barvu z zklaves. Logitech setri a nedavaji coating na capy. Za 100€ je novy layout, ale to u klavesnice za 5-6k resit nechces…

Dark project je hodne dobrej. V tom budgetu co jsou, tak jako snad jedini olejuji keycapy. A ty sapphire spinace zni dobre v kombinaci s naolejovanim.

1 Like

@Hedgehog

Jo na profesora Puffa v tomto dej. Tohle je v podstatě puff v jeho primu s jeho settingem. :pray:

…teď už to trochu fláká.

2 Likes

Beztak tam ma puff aimbota

no ten první kill tady jakože nechapu vubec. :face_with_spiral_eyes:
Ale vím, že s klávesnicí a myší za dvě kila se ti to nepovede.

2 Likes

Nevravim. Odpovidal jsem @bob kde vznikl napad na sprint.
Za me je to sice koukatelnejsi nez dalsi trenink na druhou stranu si to dokazu predstavit v jeste lepsim formatu nez je to ted.

Co se tyka uspechu … tak ten to opravdu ma, aspon pocet prodanych listku na zavodni vikend a sledovanost v TV tomu nasvedcuje. To jestli jsou vsichni spokojeni si nemyslim, ale urcite to zvedlo sledovanost. Nepocitaje poctu F1 podcastu ktere na tom rejzujou pri jejich “ analyzach”. Preci je to atraktivnejsi nez si povidat o treninku…

zuoya gmk87 + Otemu peach V3 - uplne tiche a paradne. + nejake ploche keycaps. cely setup mas za nejakych 50-60 euro. je to sice plast ale normalne sa mi na tom lepsie klepe ako na keychrone, ktory stal 3x tolko.

1 Like