V tomhle rusofilové drží při jednom, pak se Jos s Ferdou jinde zase zhádaj a sežerou. Docela typické pro jednodušší jedince.
Jojo, určitě, jen jsem se zeptal oč vám vlastně jde
No přece o pobavení. Ještě než jsem svůj příspěvek začal tvořit, tak jsem věděl jakou vlnu zábavy přinese.
Však si potvrdil, co jsem psal, ty jsi vážně vyptalanej
Každý jak je libo
Jojo, fotka Putina nad postelí, v obýváku vlajka SSSR a budou psát, že Rusko se jen brání a Ukrajina za všechno může. I za ty drony nad Polskem, bys blil z takových existencí gulagu
Nepripomína ti to teba s Honzim, keď píšete o Puffovi aký je klaun a že sa chová ako k0k0t?
Ako hrdý “rusofil” v posledných rokoch pravidelne dovolenkujem v USA, zatiaľ čo v Rusku som v živote nebol a navyše pracujem na projektoch pre americkú firmu.
Pekné zúfalstvo hoší.
Vedel som, že fotky a video z Abu Dhabi 2010 vás rozhodia, ale nečakal som že až takto.
Od Vettela v Abu Dhabi 2010 cez Petrova až po SSSR a drony v Poľsku.
My sme to o tebe vedeli Honzi.
Ideme aj do Izraela alebo Kataru v tejto téme?
Či sa vrátime naspäť k tomu ako Vettel dvakrát v kľúčovej VC vyplieskal Alonsa?
Co tam máš Ty?
Alonsa okrášleného bílým batikováním?
Jasný Josi, USA co je u tvých rodičů ve sklepě co? Ty jsi fakt tak tupej, že to není ani možný
Nezáviď a makaj, aby si sa tam aj ty mohol niekedy pozrieť a nebol odkázaný na to, že ťa tatko bráva na Veľké ceny po Európe.
USA je krásna krajina, povedal by som že jedna z najkrajších a najrozmanitejších, až na tú politiku a to, čo tam stvára extrémna ľavica, ktorú tak rád ospevuješ a podporuješ. Ale bordel je všade vo svete, ide o príordné krásy a pekné mestá.
Škoda že nemám rudou vlaječku, abych zelené kluky potěšil.
Asi začnu shánět na Aukru.
Zalezi na poptavce a pruzkumech a F1 v tom neni vyjimka, turba si vyzadala dnesni zakladna fans 50+ z nostalgie, technologie 70. let, stejne tak neco jako ground effect, ten je ve sve puvodni podobe 70/80. let krajne nebezpecny.
Tlacitko haha
Přesně kvůli takovým lidem jako Jos to vypadá na Slovensku tak jak vypadá. Závist, lži…už ho nech jen ať se doklepe.
Myslím, že šampión Vettel im stačí. Veď vidíš akí sú besní.
Načisto im z Vettela preplo. Dokonca až tak, že popierajú historický fakt, že Československo oslobodila červená armáda.
Teším sa už na vaše voľby, to tu bude zábava na fóre.
Po našimu “Dzyndzyk”.
Zajímavé kombinace barev. Zejména u horního spektra musí každý estét šíleně trpět.
Na Slovensku to vypadá tak ako aj v Česku - ako si zariadiš, tak máš. Tak to predsa má v demokracii a kapitalizme byť.
Niekto tu má krásny život a niekto sa vyhovára na politikov.