F1 by sa mala vrátiť k autám z roku 2010, odkazuje Verstappen (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

V tomhle rusofilové drží při jednom, pak se Jos s Ferdou jinde zase zhádaj a sežerou. Docela typické pro jednodušší jedince. :grinning:

1 Like

Jojo, určitě, jen jsem se zeptal oč vám vlastně jde :smile:

2 Likes

No přece o pobavení. Ještě než jsem svůj příspěvek začal tvořit, tak jsem věděl jakou vlnu zábavy přinese. :wink:

1 Like

Však si potvrdil, co jsem psal, ty jsi vážně vyptalanej :grinning:

2 Likes

Každý jak je libo :smiley:

2 Likes

Jojo, fotka Putina nad postelí, v obýváku vlajka SSSR a budou psát, že Rusko se jen brání a Ukrajina za všechno může. I za ty drony nad Polskem, bys blil z takových existencí gulagu

1 Like

Nepripomína ti to teba s Honzim, keď píšete o Puffovi aký je klaun a že sa chová ako k0k0t? :joy:

Ako hrdý “rusofil” v posledných rokoch pravidelne dovolenkujem v USA, zatiaľ čo v Rusku som v živote nebol a navyše pracujem na projektoch pre americkú firmu. :joy:

Pekné zúfalstvo hoší.

Vedel som, že fotky a video z Abu Dhabi 2010 vás rozhodia, ale nečakal som že až takto. :joy: :joy: :joy:

Od Vettela v Abu Dhabi 2010 cez Petrova až po SSSR a drony v Poľsku. :joy:

My sme to o tebe vedeli Honzi.

Ideme aj do Izraela alebo Kataru v tejto téme? :sweat_smile:

Či sa vrátime naspäť k tomu ako Vettel dvakrát v kľúčovej VC vyplieskal Alonsa? :de:

Co tam máš Ty?
Alonsa okrášleného bílým batikováním? :rofl:

Jasný Josi, USA co je u tvých rodičů ve sklepě co? Ty jsi fakt tak tupej, že to není ani možný :grinning:

1 Like

Nezáviď a makaj, aby si sa tam aj ty mohol niekedy pozrieť a nebol odkázaný na to, že ťa tatko bráva na Veľké ceny po Európe.

USA je krásna krajina, povedal by som že jedna z najkrajších a najrozmanitejších, až na tú politiku a to, čo tam stvára extrémna ľavica, ktorú tak rád ospevuješ a podporuješ. Ale bordel je všade vo svete, ide o príordné krásy a pekné mestá. :us:

Škoda že nemám rudou vlaječku, abych zelené kluky potěšil.
Asi začnu shánět na Aukru. :crazy_face:

Toto:

Ale najradšej by tam mal Fernanda takto:

Zalezi na poptavce a pruzkumech a F1 v tom neni vyjimka, turba si vyzadala dnesni zakladna fans 50+ z nostalgie, technologie 70. let, stejne tak neco jako ground effect, ten je ve sve puvodni podobe 70/80. let krajne nebezpecny.

Tlacitko haha :smile::smile:

2 Likes

Přesně kvůli takovým lidem jako Jos to vypadá na Slovensku tak jak vypadá. Závist, lži…už ho nech jen ať se doklepe.

2 Likes

Myslím, že šampión Vettel im stačí. Veď vidíš akí sú besní.

Načisto im z Vettela preplo. Dokonca až tak, že popierajú historický fakt, že Československo oslobodila červená armáda.

Teším sa už na vaše voľby, to tu bude zábava na fóre. :joy:

Po našimu “Dzyndzyk”. :blush:

Zajímavé kombinace barev. Zejména u horního spektra musí každý estét šíleně trpět.

1 Like

Na Slovensku to vypadá tak ako aj v Česku - ako si zariadiš, tak máš. Tak to predsa má v demokracii a kapitalizme byť.

Niekto tu má krásny život a niekto sa vyhovára na politikov. :joy: