F1 by sa mala vrátiť k autám z roku 2010, odkazuje Verstappen (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Hele, jen je krmíte. Pro ně to byla slast a využívaj situace z toho jak to dopadlo, a dobírají si vás. Každý kdo se díval na to názor má jak dobře se předjíždělo, a když to vyčítaj jen Alonsovi, tak ať :smile: Pro mě je to ukázka buď jejich nekompetentnosti, nebo trollingu. Obojí mě u nich vlastně nezajímá :smiley:

2 Likes

Skus byt konkretny.

Minule som tu velebil napriklad Apple, len mi uniklo kedy sa tato firma z USA prestahovala do Ruska? :thinking:

Vettel je z Nemecka, Verstappen je z Holandska, Red Bull je rakusko-thajsky.

Jo, aha, ty uz aj za Petrovom vidis politku?

:clown_face:

Tak ještě jednou.

1 Like

Navíc je to ukázka jak u nich index strachu z příští sezony roste :sunglasses:
#Alonso opět na vrcholu

2 Likes

Lol, ještě ukaž neznalost historie, že Američani vstoupili na území Československa dřív a osvobozovali od Plzně. Ty jsi strašný ruský koště😂

1 Like

:eyes:

Komplex? A z akeho dovodu by som ho mal? Vzdy ked bol v suboji s Vettelom, ktoremu som vtedy fandil, tak ho Sebastian porazil. :sweat_smile:

Skor to vyzera na komplex z Vettela na vasej strane. A ten komplex je tak velky, ze ste kvoli nemu zacali mat radi aj Hamiltona, ktoreho ste neznasali od 2007. :joy:

Ale za to vie, ze 3 sa nerovna 4. :joy:

Tak ty jsi jeden velký chodící komplex, pak si tu hrej na to, že máš Alonsa rád, ale kopeš do něj furt. To stejný, proč máš komplex ze mě, když mě neznáš? I když mě teda stalkuješ, protože nic lepšího v životě nemáš :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Je to tak, tohle je jen regulérní vyvolávání hádky.

2 Likes

Právě, něco si kompenzují, ale to je jejich problém :man_shrugging: Někdo se těší a raduje z fandění, a někdo chce svou žluč přenést na ostatní :wink:

2 Likes

Si dostal na prdel z lekce historie, tak se zase sundáš ještě v počtech, když si tvrdil, že souboj s Petrovem rozhodl? Takhle vyptalnaje člověk reálně snad nemůže být…

2 Likes

Jo akorát mi docela vadí, když mi někdo ve stejné konverzaci lže o tom, co jsem psal/nepsal. To je jako jinej level už…

2 Likes

Tak to víš, lidi co si furt stěžují, že je něco špatně nebo, že někdo něco jinej udělal, tak jen ukazují, jak jsou v životě nešťastný a chodí si to vyblejt tady. To je jejich vizitka a vizitka jejich inteligence

2 Likes

Tak, ale všiml sis, že u te skupinky uživatelů je běžný lhát, překrucovat, pokrytectví a nulová sebereflexe :nauseated_face:

1 Like

Ale no tak, to je nejběžnější taktika trollů :smile: Zejména u Jose, no a když to na Ferdu přijde, zapomene i na nákup :smiley:

1 Like

Jenže je to Vaše žluč, která se při poukázání pravdy nejvíce hýbe. Všichni ostatní se smíchem plácají do stehen. :raised_hands:

2 Likes

Ty si bol v dejepise snad este horsi ako v matematike a anglictine. Ani nechcem vediet kolko tvojho tatka muselo stat to, aby ta vobec zobrali na tu pseudoskolu. :joy:

Screenshot 2025-09-12 at 15.25.38

Ruské koště ťa urobilo ty zúfalec. :ru:

1 Like

I trollit se musí umět, tohle spíš vypadá na pokročilou demenci. :grinning:

2 Likes

Veruže som si to všimol, absolvente VUT jazdiaci na Porsche po rohlíky. :joy:

:clown_face:

3 Likes

Hovor mi o tom. Väčšinou keď sem napíšem, tak v momente si tu ty alebo Honzi a do hodinky ste tu všetci traja. :joy: :joy: :joy:

A to vás piškotek opakovane vyzýval nech kašlete na mňa, že vás len trollím. :joy:

1 Like