F1 by sa mala vrátiť k autám z roku 2010, odkazuje Verstappen (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Myslis, ze do tych troch predbehnuti pocitaju aj to ako Button predbehol Alonsa? :thinking:

O Petrovi tu fňukáš jen ty a Jos

1 Like

Jakou pravdu? Však ty nejsi scjopnej ani doložit opak

1 Like

Ty si dal nejake tvrdenie, tak ho doloz. Vymenuj tie 3 predbehnutia.

Tahle Brazílie s Kanadou 2011 jedny z nejlepších závodů všech dob. :+1:

1 Like

To netuším. Vždyť mění i startovní pořadí.

Nn, ja som ti len pripomenul majstra sveta 2010 a jeho skvely vykon v Abu Dhabi, na ktory sa ostatni piloti v boji o titul ani len nechytali. :slight_smile:

Fernandovi to nikdy neslo, ked sa rozhodovalo v poslednom preteku sezony.

Ještě, abys něco věděl :grinning: když Button v souboji s Alonsem v AD 2010 nebyl, se zas dva lháři sešli

1 Like

Zase špatně. My Petrova naopak velebíme. :crazy_face:

1 Like

Wau, to je síla tohle.

2 Likes

Tak vy dva velebíte všechno co je z Ruska, u vás dvou to nepřekvapuje

1 Like

Asi už mi to nevysvětlí :smiley:

2 Likes

Určitě nevysvětlí, spíš si vymyslí dál věci který tady ani nikdo nepsal. Já se fakt nestačím divit. :smiley:

2 Likes

I kdyby byl Petrov z jižního pólu, tak v Abú odvedl mnohem lepší práci než Alonso.

1 Like

Čím, že měl lepší strategii? Ferdo, už stačí, nemusíš se tak ponižovat na úroveň Jose. Ale hezky si tu brnkáš s někým, koho si tu předtím urážel, jen protože máte komplex z Alonsa🥴

2 Likes

Dal jsem důkazné porovnání, že sem vkládáš pohádky a najednou se ke svému vlastnímu kopanci neznáš?

Člověk tu doslova napíše, že pozice s Petrovem nic pro Alonsa neřešilo a Ferda tu napíše, že se tu něco hází na Petrova a Jos tu začne lhát o souvoji Buttona s Alonsem. To fakt nevymyslíš

2 Likes

Opat prekruca historiu:

On asi nevidel start.

Pripomina mi jednu vasu politicku, ktora tiez dufa, ze 100x opakovane klamstvo sa raz stane pravdou:

Teta asi chybala na hodinach dejepisu na zakladnej skole, tak ako Honzi chybal pri televiznej obrazovke pocas Abu Dhabi 2010. :clown_face:

Ty si nedal důkaz o ničem, ani nevíš, že 2 nerovná se 4 :smile:

2 Likes

Já psal něco o startu? Jdi už někam fakt…

2 Likes