F1 by sa mala vrátiť k autám z roku 2010, odkazuje Verstappen (Anketa) | Magazín F1 - F1online.sk

Jak psal @Triper . Volby jsou promrhaný čas.

To úplne nesúhlasím, ale voľby ti ovplyvnia život len minimálne. To aký máš život závisí v našich krajinách len a len od teba. A preto takí ako Honzi vidia za všetkým politiku, lebo na niečo sa predsa vyhovoriť musia. :clown_face:

Btw zbavili ste sa konečne toho zlého Babiša a hopa, máte vládu ešte horšiu, Fiala je za jedno obdobie na takom dne, že to je normálne umenie, a Babiš je späť v hre. Čím to asi bude? :sweat_smile:

Čím to bude Josi? Tím, že víš o politice, legislativě nebo ekonomice hov-no? :thinking:

Prečo teda má Fiala taký prepad a Babiš taký nárast, keď sa Česku darí, prosperuje a všetko je tam ružové? :sweat_smile:

image

Konečne ste sa zbavili Babiša a teraz po takej úspešnej vláde si ho zvolíte naspäť a ešte aj s rekordným náskokom? :joy:

To my vieme, že jedine ty vieš.

Btw tiež patríš k tým odľudom, ktorí sa vytešujú z tragickej smrti Kirka, čo? :face_vomiting:

Nemá smysl volit, když si vlády díky pětikoalicím můžou beztrestně dělat co se jim zlíbí.

Tak já souhlasím, že Babiš a spol mají dávno sedět, ale co chceš dělat, když důchodci ho furt volí?

Babiš byl v pětikoalici?

https://byznys.hn.cz/c1-67779340-stat-bude-po-agrofertu-vymahat-vice-nez-5-miliard-z-dotaci-jde-o-podporu-z-doby-kdy-byl-podle-ministerstva-babis-ve-stretu-zajmu

Mistr ve vyvolavani safetycaru. Bohuzel to tady nevyslo. :frowning:

1 Like

Mi to neposílej, musíš hledat ovečky, které volit půjdou.

Zaklad je zbavit se tech sociopatu ve vlade a provezt cistky, nejaky Babis tady nehraje roli, pujdes k urne a budes volit. @Ferda ty taky.

Jít volit k urně se mi zdá trochu pozdě. :grin:

1 Like

Nesmis jit ke sve vlastni nejsi jezis :woman_beard:

Ani k cizí, ani k vlastní. Ale tam kde jsou vysypání mí bývalí spolupoutníci se vždy budu vracet hodně rád.

Ked ideme riesit Babisove kauzy, tak aby sme boli fer spomenme aj tie Fialove.

Ani jeden z nich nie je taky cestny na akeho sa hra. Nastastie Cesi uz to Fialove pokrytectvo prekukli.

Je to presne ako u nas. Nikto z politikov nechce realne krajine pomoct. Kazdemu ide len o to, aby porazil Babisa / Fica, aby bol pri koryte on sam a dohodil ksefty pre svojich sponzorov a seba sameho.

A to je velmi malo na to, aby dlhodobo uspeli. Krivaci nechutni vsetci, rad za radom.

Ale naivny Honzik si mysli aky je Fiala cestny clovek a spasitel CR. :clown_face:

Niekto v boji o titul proti RB vyvolavaju nezmyselny safety car, iny zase prosi riaditela pretekov, aby po tvrdej nehode safety car neaktivoval. :sweat_smile:

Nemam rad hrbitovy.

Jsou vysypání v moři.

To chceš poslouchat toho, co šňupe kokain z řiti? Máš divnej výběr zdrojů

Já myslel, že pudrové prdy jsou Tvá doména. :blush: