No podle mě se Puff snaží přiblížit, jaký arugmenty tam padali a jak moc to bizárdní bylo
Ta otázka není položená správně
iba ak by bol plat 11m
Kdybys byl zaměstnanej a dělil si x / 10…
Byla by to tvoje vypláta.
Souhlasil bys, aby jsi to dělil x / 11?
Ano - Ne.
Tak sa ale táto hra hrá. Môžem si založiť večierku v centre BA, ale ani to mi nepomôže v tom, aby mi Lidl alebo Tesco predal 10% ich firmy za cenu z roku Pána dvetisícniečo. Sú tu nesúvisiace veci. Andretti investoval zbytočne, lebo sa bál spýtať dôležité otázky. Táto vec bola uzavretá v deň, keď sa otvorila. Mňa už iba zaujíma to, prečo do toho toľko investoval. Nepracuje tam Benov syn?
říkám ti znovu, že to není správně postavená otázka. Pokud přijmeš dalšího zaměstnanec, očekáváš ekonomický přínos, který bude vidět na příjmech a tím pádem i zvýšení platu. Ty to do rovnice nezasazuješ, takže to nedává v tomhle přirovnání smysl
Myslíš, že se v týmech a Liberty pletou? Tam jim to nepočítá Pan Čung.
Tam musela probíhat nějaká komunikace, pochybuji, že by nalil takové peníze, aniž by měl cokoliv potvrzené nebo nekomunikoval, cele to zase smrdí
jj na to som narazal s tym, ze ho vodili cely cas za nos a bavili sa tym po veceroch
Preto tu sme, aby sme si nasadili naše prepotené alobalové čapice a prišli na to. Andretti je úspešný obchodník a neverím, že zamestnal 70 ľudí v UK za nemalý peniaz, aby nemal niečo v zálohe.
Liberty je ráda, že je s týmy v míru a spokojenosti. Týmy zase nemají očividně snahu přidat na soutěžení a to je ten problém, ke kterymu se vracíme, co si tu psal pár dní zpět. Já fakt nemám dojem, že by se týmy snažili víc, než par let zpátky. Dostali jistotu a nechcou o ni přijít, zároveň je ani nic netlačí na to, aby přidávali, tak o čem ta soutěž je?
No, teď zveřejní komunikaci FOM, FIA a týmů a všichni budou za šašky a F1 ztratí důvěryhodnost
Je to soukromá firma. Nechci jim brát právo, co mají, a nemají dělat nebo jak to mají dělat.
To se musíš odstěhovat do jiných států, kde to takhle funguje.
hahaha ako nemyslim si, ze realne moze, v tomto odvetvi to chodi klasicky tak, ze napises mozno po troch dekadach knihu
Aha, tak tomu si fakt dal korunu kdo je soukromá firma? F1? FIA? Liberty? Týmy F1?
Myslím, že Andretti se s tím parat nebude
Ty jsi jen zamilovanej do Andrettiho. S tím nepohnu.
Vůbec nebereš v potaz druhou stranu.
Ty jsi zamilovanej do současného rozložení F1, kdyby tam byl msito Andrettiho @Triper psal bych to stejný
To, že někde splníš podmínky, tak ještě neznamená, že tě vezmou.
Měli by se s tím lidi naučit žít.
Jo jinak, kdyby tam byl Triper, tak bych byl na jeho straně.
Tam by to bylo osobní.
A je to tady, ty vaše dvojí metry