F1 Andrettiho odmietla, americký celok to môže skúsiť opäť v roku 2028 | Magazín F1 - F1online.sk

jako, ze si z neho chlapci vo FIA takto celosvetovo vystrelili, ze ho nechali do toho vrazit strasne prachy a len kvoli tebou spominanemu egu to takto dopadlo?

zaujimava myslienka

Okej, tak ja si dam od F1 nachvilocku pauzu. je mi blivno z toho ako to funguje.

A on by sa mal o to zaujímať ako prvý pred tým, ako zamestná mrzutého Otmara a vytvorí si tieňový tím F1

FIA potažmo Sulayem jsou s Andrettim na jedné lodi.
Liberty media a týmy jsou proti.

1 Like

ja neviem kde je sulayem uz ani, na akej strane a po tomto fiascu uz vobec nie

To jen @PUFF šíří fake news, on za Andrettim nestojí a tohle rozhodnutí je naporsto směšné, tak hlavně, že se nam tam bude placat Haas

Nestojí no.
Jen FIA odmítla Hitech, který předložil lepší nabídku a zázemí než Andretti. :stuck_out_tongue:

Výborný přístup, jak nalákat třeba automobilky, aby se vrátili :slight_smile:

Jo? a v čem ta nabídka byla lepší? :slight_smile:

mne prisiel andretti jak najviac uveritelny adept

Máš tam Audi, která spadá pod největší automobilku na světě.
To ti je málo? :stuck_out_tongue:

audi tam neni zatial, je tam kick sauber steak :smiley: kto vie co z toho nakoniec bude a ci to nahodou nebude porsche nakoniec

Je no, protože to bude přes dodávání motorů

To je taky VW, takže v pohodě. :smiley:

A já myslel, že budou vlastnit tým. :frowning:
Žiju v mýlce.

to by mohli vyjst tie diesely ne :smiley:

přesně tak, Andretti dává do motorsportu neuvěřitelný prachy a chce něco dokázat, to se ale ostatním týmu co sbírají 2-10 místa v PK nelíbí, že by přišli o číst prachů a radši se tam budou poloužit mezi sebou

ako ja viem, ze to tu nevymyslime, ale chcel by som kvoli zvedavosti poznat ten pravy dovod a hlavne ako bizarny bol :smiley:

1 Like

však ty taky vlastníš auto a nesestavil sis ho :smiley:

Kdybys byl zaměstnanej a byl by 1.000.000 na výplaty a bylo vás tam 10. Třeba rovným dílem.
Přijal bys 11 zaměstnance mezi sebe, kdybys mohl rozhodnout?.

Ano - Ne.

1 Like