jako, ze si z neho chlapci vo FIA takto celosvetovo vystrelili, ze ho nechali do toho vrazit strasne prachy a len kvoli tebou spominanemu egu to takto dopadlo?
zaujimava myslienka
jako, ze si z neho chlapci vo FIA takto celosvetovo vystrelili, ze ho nechali do toho vrazit strasne prachy a len kvoli tebou spominanemu egu to takto dopadlo?
zaujimava myslienka
Okej, tak ja si dam od F1 nachvilocku pauzu. je mi blivno z toho ako to funguje.
A on by sa mal o to zaujímať ako prvý pred tým, ako zamestná mrzutého Otmara a vytvorí si tieňový tím F1
FIA potažmo Sulayem jsou s Andrettim na jedné lodi.
Liberty media a týmy jsou proti.
ja neviem kde je sulayem uz ani, na akej strane a po tomto fiascu uz vobec nie
To jen @PUFF šíří fake news, on za Andrettim nestojí a tohle rozhodnutí je naporsto směšné, tak hlavně, že se nam tam bude placat Haas
Nestojí no.
Jen FIA odmítla Hitech, který předložil lepší nabídku a zázemí než Andretti.
Výborný přístup, jak nalákat třeba automobilky, aby se vrátili
Jo? a v čem ta nabídka byla lepší?
mne prisiel andretti jak najviac uveritelny adept
Máš tam Audi, která spadá pod největší automobilku na světě.
To ti je málo?
audi tam neni zatial, je tam kick sauber steak kto vie co z toho nakoniec bude a ci to nahodou nebude porsche nakoniec
Je no, protože to bude přes dodávání motorů
To je taky VW, takže v pohodě.
A já myslel, že budou vlastnit tým.
Žiju v mýlce.
to by mohli vyjst tie diesely ne
přesně tak, Andretti dává do motorsportu neuvěřitelný prachy a chce něco dokázat, to se ale ostatním týmu co sbírají 2-10 místa v PK nelíbí, že by přišli o číst prachů a radši se tam budou poloužit mezi sebou
ako ja viem, ze to tu nevymyslime, ale chcel by som kvoli zvedavosti poznat ten pravy dovod a hlavne ako bizarny bol
však ty taky vlastníš auto a nesestavil sis ho
Kdybys byl zaměstnanej a byl by 1.000.000 na výplaty a bylo vás tam 10. Třeba rovným dílem.
Přijal bys 11 zaměstnance mezi sebe, kdybys mohl rozhodnout?.
Ano - Ne.