Exodus v Alpine pokračuje: Nespokojný Davide Brivio sa vracia do MotoGP | Magazín F1 - F1online.sk

O tom zpívá Mládek.

Dáša jedla cukroví,
zkazila si chrup chrup
A teď šetří na nový
Na laminátový. :stuck_out_tongue_winking_eye:

kde su tie casy ked ti stat spravil zuby zadarmo :smiley:

Aje do tohohle tematu bych se nepoustel :grinning:

1 Like

Zuby a ledvinové kameny jsou unikát.
I malinký kaz, nebo uvolněný kamínek vytvoří bolest neúměrnou k poškození těla.

1 Like

chcel som si nostalgicky pospominat jak to bolo kedysi aby som to potom nasledne v duchu zhejtoval ako vzdy a podakoval neviem komu, ze uz je Rezim za nami :smiley:

1 Like

Maká na tom a výsledky jsou vidět. :grin:

Sám Renault vytáhnout ze srabu nedokáže. :neutral_face:

Achjo, tak nic no. :sweat_smile:

Mne teraz minuly mesiac dva, ale zatial ich stale mam, lebo po vikende a 4 ibalginoch sa prestali ozyvat. :smiley:

No veru podla tvojich poctov 32 + 4 zuby mudrosti ich nemam. Ale podla standardnych poctov 28+4 mam zatial vsetky. :slight_smile:

Najlepsie ked si lupnes ibalginy alebo nieco podobne a ides to skusit v posteli pretrpiet a zrazu sused zacne vrtat, stekaju psy atd :grinning:

1 Like

Si musíš lupnout lexaurin :grinning:

Důležité je, aby to Renault nezabalil.

Jasne rovno dva neuroly a krasny 30h spanok predomnou :grinning:

Přesně tak a máš vybavene :grinning:

1 Like

To by boli kompletni blbci keby na to pristupili

Taky v to nevěřím, ale už jsem v F1 viděl ledacos. Odchod Hondy s Toyotou ze dne na den taky nikdo neočekával.

Ocakaval neocakaval no, to bolo evidentne dlhsiu dobu ze sice maju mraky penazi ale ked to skripe v inych podstatnych faktoroch tak su ti tie prachy k nicomu a honda vlastne nepriamo ci priamo stala za vznikom sucasneho MB cize nakoniec to dopadlo :grinning: podobne lotus s renaultom no akurat ze teraz nestiha ani ten renault

Mírný pokles Renaultu jsem očekával. Překvapení byl výskok Astonu a později i McLarenu.

Vůz Renaultu byl takový slabý průměr, ale stabilní. Rozruch vyvolaly pouze mocenské boje.

sucasny Renault podla mna najviac trpi na tom, ze nema zakaznikov na motor, a komponenty, cize ma len data sam od seba, a to trva o dost dlhsie vsetko vyladit atd, trufol by som si mozno povedat, ze to ani do konca tychto pravidiel nestihnu dat dokopy, a budu len zbierat body co im prinesie vikend, plus vyckavat podobne ako Merc na to, ci top teamy spravia chybu ale mozno je to len moj odhad, no z ich sucasneho vykonu to inak proste nevidim