Exodus v Alpine pokračuje: Nespokojný Davide Brivio sa vracia do MotoGP | Magazín F1 - F1online.sk

Kolik máš zubů? :smiley:

Ještě stále mám dva zuby moudrosti a jeden jsem si vytrhl sám zhruba před půl rokem.

Dohromady mi chybí pět a to už jsem po záruce.

Tohle by tě mohlo zajímat. :smiley:

3 Likes

Bohužel anglicky neumím, ale je to parádní vychytávka pro archeology. Přitom je princip docela jednoduchý. :+1:

@Explorer
Ale za odvahu jsem se odměnil. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Honziku ty uz radsej nepis nic mimo F1, lebo to je este vacsia hanba ako pri F1. :slight_smile:

Ty nemáš zuby moudrosti, tak nevíš :slightly_smiling_face:

Takhle budu vypadat, až se mnou skoncuje. :smiley:

3 Likes

boze to je najvacsie peklo, minule leto sa mi dva tlacili a tolko ibalginov som nezozral za cely zivot, jak to leto, brrr :x:

na Ukrajine maju vraj dost lacnych zubarov :smiley: usetris, a mozno aj cieleny efekt sa dostavi haha

Je to humus, nejhorší je, když jsou hluboko a tlačí na ostatní, pěkně na sekání dásně a vyříznutí :upside_down_face:

No, můžeš jit na frontu na Ukrajině a zuby nebudeš řešit vůbec :grinning:

1 Like

ja som mal dokonca nejak vytocene do strany, lebo mne od narodenia jeden zub nenarastol nejaky v predu a tympadom mam spodne zuby posunute, no bolo to fakt vycerpavajuce, tak som si povedal, ze moja dalsia velka investicia bude chrup a do konca 2025 chcem mat spraveny novy chrup kompletne

1 Like

Nebo si vem sparťanský dres a jdi do kotle Baníku…
To bude taky rychlovka zdarma. (za lístek no) :slight_smile:

3 Likes

To je rozumný, zuby jsou strašně záludné a tu bolest co vytváří

2 Likes

to mi ani nespominaj, v Severnom Irsku ked som posobil, tak som byval na ulici, kde som skoro dostal po hube len kvoli farbe tricka (mal som tmavozelene), lebo tam to maju este od tej ich vojny strasne vyhrotene, tak som zelene veci nenosil vobec :smiley:

2 Likes

Nebo na hokej do Hradce, tam je to tutovka i s tou security :joy: