Ešte máme jedného žolíka v rukáve, vyhlásil Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Mam te rad Evap, ale ted jsi me ranila. :grinning: A ja tomu bezmezne veril. :grin:

3 Likes

Pocuvaj, cenim ze si si asi zobral moju radu k srdcu, a nesi len prvoplanovy trollko, ale chlape preboha … takito uzivatelia co tu len kopu do ostatnych, ti su tu uz dlho

Nerob si to tazke a neznizuj sa na ich uroven

3 Likes

Já chtěl pouze pokázat na to jak se pravidla kvůli Haasu překroutily. Po úmrtí sira Franka Najednou nikomu nevadí, že se vrací zákaznické týmy.
A nejedná se pouze o Haas, který měl mít vyjímku snad na tři roky, ale stalo se z toho základní pravidlo, které logicky využilo i Toro Rosso a nejspíše ho využije i Cadillac.

… takito uzivatelia

nauc sa pravopis takito sa pise s Y :slight_smile: a ze ty nieco pises o trolloch? ved sam si troll ty a ŤUFFko sa tu doplnate so svojimi mudrostami

Tak nam sve perly jeste prelesti. 10 firem by pak ty naklady na uklizecku melo desetinove.
Pokud je rec o duchovnu, zkusme poukazat na 8 ruznych koncepci aut a podivne shody u 2 zbyvajicich.
Tech 8 nejak nespolupracuje? Nakupy dilu, nebo pres treti strany, spolecne dodavatele?
Neni to tak cernobile…radsi to asi nechame na nich, ne?

1 Like

Mas pravdu

Len s tymi i/y nvm nvm člověče

1 Like

Proc se s tim vypisovat, kdyz ti to staci jen podepsat :+1:

3 Likes

Člověče ty sis zase chtěl do nás kopnout a tvůj bff troll kopl tebe :smile:

2 Likes

Pěkně Ježka trefil, to se musí nechat. :sweat_smile: A Ježek si myslel, jak dá další “vychovnou” lekci. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Ježek si zase chtěl kopnout s "nesnižuj se na jejich úroveň ", tak se snížil na úroveň ježka a spol😀

2 Likes

To je jak v rusku, tam se trollové taky nakonec začnou vzajemně vyhazovat z oken. :smiley: :popcorn:

2 Likes

Tak to mě mrzí, nechtěla jsem… Hele, kdyby tam všichni včetně poslední uklízečky jedli po naběračkách kaviár, tak by to mohlo něco hodit. Možná to ten catering fakt byl :smile: .

Jinak všem děkuji za ocenění mého vrozeného cynismu :smile: .

1 Like

Ano, poznam Williamsov nazor na tuto vec. Ale vieme, co Williams za poslednych 25 rokov vyhral. Prsit sa tym, ze si vie doma vyrobit zavesenie ale pritom je horsie ako to co si moze kupit mu asi v tom boji proti zakaznickym teamom a nakupovaniu komponentov nepomohlo. Je fajn, ze mal na to nazor, ale zastaraly.

1 Like

Tak vem si to. Byl tam Christian, Helmut, motal se tam kolem Jos a i ten Adrian je prej pekny sidlo. A do toho vem Maxe. Vsichni extreme narocny. To potrebujes sakra kalorii a sakra endorfinu.

Ten kaviar ve varne je na to jako delanej. V Mercedesu se chodi na klobasu, v AM na burgry, v McLarenu bastej britskej puding ( tam bych nedelal ani za nic) a v RBR holt se chodi s naberackou pro kaviar no.

Ja myslim, ze proto jsou ty ostatni teamy na ten RBR tak vysazeny. Hlavne Zak. Si vem, on American a basti anglickej puding. Ten musi bejt hotovej. :grin:

Kdepak, to museli bejt kaviarovy toasty, jinak to nevidim. :wink:

4 Likes

No Red Bull na aute urobil kus dobrej roboty a sezóna smeruje do dramatického finále. Čo si viac priať. Dokonca aj doteraz letargickí fanúšikovia Verstappena ožili a vyskakujú jeden po druhom ako čertík z krabičky a ja sa teším na AD 2025.

1 Like

Jsou hrozní ten Red Bull no, že si dovolili zachránit a finančně zajistit nejslabší tým, který byl velmi blízko k zániku. Být to jiný tým, tak je vše naprosto v pořádku, ale protože to je Red Bull, tak je to samozřejmě všechno podvod.

6 Likes

Už jsem chtěla napsat, že v tom vidím spíš dobrý obchodní odhad než altruismus, ale Dietrichovi Mateschitzovi musím částečně přiznat i ten. To byl opravdu vizionář, který musel být hrdý na to, co se mu podařilo vybudovat, včetně charitativních projektů. Světe div se, tohle myslím úplně vážně, což se mi tak často nestává.

7 Likes

Nezasekl si se v čase? Red Bull finančně zachránil nejslabší tým v poli v posledních letech nebo před 20 lety? :thinking:

1 Like

2 Likes

Jestli tohle mělo být vtipný, tak by opravdu tiMur měl rychle přestat. Mně je za něj normálně trapně. :face_with_peeking_eye:

2 Likes