Dotiahne sa Ferrari a Mercedes na Red Bull? Ani náhodou, predpovedá Jordan | Magazín F1 - F1online.sk

V tej cenovej relacii to dava zmysel, hlavne ak to kupujes na vela rokov. :slight_smile: Ja to planujem tak na 3-4 roky zatial.

Len pockam na to, co mi @HellHogr poradi, ak mi vobec poradi. Konecne normalna tema, kde by sa vedel neosobne so mnou pobavit a on nic. :frowning:

Má 1,4 turbo benzín, továrensky splynený, 120 koni pri 5000 ot/min. Dá sa pretočiť na 6000. Výbava je taká obyčajná, ale ako vyzerá zo zadu viem ukázať aj podstatne silnejším, ak nemajú automat.

1 Like

Predtým som mal Mondeo MK 3 2.0 tddi ghia. Bol po havárke, kúpil som ho 6 ročné a zošrotoval ako 19 ročné. Fiat si tiež nacham až do konca. Neviem, či prežije on mňa, alebo ja jeho, ale …

2 Likes

Testarossa, 180° plochý atmosférický 4,9l dvanáctiválec.
Ohromná nádhera, možná největší ever.

2 Likes

Kto by to živil?

1 Like

Predpokladam, ze to nebola odpoved na tuto moju otazku:

:joy:

2 Likes

To je jako hezký auto jo?

1 Like

Ne není, @Triper nemá vkus :grinning:

To už není na ježdění, to je do muzea.
Nic takového už nikdy nikdo nevyrobí.
A to píšu navzdory tomu, že se snažím slovo nikdy nepoužívat…

Úprimne, ak by som na to mal, tak s manželkou v nedeľu na kávu, zmrzlinu a podobne. Ale asi by ma to dlho nebavilo.

Jo takhle, to je bohužel běžný jev

1 Like

na Testarossu mi nesahaj

To uz len malo sucasnych aut a motorov sa dozije takeho veku. Stare zlate Passaty 1.9 tdi, na ktorych sa dalo najazdit milion km. :smiley:

Kluci, kluci, je ošklivé, nezatáčí, ani nebrzdí.
Navíc se víc opravuje, než jezdí.
Ale uvnitř se motoráři pokusili o něco, co nikdo jiný…

Jak bych vám to přiblížil, aby vám to bylo blízké … , něco jako ryba fugu, s lanýžem, podávaná jednorožcem :wink:.

Zaujimalo by ma co je pre teba pekne auto, ked mas takuto poznamku na Testarossu. (odpovede sa asi aj tak nedockam)

Neviem si takto z prvej predstavit ikonickejsie auta ako Lambo Countach a Ferrari Testarossa pre svoju dobu. :slight_smile:

Aha, tak možná proto nejezdí. :grin:

1 Like

za mna tak planujes za to obdobie aj decko, tak chapem, ak nie, tak ta budem mat trocha menej rad hahah, crossovery pre mna nalomili trh s autami a kazdy to uz zacal robit (rip mitsubishi eclipse), nemam rad crossovery :smiley:

Je to mozne, ze sa to auto docka aj dietata, preto som zacal pozerat BMW 3 GT. Vyzera to lepsie ako Tiguan (to je len taka uvaha, ze je to vyssie a pohodlnejsie) a je tam viac miesta ako v klasickej trojke. A hlavne 3 GT su 90% na trhu xDrive 2.0 alebo 3.0 diesel v automate. :slight_smile:

@HellHogr tvojho nazoru sa nedockam? :frowning:

Nikdy jsem nepochopil tu uchylku na starý auta.
99,9% je naprostej nevkus.

I když mě auta celkově moc neberou, tak to je asi tím. :grin:

1 Like

to tie auta este za nieco stali

3 Likes