V tej cenovej relacii to dava zmysel, hlavne ak to kupujes na vela rokov. Ja to planujem tak na 3-4 roky zatial.
Len pockam na to, co mi @HellHogr poradi, ak mi vobec poradi. Konecne normalna tema, kde by sa vedel neosobne so mnou pobavit a on nic.
V tej cenovej relacii to dava zmysel, hlavne ak to kupujes na vela rokov. Ja to planujem tak na 3-4 roky zatial.
Len pockam na to, co mi @HellHogr poradi, ak mi vobec poradi. Konecne normalna tema, kde by sa vedel neosobne so mnou pobavit a on nic.
Má 1,4 turbo benzín, továrensky splynený, 120 koni pri 5000 ot/min. Dá sa pretočiť na 6000. Výbava je taká obyčajná, ale ako vyzerá zo zadu viem ukázať aj podstatne silnejším, ak nemajú automat.
Predtým som mal Mondeo MK 3 2.0 tddi ghia. Bol po havárke, kúpil som ho 6 ročné a zošrotoval ako 19 ročné. Fiat si tiež nacham až do konca. Neviem, či prežije on mňa, alebo ja jeho, ale …
Testarossa, 180° plochý atmosférický 4,9l dvanáctiválec.
Ohromná nádhera, možná největší ever.
Kto by to živil?
Predpokladam, ze to nebola odpoved na tuto moju otazku:
To je jako hezký auto jo?
To už není na ježdění, to je do muzea.
Nic takového už nikdy nikdo nevyrobí.
A to píšu navzdory tomu, že se snažím slovo nikdy nepoužívat…
Úprimne, ak by som na to mal, tak s manželkou v nedeľu na kávu, zmrzlinu a podobne. Ale asi by ma to dlho nebavilo.
Jo takhle, to je bohužel běžný jev
na Testarossu mi nesahaj
To uz len malo sucasnych aut a motorov sa dozije takeho veku. Stare zlate Passaty 1.9 tdi, na ktorych sa dalo najazdit milion km.
Kluci, kluci, je ošklivé, nezatáčí, ani nebrzdí.
Navíc se víc opravuje, než jezdí.
Ale uvnitř se motoráři pokusili o něco, co nikdo jiný…
Jak bych vám to přiblížil, aby vám to bylo blízké … , něco jako ryba fugu, s lanýžem, podávaná jednorožcem .
Zaujimalo by ma co je pre teba pekne auto, ked mas takuto poznamku na Testarossu. (odpovede sa asi aj tak nedockam)
Neviem si takto z prvej predstavit ikonickejsie auta ako Lambo Countach a Ferrari Testarossa pre svoju dobu.
Aha, tak možná proto nejezdí.
za mna tak planujes za to obdobie aj decko, tak chapem, ak nie, tak ta budem mat trocha menej rad hahah, crossovery pre mna nalomili trh s autami a kazdy to uz zacal robit (rip mitsubishi eclipse), nemam rad crossovery
Je to mozne, ze sa to auto docka aj dietata, preto som zacal pozerat BMW 3 GT. Vyzera to lepsie ako Tiguan (to je len taka uvaha, ze je to vyssie a pohodlnejsie) a je tam viac miesta ako v klasickej trojke. A hlavne 3 GT su 90% na trhu xDrive 2.0 alebo 3.0 diesel v automate.
@HellHogr tvojho nazoru sa nedockam?
Nikdy jsem nepochopil tu uchylku na starý auta.
99,9% je naprostej nevkus.
I když mě auta celkově moc neberou, tak to je asi tím.