Dotiahne sa Ferrari a Mercedes na Red Bull? Ani náhodou, predpovedá Jordan | Magazín F1 - F1online.sk

No zajímalo by mě za co… :grin:

1 Like

Někdy je vážně těžký mít Tě rád, ale zatím to dávám.

Není, tebe je těžký tě mít rád

ako pokial mas auto skor ako presuvadlo z bodu A do bodu B tak sa to da chapat, poznam viacero takych ludi ja osobne, co sa skor pozeraju u auta na cenu servisu a na spolahlivost, ako o vykon a jazdne vlastnosti, ktore su nieco ine, nez comfort :smiley:

to víš, to je jak ti co vzpomínají, jak za komoušů bylo líp :smiley:

Niekomu sa pacia stare auta a krasne tradicne zeny a niekomu zas moderne hybridy ako medzi autami, tak aj medzi zenami. :stuck_out_tongue:

Tyto 3 vozy bych si byl ochoten zakoupit, které jsou ještě za “normální” cenu.

Chceš to Porsche domluvit na příští týden nebo jak?

1 Like

Jestli mi tam škrtnou nulu na konci, tak ho beru. Možná klidně 2. Cash only.

myslíš tu na konci? (z 6,536,390.00kč na 6,536,390.0kč?)

Já myslel, že napíšeš…: “Tobě Puffíku zařídím klidně o dvě nuly.”

Rockabilly štýl. Fantastické účesy, ohoz z 50. rokov a tie nablýskané autá, pri ktorých ešte aj Titanic vyzerá ako detský bazén
images (7)
images (6)

Můžu ti zařídit skladovku a nebo sklaodvku na Audině, jako podpultovku

Brigadnik sa zase hra na manazera?

Jako třeba z RS7 mi taky občas brnklo. :slight_smile:
Skvost. :slight_smile:

tak já se ti poptám na importu teda :slight_smile:

Díky. Poptej… A kdyby to šlo, tak taky prosím o 2 nuly míň. :slight_smile:

povedzme, ze by si to spravil, ake su teda potom “tie male pismena v zmluve”? :smiley: co budes chciet na oplatku za vybavenie auticka? :smiley:

Za mna ak 50te roky, tak jednoznacne Mercedes Benz 300 SL, ale kazdy ma svoj oblubeny styl. :slight_smile:

Preferujem vsak bud koniec 60tych rokov pri americkych muscle cars alebo potom co sa tyka europskych supersportov, tak 80s a 90s. :slight_smile:

A co sa tyka zien, tak kazda doba ma nieco do seba, okrem sucasnej (narazam tym na umele k.urvy, nie na prirodzene zeny, ktore su pekne aj v dnesnej dobe). :slight_smile:

až takhle dalece to vybavit neumím :smiley: ani mě nenapadlo, ale když to zmiňuješ …

1 Like